Netflix a HBO GO novinky - Breeders, The Irregulars, The Way Back, Platzspitzbaby

Tohto týždňová ponuka VOD portálov má veľkú šancu vyhovieť vašim požiadavkám. Môžete si totiž ...

pridal Tatiana Rusnáková 25.3.2021 o 18:46
Netflix a HBO GO novinky - Breeders, The Irregulars, The Way Back, Platzspitzbaby


Tohto týždňová ponuka VOD portálov má veľkú šancu vyhovieť vašim požiadavkám. Môžete si totiž vybrať medzi komédiou o tom, ako sa mládež búri proti dospelým, o pravdivom zobrazení nástrah, ale aj radostí rodičovstva alebo o detektívoch pomáhajúcich samotnému Sherlockovi Holmesovi. Zapnúť si môžete aj bláznivý road trip, športovú drámu s Benom Affleckom, ale aj film vyrovnávajúci sa s ťažkou témou drogovej závislosti.

Mládí, do toho ( ¡Ánimo Juventud!) – pondelok, 22. marec, HBO Go

Mexiko, 2020, Carlos Armello

Mexická komédia je prepojená osudmi svojich postáv – dospievajúcich mladých ľudí. Všetci sa snažia vyriešiť svoje problémy, učiniť veľké rozhodnutia, či nájsť svoju vlastnú identitu. Martin by sa rád zveril so svojimi citmi k dievčaťu, nemá však komu. Daniel priviedol svoju priateľku do iného stavu, musí teda učiniť závažné rozhodnutie, prestať sa flákať a stať sa zodpovedným dospelým, to sa však ľahšie povie, než urobí. Dulce je zas v škole známa ako tá, čo šikanuje, v súkromí a v útrobách svojej duše však túži len po láske. Pedro si na protest proti dospelým zvolil svojský spôsob – vytvoril vlastnú reč.

Rodiče (Breeders), 2. séria – utorok, 23. marec, HBO Go

Veľká Británia, 2021, Chris Addison, Ben Palmer

Komediálny seriál z dielne Chrisa Addisona, Simona Blackwella a aj herca Martina Freemana Breeders (Rodičia) zaujal najmä úprimným a neprikrášleným portrétom rodičovstva. Samotný Freeman spoločne s Daisy Haggard vytvárajú partnerskú dvojicu, boriacu sa so skutočne obyčajnými problémami – deti, ktoré milujete, ale niekedy ich máte chuť zabiť, starnúci rodičia, problémy v práci či utiahnutie hypotéky. Druhá sezóna sa začala nakrúcať minulé leto, zbrzdila ju však pandémia. Deti sú síce väčšie, platí však, že veľké deti = veľké problémy.

Príležitostní detektívi z Baker Street (The Irregulars) – piatok, 26. marec, Netflix

Veľká Británia, 2021, Johnny Allan, Weronika Tofilska

Pripravovaný krimi seriál vznikol na základe textov Sira Arthura Conana Doylea. Hlavným hrdinom je skupina detektívov, Baker Street Irregulars, ktorá pracuje pre Dr. Watsona. Pomáha mu najmä s riešením nadprirodzených problémov po celom Londýne. Niekedy si za prácu skupiny tínedžerov zlizne smotanu samotný Sherlock Holmes. Ten sa v seriáli takisto objaví, tento krát v podaní Henryho Lloyd-Hughesa. Už v piatok, 26. marca sa všetci fanúšikovia tohto presláveného literárneho detektíva môžu tešiť na nových osem epizód z jeho sveta.

Bad Trip – piatok, 26. marec, Netflix

USA, 2020, Kitao Sakurai

Eric André patrí medzi najvýstrednejších, ale aj najobľúbenejších amerických komikov posledných rokov. V bláznivej komédií Bad Trip si zahral hlavnú úlohu, spoločne s režisérom Kitaom Sakuraiom sa však aj podieľal na scenári. V ňom teda nie je núdza o šialené scény či absurdný humor. To všetko sa mu podarilo na pozadí veľmi jednoduchej dejovej linky, ktorá mu umožňuje stavať najmä na charakteroch a situačnom humore – hlavným hrdinom je chlap, vydávajúci sa spoločne so svojim  najlepším kamarátom naprieč Amerikou, aby vyznal city zbožňovanej žene.

Cesta zpátky (The Way Back) – sobota, 27. marec, HBO Go

USA, 2020, Gavin O'Connor

Športová dráma s Benom Affleckom v hlavnej úlohe. Zahral si v ňom bývalú hviezdu stredoškolského basketbalu Jacka s jasnou budúcnosťou. Ako športovec to mohol dotiahnuť ďaleko, jedného dňa sa však z ničoho nič rozhodol, že s basketbalom skončí. Odvtedy sa utápa v alkohole a práci, ktorá ho vôbec neteší. Rozpadlo sa mu manželstvo a momentálne stojí pred rozhodnutím, či zobrať ponuku trénovať súčasné basketbalové stredoškolské mužstvo. Na prekvapenie samého seba, ponuku prijíma. Tímu sa začne dariť, a Jack možno prichádza na to, čo mu celý ten čas tak veľmi chýbalo.

Dítě z parku jehel (Platzspitzbaby) – sobota, 27. marec, HBO Go

Švajčiarsko, 2020, Pierre Monnard

Nenápadný švajčiarsky film vychádza zo skutočných reálií. Týka sa Spitzplatzu v Zürichu, parku preslávenom voľným predajom a užívaním drog. V roku 1995 však park uzavreli, čo značí novú životnú kapitolu pre silne závislú Sandrine a jej dcéru Miu. Ani v novom byte však jedenásťročnú Miu nečaká domov v pravom zmysle slova – momenty, keď je osamelá si kráti únikom do sveta fantázie, najmä vo forme imaginárneho priateľa. Našťastie sa však dostáva aj do skupiny detí s rovnakým životným osudom. To všetko ju prinúti zobrať situáciu do vlastných rúk a postaviť sa neschopnosti svojej mamy. 





Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.