HBO v novembri Veľká II., Doom Patrol III., Čarodejnice, Mesto lží...

Tony McNamara (scenárista Favoritky nominovaný na Oscara) prichádza s druhou sériou antihistorickej, žánre ...

pridal kinema 22.10.2021 o 23:45
HBO v novembri Veľká II., Doom Patrol III., Čarodejnice, Mesto lží...


Veľká II. (The Great II.)
Sobota 20. novembra 2021
Tony McNamara (scenárista Favoritky nominovaný na Oscara) prichádza s druhou sériou antihistorickej, žánre ohýbajúcej, vtipnej výpravy naprieč Ruskom 18. storočia. Katarína Veľká sa konečne ujíma ruského trónu. Zosnovať prevrat proti manželovi jej pripadalo ťažké, ale nebolo to nič v porovnaní s oslobodením krajiny, ktorá o slobodu nestojí. Katarína sa púšťa do vojny so svojím dvorom, vojskom a dokonca aj s vlastnou matkou, aby priniesla Rusku osvietenie. Bojuje aj so svojím srdcom, keď sa z nenávideného manžela Petra pomaly stáva... Väzeň? Spojenec? Milenec? Katarína si nakoniec uvedomí, že ak chcete zmeniť svoju krajinu, musíte jej najprv dovoliť, aby zmenila vás. A že stať sa "Veľkou" vyžaduje obrovské úsilie. Na HBO GO budú dostupné sú všetky časti druhej série.

Doom Patrol III. (Doom Patrol III.)
Pondelok 4. novembra 2021, každý pondelok nová časť
Najdivnejšia skupina superhrdinov zo sveta DC - Cliff Steele alias Robotman (Brendan Fraser), Larry Trainor alias Negative Man (Matt Bomer), Rita Farrová alias Elasti-Woman (April Bowlbyová), Crazy Jane (Diane Guerrerová) a Victor Stone alias Cyborg (Joivan Wade) sú späť. Tretia séria začína konfrontáciou Dorothy (Abi Montereyová) so Sviečkarom, ktorá vedie ku zdrvujúcej strate. Doom Patrol sa ocitá na zložitej križovatke a každý jej člen sa snaží čeliť tomu, kým je a kým chce byť. A všetko sa ešte viac skomplikuje, keď v stroji času dorazí Madame Rouge (Michelle Gomezová) s veľmi špecifickým poslaním, len keby si na neho pamätala.

Love Life II. (Love Life II.)
Pondelok 4. novembra 2021, každý pondelok nová časť
Nevtieravý romantický seriál Love Life zachytáva cestu od prvej lásky až k tej poslednej, a súčasne sleduje, ako nás ľudia, s ktorými sa v jej priebehu stretávame, ovplyvňujú a formujú, kým s niekým z nich nezostaneme už navždy. V každej sérii tejto komediálnej antológie hľadá iný hlavný hrdina svoju životnú lásku. Druhá séria sa zameriava na Marcusa Watkinsa (William Jackson Harper), ktorý sa dostáva z niekoľkoročného vzťahu so ženou, ktorú považoval za svoju vyvolenú. Potom, čo náhle stratil pevnú pôdu pod nohami, sa vydáva hľadať lásku svojho života. Hoci sa domnieval, že už ju dávno našiel...

Boj o moc III. (Succession III.)
každý ďalší pondelok nová časť
Seriál s deviatimi cenami Emmy na konte, vytvorený na Oscara nominovaným Jesseom Armstrongom (Politické kruhy), skúma témy moci, politiky, peňazí a rodiny. Pojednáva o bohatej dysfunkčnej rodine, na čele ktorej stál donedávna Logan Roy (Brian Cox), generálny riaditeľ jedného z najväčších mediálnych a zábavných konglomerátov na svete. Logan Roy, ktorého na konci druhej sezóny oklamal syn Kendall, sa v úvode tretej série nachádza v nebezpečnej pozícii a snaží sa zaistiť rodinné, politické a finančné spojenectvo. Napätie rastie a hrozí, že sa neľútostná korporátna bitka zmení v rodinnú vojnu... V novej sérii sa predstaví aj Adrien Brody a Alexander Skarsgård.

Filmy:

Čarodejnice (The Witches) (recenzia filmu)
Nedeľa 21. novembra 2021
Oscarový režisér Robert Zemeckis (Forrest Gump, Návrat do budúcnosti, Na lane a ďalšie) prispôsobil modernému publiku obľúbený príbeh Roalda Dahla, nesmrteľnej literárnej legendy. Malá sirota (Jahzir Bruno) sa na konci roka 1967 presťahuje k svojej milujúcej babičke (Octavia Spencer) do mestečka v Alabame - Demopolis, kde dvojica narazí na zdanlivo očarujúce, ale diabolské čarodejnice. Babička nášho mladého hrdinu odvezie do luxusného prímorského letoviska, ale bohužiaľ tam dorazí práve pred snemom čarodejníc, na ktorom hlavná čarodejnice (Anne Hathaway) zhromaždila všetky kolegyne z celého sveta, aby uskutočnila svoje hanebné plány.

 

Mesto lží (City of Lies)
Nedeľa 7. novembra 2021
"Povinné čítanie" všetkých milovníkov rapu! Detektív losangeleskej polície Russell Poole (Johnny Depp) nedokáže vyriešiť svoj najväčší prípad - vraždy hudobných legiend Tupaca Shakura a Christophera Wallacea prezývaného Notorious B.I.G, ktorí boli nezávisle na sebe zastrelení v rokoch 1996 a 1997. Prípad zostáva aj po dvadsiatich rokoch otvorený. Reportér Jack Jackson (Forest Whitaker), ktorý sa zúfalo snaží zachrániť svoju povesť a kariéru, sa snaží zistiť dôvod. Vyhľadá Poolea a spoločne sa snažia prípad konečne uzavrieť. Poole odhaľuje neuveriteľný príbeh o moci, korupcie a zločinu a Jackson rozpletá sieť škandálov a podvodov. Neúnavne pátrajú po pravde. Rozbijú základy losangeleskej polície? V čom tkvelo spojenie medzi LAPD a nahrávacou spoločnosťou Death Row Records? A ako dopadne boj o ich vlastnú záchranu?

Šťastné a veselé (Happiest Season)  (recenzia filmu)
Nedeľa 28. novembra 2021
Jedinečný feel good movie s témou tajnej lesbickej lásky! Prvé stretnutie s rodinou vašej priateľky môže byť náročné. A ešte ťažšie je plánovať žiadosť o ruku na každoročnej štedrovečernej večeri jej rodiny - pričom jej príbuzní ani nevedia, že je lesba. Keď sa Abby (Kristen Stewart) dozvie, že Harper (Mackenzie Davis) ich vzťah pred rodinou tajila, začne o nej pochybovať... Sviatočná romantická komédia Šťastné a veselé zachytáva pestrú škálu emócií spojených s túžbou po prijatí zo strany rodiny, snahou byť verný sám sebe a odhodlaním nepokaziť si Vianoce.





Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.