Disney+ Day prinesie premiéry filmov a seriálov - Pinocchio, Tierra Incógnita

Premiérového uvedenia 8. septembra sa dočkajú mnohé filmy, seriály a špeciály ako MIKE, Pinocchio, Autá na cestách ..

pridal kinema 22.8.2022 o 23:51
Disney+ Day prinesie premiéry filmov a seriálov - Pinocchio, Tierra Incógnita


Premiérového uvedenia 8. septembra sa dočkajú mnohé filmy, seriály a špeciály ako MIKE, Pinocchio, Autá na cestách, Svadobná sezóna, Obi-Wan Kenobi: Jedi sa vracia, Tierra Incógnita, Thor: Láska a hrom alebo Assembled: Ako sa natáčal Thor: Láska a hrom.

Disney+ Day prinesie predplatiteľom ešte viac lákadiel vďaka exkluzívnemu obsahu, ktorý bude mať celosvetovú premiéru 8. septembra. Streamovacia služba predstaví nové tituly ako Thor: Láska a hrom od Marvel Studios či Assembled: Ako sa natáčal Thor: Láska a hrom, ale aj špeciál Obi-Wan Kenobi: Jedi sa vracia, seriály Tierra Incógnita a Svadobná sezóna, hraný film Pinocchio, ako aj nový biografický seriál MIKE.

Disney+ Day premiéry: Novinky, ktoré sa objavia 8. septembra na Disney+

Pinocchio

Obľúbený príbeh o drevenej bábke, ktorá sa vydáva na napínavé dobrodružstvo, aby sa stala skutočným chlapcom, sa vracia na obrazovky v podobe hraného filmu. Réžie prerozprávania známej rozprávky sa zhostil držiteľ ceny Akadémie Robert Zemeckis. V úlohe rezbára Geppetta, ktorý Pinocchia (Benjamim Evan Ainsworth, v slovenskom znení Oliver Boublík) vytvoril a správa sa k nemu, akoby bol jeho skutočným synom, sa predstaví Tom Hanks (Peter Rufús). Vo filme si ďalej zahrali aj Joseph Gordon-Levitt (Tomáš Horváth) v úlohe Jiminy Cricketa, Pinocchiovho sprievodcu a zároveň jeho „svedomia“, Cynthia Erivová (Soňa Norisová) ako Modrá víla a Luke Evans (Martin Madej) ako kočiš – nová postava, ktorá v pôvodnom príbehu chýbala. Soňa Norisová naspievala aj úvodnú pieseň k filmu.

MIKE

Osemdielny seriál MIKE skúma búrlivé vzostupy a pády boxerskej kariéry a osobného života Mika Tysona – od milovaného svetového športovca po vyvrheľa spoločnosti a opäť na vrchol. Seriál si zároveň všíma triedne a rasové rozdiely v USA, slávu a moc médií, mizogýniu, rozdelenie bohatstva, prísľub amerického sna a v konečnom dôsledku našu vlastnú úlohu pri formovaní Mikovho príbehu.

Svadobná sezóna (Wedding Season)

Beznádejný romantik Stefan spoznáva charizmatickú Katie, ktorá je síce zasnúbená so synom bohatého magnáta s nehnuteľnosťami, no aj napriek tomu si počas svadbami nabitého leta spolu začnú divokú aféru. Netrvá dlho a obaja musia utekať pred zákonom, keďže Katie je hlavnou podozrivou v šokujúcom kriminálnom prípade. Dokážu sa pri pokuse o očistenie svojich mien vyhnúť polícii, organizovaným zločincom a komplikovaným pocitom, ktoré voči sebe cítia? 

Thor: Láska a hrom

V novom príbehu Thor: Láska a hrom od Marvel Studios sa boh hromu (Chris Hemsworth)  vydáva na svoju najťažšiu životnú cestu - cestu sebapoznania. Jeho úsilie však preruší galaktický zabijak známy ako Gorr the God Butcher (Christian Bale), ktorý sa snaží zlikvidovať bohov. Na to, aby dokázal čeliť hrozbe, Thor požiada o pomoc Valkýru (Tessa Thompsonová), Korga  (Taika Waititi) a bývalú priateľku Jane Fosterovú (Natalie Portmanová), ktorá, na Thorovo prekvapenie, nevysvetliteľne ovláda jeho magické kladivo Mjolnir. Spoločne sa púšťajú do hrozivého vesmírneho dobrodružstva, aby odhalili tajomstvo pomsty Gorra a zastavili ho skôr, než bude príliš neskoro.

Thor: Láska a hrom sa pripája k ďalším 15 filmom Marvel Cinematic Universe, ktoré sa aktuálne na Disney+ vysielajú vo formáte IMAX Enhanced. S IMAX Enhanced si predplatitelia doma vychutnajú rozšírený pomer strán IMAX, ktorý poskytuje až o 26 percent viac obrazu pre skutočne hlboký zážitok zo sledovania. (Na využite IMAX Enhanced nie sú potrebné žiadne dodatočné výdavky ani zariadenia. Dostupnosť obsahu sa líši podľa regiónu.). Viac informácií o IMAX Enhanced na Disney+ nájdete tu.

Assembled: Ako sa natáčal Thor: Láska a hrom

Poďte spolu s tvorcami a hercami ako Taika Waititi, Chris Hemsworth, Christian Bale, Tessa Thompsonová a Natalie Portmanová odhaliť tajomstvá tvorby filmu Thor: Láska a hrom. V tomto dokumente odhalíte pozadie v poradí už štvrtého filmu o bohovi hromu nielen prostredníctvom detailných rozhovorov s hercami a členmi filmového štábu, ale aj cez pôvodné, doteraz neodvysielané zábery z pľacu a zo zákulisia.

Obi-Wan Kenobi: Jedi sa vracia

Tento špeciál odhaľuje pozadie návratu Obi-Wana Kenobiho a Anakina Skywalkera na obrazovky, ako aj návrat hercov Ewana McGregora a Haydena Christensena k ich ikonickým postavám. Režisérka Deborah Chowová vedie hercov aj filmový štáb, aby vytvorili nových hrdinov aj zloduchov, ktorí žijú bok po boku s novými inkarnáciami obľúbených postáv zo Star Wars. Tvorí tak nový príbeh, ktorý dramaticky prepája filmy celej ságy.

Tierra Incógnita (pôvodný latinsko-americký seriál) 

Eric sa vracia do svojho rodného mesta vyriešiť temnú záhadu zmiznutia svojich rodičov spred ôsmich rokov. Spolu so sestrou ho vychovali starí rodičia z matkinej strany, Eric sa však od nich rozhodne utiecť. Namieri si to do strašidelného zábavného parku, ktorý patril jeho rodičom a v ktorom ich videli naposledy živých – do Tierra Incógnita. Spolu so svojimi priateľmi, sestrou a tetou musí Eric postupne prekonať svoje obavy, aby dokázal vyriešiť záhady poschovávané v tomto temnom a neznámom svete.

She-Hulk: Neuveriteľná právnička (nové časti každý štvrtok)

V seriáli She-Hulk: Neuveriteľná právnička od štúdia Marvel sa musí Jennifer Waltersová, právnička zaoberajúca sa súdnymi prípadmi ľudí so superschopnosťami, vysporiadať s komplikovaným životom single ženy po tridsiatke, ktorá je zhodou okolností navyše aj zelená, dvojmetrová a supersilná obryňa. 

Autá na cestách

Pixar uvádza nový pôvodný seriál Autá na cestách, vďaka ktorému sa vrátime do sveta Áut. Seriál priblíži zážitky Bleskového McQueena a jeho najlepšieho priateľa Matera na výlete naprieč krajinou. Ich cesta povedie z Chladičových Kúpeľov smerom na východ, kde sa majú stretnúť s Materovou sestrou. Každá jedna zastávka prinesie nové dobrodružstvo a predstaví úžasné pocestné atrakcie aj nové svojrázne postavy.

Dospievanie

Inovatívny, tzv. hybridný dokumentárny seriál Dospievanie, ktorého tvorcami sú Brie Larsonová a spoločnosť Culture House, predstavuje prostredníctvom desiatich podmanivých príbehov výzvy, triumfy a ťažkosti dospievania. V seriáli sa miešajú rôzne žánre filmovej tvorby vrátane rozprávania, experimentov a dokumentaristiky. Každá časť predstavuje príbeh mladého človeka vo veku 18 až 22 rokov. Prostredníctvom emotívnych príbehov prináša seriál divákom širokú škálu skutočných zážitkov, ktoré ponúkajú pútavý pohľad na dospievanie a rozmanité sociálne, rodinné a osobné prekážky, ktorým mladí ľudia čelia na svojej ceste k sebaobjaveniu a prijatiu.

Veľkolepé dobrodružstvá s Bertiem Gregorym

Tvárou novej generácie ambicióznych dobrodruhov a tvorcov prírodopisných filmov je 29-ročný prieskumník National Geographic Bertie Gregory, ktorý berie divákov na úchvatné napínavé cesty do najpozoruhodnejších a najtajnejších kútov našej divokej planéty. Seriál sleduje jeho eskapády a zachytáva výnimočné zábery zvierat vo voľnej prírode.





Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.