TRAILERY

TRAILERY

článok



Po dlhej prázdninovej prestávke sú tu opäť tri trailery. Táto rubrika by sa rada stala pravidelnou, takže sa budeme stretávať týždeň, čo týždeň. Príjemné čítanie a pozeranie.

Trailery Trailery Trailery


I Spy (Vyzvedač) /***/
Trailer: Toto je supertajný agent Alex Scott. Toto je šampión strednej váhy v boxe Kelly Robinson. Toto je stíhačka, ktorú nejde zachytiť nijakým radarom a dokonca ho nie je vidieť ani ľudským okom. Títo dvaja páni, ktorý nemajú nič spoločné musia spojiť svoje sily, aby svet mohol opäť slobodne dýchať.

Dej: Najdômyselnejší prototyp tajnej stíhačky - najnovšia supertajná zbraň - aká bola kedy vytvorená je ukradnutá federálnej vláde USA. Do služby je povolaný jeden z najlepších špiónov, aký kedy existoval. To je normálne. Lenže na túto supertajnú misiu mu za parťáka pridelia civilistu: Šampióna strednej váhy v boxe. Spolu majú za úlohu dopadnúť jedného zo svetovo úspešných ilegálnych dovozcov zbraní na svete a prekaziť jeho záludný plán.

Po prvýkrát som bol trailerom nadšený, ale to hneď prešlo. Už z upútavky je hneď jasné, že pôjde o už toľkorát opakované klišé a scény, že pochybujem, že tento film, môže priniesť niečo nové. Pripadá mi to, akoby sa Eddie Murphy vymenil s Jackie Chanom a vzniklo niejaké medzipokračovanie filmu Križovatka smrti, alebo Shanghai Noon.

Réžia: Betty Thomas (28 dní, Doktor Dolittle)
Hrajú: Eddie Murphy, Owen Wilson, Famke Janssen, Malcolm McDowell, Gary Cole. 
Premiéra v USA: 1. 1. 2003 (Columbia Pictures)
Premiéra v SK: 27. 2. 2003 (Itafilm)
Link na trailer:
I Spy
Oficiálna stránka:
https://www.sonypictures.com/movies/ispy/

Trailery Trailery Trailery



Red Dragon (Červený drak) /*****/
Trailer: Pred Mlčaním jahniat novelista Thomas Harris vytvoril víziu zla v jeho načistšej podobe. Drahý doktor, už dlhú dobu vás obdivujem. Chem vám povedať, že ma zaujímate. Mám niečo, čo by som vám rád ukázal... Jeho útoky sú organizované s najväčšou precíznosťou, obete volené veľmi opatrne. Bude vraždiť ďalej a ďalej. Potrebujem, aby ste mi pomohli s vyšetrovaním. Túto jeseň bude zlo definované, ale nebude ho možné kontrolovať. Zavolám vám, keby som prišiel na niečo nové, možno by ste mi mohli dať svoje číslo...

Dej: Vrah je na slobode. Testuje, zmrzačuje, neúprosne vraždí rodiny príšerným spôsobom. Polícia nemá nič, čoho by sa mohli chytiť. Boja sa a nevedia ho zastaviť. Preto sa agent FBI Will Graham sa rozhodne navštíviť človeka, ktorý ho takmer zabil. Doktora Hannibala Lectera. Aj keď je vo väzení, je stále nebezpečný. Graham to vie a ide ho poprosiť o pomoc. A pravdepodobne to bude najväčšia chyba jeho života...

Našťastie na seba Červený drak nenechá dlho čakať a dočkáme sa ho koncom tohoto mesiaca. Už len hviezdy zaručujú, že pôjde zaujímavý zážitok. Trailer tento názor len potvrdzuje.

Réžia: Brett Ratner (Križovatko smrti 1,2,3)
Hrajú: Edward Norton, Anthony Hopkins, Ralph Fiennes, Emily Watson, Harvey Keitelm, Philip Seymour Hoffman, Mary-Louise Parker, Anthony Heald 
Premiéra v USA: 4. 10. 2002 (Universal)
Premiéra v SK: 31. 10. 2002 (Tatrafilm)
Link na trailer:
Red Dragon
Oficiálna stránka:
https://www.reddragonmovie.com/

Trailery Trailery Trailery


Lucía y el sexo (Sex a Lucia) /*****/
Trailer: 12 nominácii na španielskú cenu Goya, účasť na festivaloch Sundance, Toronto, Rotterdam. Ona: Môžem vám niečo povedať? Čítala som tvoju novelu. Niekoľkokrát. A tiež som vás sledovala. V utajení. A rozhodla som sa... Som do vás úplne zblázdnená. On: Jako sa voláš? Ona: Lucía. 
Snílek hľadá dobrodružstvo. Spisovateľ hľadá inšpiráciu. Cudzinec hľadá problémy. 
Ona: Keby si si mal vybrať: Divoký sex s cudzinkou, alebo divoký sex s niekym, kto je do teba úplne zblázdnený? Sex je risk/romantika. Sex je posadnutosť/vášeň. Sex je chtíč/láska. Sex a Lucía.

Dej: Film sleduje život utrápeného spisovateľa menom Lorenzo a jeho vzťah s tromi ženami. Čašníčkou, ktorá je priateľská a prístupná, čo sa zmení vo vášnivý a búrlivý vzťah. Ďaľšou ženou, je tá, ktorú stretne na ostrove a anonymne sa s ním pomiluje, aby mohla zmiznúť. A tou poslednou je mladá dáma, ktorá ho oklame a neskôr nechtiac zaviní smrť dieťaťa.

Tento film som videl a nemôžem naň zabudnúť. Nejde o bombu, na ktorú sa pohrnie radový divák. Skôr ide o najkrajšie prekvapenie, ktoré môžu ponúknuť artové kiná. Krásne pohľad na sex, na ženy, na vzťahy, nádherné zábery, originálny scenár a fantastické herecké výkony. Určite si ho nenechajte ujsť!

Réžia: Julio Medem (Tierra)
Hrajú: Paz Vega, Najwa Nimri, Elena Anaya, Tristan Ulloa.
Premiéra v USA: 12. 7. 2002
Link na trailer:
Sex and Lucía
Oficiálna stránka:
Sex a Lucia alebo Sex a Lucía

Ak by ste mali chuť sa dočítať o trailery, ktorý vás zaujíma, napíšte.






autor Matej Oravec 8.10.2002
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.