DVD NOVINKY

DVD NOVINKY

článok



Nášmu dnešnému prehľadu kraľuje nemecký film Náš vodca. Za pozornosť stoja ale aj filmové tituly, ktoré sa do našej kino distribúcie nedostali. Čítajte ďalej...

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

AUGUST PRED BÚRKOU  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Príbeh vykreslený v nervy drásajúcom tempe, sa odohráva na Manhattane v okolí Wall Street, kde sa sebavedomý Tom Sterling, sugestívne stelesnený Joshom Hartnettom, snaží udržať nad vodou svoju a bratovu kedysi prosperujúcu spoločnosť. Moc a úspech sa ešte stále zdajú byť tým najdôležitejším, je ale september roku 2001. Film bol uvedený na 43. ročníku MFF v Karlových Varoch.


NÁŠ VODCA  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Učiteľ gymnázia Rainer Wenger pripravuje pre svojich žiakov týždňový projekt na pridelenú tému, ktorú nikto iný nechcel – štátne formy. Spočiatku nudné hodiny o diktatúre sa zmenia, keď sa Rainer rozhodne ukázať žiakom na ich vlastnej koži, či by boli aj dnes schopní uveriť diktátorovi a vodcovi. Ale to, čo spočiatku začne ako nevinný experiment, sa postupne mení na hnutie, ktoré si dá názov VLNA, a chystá sa strhnúť celú triedu, školu i mesto... Keď sa situácia vyhrotí, rozhodne sa učiteľ experiment zrušiť. Je však už príliš neskoro! VLNU už dávno nemá pod kontrolou...


MOJE ČUČORIEDKOVÉ NOCI  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Po búrlivom rozchode sa Elizabeth (Norah Jones) vyberie na cestu okolo Ameriky a necháva za sebou život plný spomienok a snov. Počas putovania zažije množstvo problémov, aby nakoniec pochopila, že táto cesta je len časťou veľkého spoznávania jej vlastného ja. Film Wong Kar Waia bol uvedený ako otvárací film Medzinárodného filmového festivalu v Cannes 2007 v oficiálnej súťažnej sekcii. 

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

CHROMOFÓBIA  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Každá rodina má nejaké tajomstvá, ktoré si starostlivo stráži. Tajnosti rodiny Marcusa Aylesburyho však budú odhalené kvôli jeho blízkemu priateľovi, idealistickému novinárovi Trentovi. Jeho vydavateľ totiž chce, aby konečne prišiel s niečím šokujúcim. A osudy Aylesburyových predstavujú skvelú príležitosť...


AUGUSTOVÁ RAPSÓDIA  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Stará žena sa po rokoch dozvie, že má brata, ktorý sa odsťahoval na Havaj. Jej potomkovia sa vydávajú navštíviť znovu nájdeného strýka a babička má opatrovať vnúčatá. Rozpráva im o minulosti, o osudoch svojej rodiny, do ktorých nezmazateľne zasiahlo zhodenie atómovej bomby na Nagasaki. Fascinujúca generačná výpoveď o japonskej minulosti i prítomnosti od filmového majstra Akira Kurosawy.


ČERVENÝ PÁS  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Červený pás je príbehom majstra v Jiu-Jitsu Mikea Terryho (Chiwetel Ejiofor), ktorý sa zo zásady vyhýba zápaseniu za peniaze a ako majiteľ štúdia na výuku sebaobrany sa snaží žiť čestným životom. Počas jednej daždivej noci ale dochádza v Terryho štúdiu medzi dôstojníkom mimo službu a rozrušenou právničkou (Emily Mortimer) ku konfliktu, ktorý dáva do pohybu sériu udalostí, ktoré dramaticky zmenia Terryho život. Terry sa ocitne v prehnitom svete promotérov (Ricky Jay, Joe Mantegna) a poznáva hereckú hviezdu Cheta Franka (Tim Allen). Tvárou v tvár tejto skutočnosti, ale taktiež kvôli potrebe splatiť dlhy a túžbe po znovuzískaní cti musí Terry po prvýkrát v živote vstúpiť do ringu.

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

ZOHAN KRYCIE MENO KADERNÍK  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Vo filme Dajte si pozor na Zohana, komédii od scenáristu Adama Sandlera, Roberta Smigela a Judda Apatowa (Nabúchaná), sa Adam Sandler predstavuje v úlohe Zohana, špičkového izraelského bojovníka proti terorizmu, ktorý predstiera vlastnú smrť, aby si mohol splniť sen: stať sa kaderníkom v New Yorku. Akokoľvek chce na svoj život, zasvietený boju s terorizmom, zabudnúť, čoskoro zisťuje, že uniknúť vlastnému osudu nie je tak ľahké, ako si myslel. Jeho starí aj noví nepriatelia sa ale čoskoro dozvedia jednu zásadnú vec: s kaderníkmi si nie je radno zahrávať.


LOVECKÁ SEZÓNA 2  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Elliot je síce až po uši zamilovaný do Giselly, ale ich spoločná cesta nevedie priamo k oltáru. Jazvečíka Burtíka totiž unieslo niekoľko rozmaznaných zvieratiek, ktoré sú rozhodnuté ho vrátiť jeho majiteľom. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy a ďalšie lesné stvorenia sa preto púšťajú do veľkej záchrannej akcie a čoskoro sa ocitajú uprostred nepriateľského tábora – vo svete domácich miláčikov. A tí na čele s pudlom menom Fifi nemajú v pláne vzdať sa Burtíka bez boja. Dokáže trpasličí pudel skutočne premôcť grizlyho? Stane sa Giselle niekedy Elliotovou ženou?


DOM NA ZLEJ ADRESE  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Do štvrte Lakeview Terrace sa prisťahujú mladomanželia (Patrick Wilson a Kerry Washington), ktorí sa stávajú stredobodom záujmu svojho suseda (Samuel L. Jackson). Tomu sa nepáči ich medzirasový vzťah. Je prísnym slobodným otcom pracujúcim ako policajt, ktorý si navyše zaumienil, že sa stane akýmsi ochrancom štvrte. Jeho nočné hliadky a prehnaná ostražitosť ale čoraz viac obťažujú mladý pár, ktorý sa nakoniec rozhodne proti susedovi brániť...


autor Michal Šmajda 11.2.2009
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.