TRAILERY

TRAILERY

článok



Tentoraz som si pre vás v traileroch vybral bláznivú komédiu o Jackovom zadku, drámu so Salmou Hayek a predvianočné animované potešenie Adama Sandlera.

Trailery Trailery Trailery


Jackass: The Movie /*****/ alebo /*/
Dĺžka traileru: 1 min. 6 sek.
Dĺžka filmu: 1 hod. 20 min.
Trailer: Nasledujúce kúsky sú predvádzané profesionálmi, takže pre vašu bezpečnosť a ochranu tých okolo vás Paramount Pictures a MTV trvajú na tom, aby ste sa na tieto bláznovstvá len dívali a nepokúšali sa napodobňovať nič z toho, čo ste videli. Vozík na golfovej tráve, nočné pandy, bowling na skateboarde, svalový stimulátor, pasce na myši, kop do vlastnej hlavy...

Dej: Tí samí idioti, ktorých môžete vídavať na MTV, Johnny Knoxville a jeho banda bláznov predvádza ešte bláznivejšie a nebezpečnejšie kúsky len preto, aby zistili, čo sa stane a pritom všetkom sa dosť bavia. 

Buď ste jeden z tých, čo vôbec nevie o čom to je, alebo ste niečo podobné už na MTV videli. Ak neviete, tak nič. Ak ste to už videli, tak buď patríte do skupiny tých, ktorým sa to páčilo a smiali sa do roztrhania bránice, alebo do skupiny tých, ktorí vyvaľovali oči a neverili tomu, čo vidia. Ak neveríte, tak nič. Ak máte ešte bránicu v poriadku, tak si ju šetrite. Snáď príde Jackov zadok aj k nám. Ak nie, tak nič.

Réžia: Jeff Tremaine
Hrajú: Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius and Preston Lacy. 
Premiéra v USA: 11. 11. 2002 (Paramount)
Link na trailer:
Quicktime
Oficiálna stránka:
https://www.jackassthemovie.com/updatewithtickets5.html

Trailery Trailery Trailery


Frida /*****/
Dĺžka traileru: 2 min. 28 sec.
Dĺžka filmu: 1 hod. 59 min.
Trailer: Frida Kahlo bola jednou z najoriginálnejších žien svojho času. Mladá žena. Diego, mám pre vás niečo dôležitého, čo s vami potrebujem prediskutovať. Legendárna umelkyňa. Musím urobiť niečo iné, aby som pomohla svojim rodičom. Ak si myslíte, že s vami budem spať preto, že ma beriete pod svoje krídla, mýlite sa. 
Za romantikou. Na Diega a Fridu. Za pôvabom. Je omnoho lepšia ako ja. Uvidíte. Za šialenstvom. Povedal som ti kto som bol, keď si si ma brala. Odhaľte záhadu najzvodnejšej a najintrigánskejšej žene tohoto, alebo akéhokoľvek iného času. Na Fridu!

Dej: Pravdivý príbeh Fridy Kahlo a jej manžela Diaga Rivera. Jej malieb, ktoré sa stali najslávnejšími obrázkami v Mexickej histórii a ktoré rozbúrili milostné vzťahy, o cestách do Ameriky a zločinoch, ktoré ju preslávili.

Podľa traileru a hviezd, pôjde o výbornú drámu. Salma Hayek si určite zaslúži, aby hrala najzvodnejšiu a najintrigánskejšiu ženu Mexika. A počet hercov, ktorí jej v tom pomáhajú je snáď rovnaký s osobnosťami v Červenom drakovi. Ako film dopadne v Amerike sa dočítate tento týždeň.

Réžia: Julie Taymor (Titus)
Hrajú Salma Hayek, Alfred Molina, Ashley Judd, Antonio Banderas, Valeria Golino, Mía Maestro, Edward Norton, Geofrey Rush.
Premiéra v USA: 25. 10. 2002 (Miramax)
Link na trailer:
Quicktime
Oficiálna stránka:
https://www.miramax.com/frida/

Trailery Trailery Trailery


Eight Crazy Nights /****/
Dĺžka traileru: 2 min. 8 sek.
Dĺžka filmu: 1 hod. 11 min.
Trailer: Tieto vianočné sviatky, predtým ako sa ozdobia stromčeky, predtým ako sa zapália sviečky, by vám rád jeden veľmi špeciálny chlapík niečo povedal: Grrrg... 
Davey Stone nenávidí vianočné sviatky a nerobí nič iné, než ťažkosti, až do dňa, kedy je zatknutý. 
Whitey Duvall: Ostaneš so mnou a mojou sestrou na chvíľu.
Boj medzi nevychovanosťou a milosťou.
Osem bláznivých nocí Adama Sandlera.

Dej: Davey Stone, 33-ročný mladík, sa dostane do ťažkostí so zákonom po tom, ako jeho žarty zájdu príliš ďaleko. Aby sudca zachoval vianočnú atmosféru dá Daveymu poslednú šancu na nápravu - môže stráviť vianočné prázdniny ako asistent rozhodcu mládeneckej basketbalovej ligy, alebo isť do väzenia. Davey si myslí, že sa ľahko vyhne trestu a príjme prácu asistenta rozhodcu. Je v tom, až kým sa nestretne s Whitey Duvallom, výstredným, tvrdohlavým rozhodcom. Vtedy si uvedomí, že mal radšej zvoliť to väzenie.

Osem bláznivých nocí Adama Sandlera je určite najvýstižnejší názov tejto snímky. A práve Adam sa tu poriadne vyblbol. Keďže si moc nezahral, tak si to vynahradil hlasom. Nestačilo mu, aby nadaboval hlavného hrdinu Daveyho Stonea, ale pridal si k tomu aj záporáka Whitey Duvalla a dokonca aj jeho sestru Eleanore. Asi nechcel ostať pozadu oproti Eddie Murphymu, alebo Mike Mayersovi. Čo sa týka príbehu, ten je venovaný deťom, aby aspoň pred vianocami boli o trochu viac poslušné, ale pár fórikov sa určite nájde aj pre dospelých.

Réžia: Seth Kearsley
Hovoria: Adam Sandler, Jackie Titone, Austin Stout Tyra Banks, James Barbour.
Premiéra v USA: 27. 11. 2002
Link na trailer:
Media Player
Real Player
Quicktime
Oficiálna stránka:
https://www.sonypictures.com/movies/eightcrazynights/







autor Matej Oravec 28.10.2002
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.