BONTON FILM UVÁDZA NA DVD

BONTON FILM UVÁDZA NA DVD

článok



Na Vianoce pre vás pripravila distribučná spoločnosť Bonton tucet atraktívnych titulov. Okrem zahraničnej produkcie, vrátane tej českej nechýba ani tá slovenská. Nech sa páči. 

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

VENKOVSKÝ UČITEL  (Kúpiť DVD)
Učiteľ (Pavel Liška) opúšťa gymnázium a rodičov (Zuzana Kronerová a Miroslav Krobot) v hlavnom meste a prichádza učiť na vidiecku školu, aby tak zabudol na nevydarené milostné vzťahy a našiel znovu sám seba. Postupne získava dôveru miestnych ľudí. Jednou z nich je svojrázna statkárka Marie (Zuzana Bydžovská) a Chlapec, jej sedemnásťročný syn (Ladislav Šedivý). Marie žije po rozpade svojho manželstva zmierená s osamelým životom, a preto ju samotnú prekvapí, keď sa zamiluje do Učiteľa. Na návštevu za Učiteľom prichádza Priateľ (Marek Daniel), ktorý však čoskoro zdanlivo pokojné miesto opúšťa a zanecháva za sebou spálenisko rozvrátených vzťahov...

SHREKOVE PRVÉ VIANOCE  (Kúpiť DVD)
Shrek síce o Vianociach nevie vôbec nič, ale s pomocou príručky pre tupcov sa snaží pripraviť tie najlepšie Vianoce, ktoré chce prežiť so svojou manželkou Fionou a ich troma malými deťmi, pre ktoré to bude tento rok prvýkrát. Plány mu však ako vždy prekazí oslík, ktorý k nemu domov dovedie všetkých kamarátov a pokojný večer sa zmení na hlučnú párty. Tá však nedopadne práve najlepšie a Shrek všetkých vyhodí z domu. Ale ako to v správnej rozprávke má byť, nakoniec sa s nimi pomerí a strávia spolu tie najkrajšie Vianoce.


PAPIEROVÉ HLAVY  (Kúpiť DVD
Jedno z najvýznamnejších diel našej kinematografie vychádza po 12 rokoch na lisovanom médiu. Film Dušana Hanáka (Obrazy starého sveta, 322) vykresľuje obdobie komunistického režimu. Tento výnimočný dokument o vzťahu občana a moci v rokoch 1945-1995 bol dokončený v roku 1996. Film získal mnoho ocenení na domácej i zahraničnej scéne. Okrem iných Hlavnú cenu Golden Spire v súťaži Golden Gate Award na 40. MFF San Francisco 1997, Run-up Price na MFF Yamagata 1997 či Osobitnú cenu poroty dokumentárnych filmov na 31. MFF Karlove Vary 1996. Papierové hlavy videlo v kinách vyše 18 000 divákov a dodnes sú druhým najnavštevovanejším film podľa počtu divákov na jednu kópiu. DVD obsahuje slovenskú, anglickú a francúzsku verziu filmu a viacero bonusov. Ťahákom je interview s režisérom Hanákom. 

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

MAMMA MIA!  (Kúpiť DVD)
Idylický grécky ostrov, dievča na vydaj, jedna bláznivá matka, traja potenciálni otcovia a nesmrteľná ABBA. Ako sa to rýmuje? Náramne. Divadelnú muzikálovú show Mamma Mia! obsahujúcu všetky zmienené ingrediencie videlo v ôsmich jazykových verziách cez 30 miliónov ľudí. Ich rady nedávno geometricky narástli, pretože tvorcovia pôvodného muzikálu sa „svoje dieťa“ rozhodli pojať ako celovečerný film, z ktorého sa stal veľký kino hit. V hlavných úlohách: Meryl Streep a Pierce Brosnan.


HELLBOY II: ZLATÁ ARMÁDA (2 DVD)  (Kúpiť DVD)
O tri Oscary bohatší režisér Guillermo del Toro (Faunov labyrint) sa po 4 rokoch vrátil k tomu najdiabolskejšiemu zo všetkých komiksových hrdinov. Pekelne dočervena rozpálený Hellboy (Ron Perlman) zbožňujúci dobré cigary a ohnivú krásku Liz, bude znovu drviť záporné postavy a k tomu dávať jednu drsnú hlášku za druhou. Najproblematickejšieho zamestnanca prísne tajného Úradu pre paranormálny výskum a obranu tentokrát čaká naozaj náročná úloha. Syn vládcu podsvetia, princ Nuada, totiž porušil krehké prímerie, ktoré panovalo medzi ľuďmi a jeho ríšou, čím naštartoval peklo na Zemi. A má byť ešte horšie...


WANTED (2 DVD - STEELBOOK)  (Kúpiť DVD)
Wes (James McAvoy - Pokánie) je nikto, no jeho otec patril medzi najlepších nájomných zabijakov na svete. To mu oznámi tajomná Fox (Angelina Jolie), ktorá ho zároveň privedie do prostredia organizácie s názvom "Bratstvo" a odhalí mu jeho skryté schopnosti. Z Wesa sa postupne pod patronátom Sloana (Morgan Freeman) stáva vykonávateľ spravodlivosti a túži pomstiť otcovu smrť... Wanted je hollywoodsky debut kazašského rodáka Timura Bekmambetova, ktorý sa v Rusku preslávil fantasy filmami Nočná a Denná hliadka.

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

AKTY X: CHCEM UVERIŤ  (Kúpiť DVD)
Keď v mrazivých kopcoch vidieckej Virginie dôjde k únosu skupinky žien, jedinými stopami k ich zmiznutiu sú groteskné ľudské pozostatky, objavujúce sa v snehových závejoch pozdĺž diaľnice. Úrady zúfalo potrebujú nejakú stopu, a tak sa spoľahnú na sporné vízie istého kňaza, ktorý miestnych vyšetrovateľov posiela do divokého vyšetrovania, vedúceho priamo k bizarnému tajnému lekárskemu experimentu. Ten môže, ale i nemusí súvisieť so zmiznutím žien. Je to prípad priamo z Akt X. FBI však pred rokmi toto vyšetrovanie zastavila. A najlepším tímom pre tento prípad sú bývalí agenti  Fox Mulder (David Duchovny) a doktorka Dana Scullyová (Gillian Andersonová), ktorí vôbec netúžia znova sa vrátiť k svojej tajomnej minulosti. Pravda o týchto strašných zločinoch je ale stále tam vonku... a k ich nájdeniu bude treba Muldera a Scullyovú.


MÁJ  (Kúpiť DVD)
Filmový projekt s názvom Máj režiséra a kameramana F. A. Brabca je koncipovaný ako celovečerný hraný film pre celú rodinu. Tento projekt v mnohých ohľadoch nadväzuje na film Kytice, ktorý v dobe svojho uvedenia slávil s návštevnosťou cez 600 000 divákov na české pomery výrazný divácky úspech. Podobne ako Kytice je aj Máj predovšetkým odvážnym autorsko-režisérskym nápadom. Aj keď túto látku pozná každý zo školských lavíc, doposiaľ nikto sa ju neodvážil spracovať filmovo...


AKO UKRADNÚŤ NEVESTU  (Kúpiť DVD)
Tom (Patrick Dempsey) si užíva život: je sexi, je úspešný a vie, že sa môže kedykoľvek spoľahnúť na Hannah (Michelle Monaghan), svoju očarujúcu najlepšiu kamarátku, ktorá je jediným nemenným prvkom v jeho živote. Všetko dokonale funguje až do chvíle, keď Hannah odíde na šesť týždňov pracovne do Škótska... a Tom si s úžasom uvedomí, aký prázdny je jeho život bez nej. Rozhodne sa, že akonáhle sa vráti, požiada ju o ruku – ale je ohromený, keď sa dozvie, že sa zasnúbila s bohatým a príťažlivým Škótom a plánuje sa k nemu presťahovať. Keď Toma Hannah požiada, aby jej šiel „za družičku“, rozpačito súhlasí... ale iba preto, aby sa mohol pokúsiť Hannah získať pre seba a prekaziť svadbu, kým nie je neskoro.

             

VESMÍRNI OPIČIACI  (Kúpiť DVD)
Keď NASA, Národný úrad pre letectvo a kozmonautiku, naposledy stál pred problémom, ktorý bol nad jeho sily, povolal do služby Brucea Willisa. Teraz je ale problém taký nebezpečný, že úlohu zvládne vyriešiť iba skutočný hrdina. Do služby je teda povolaný vnuk prvého šimpanzieho kozmonauta Ham Tretí, ktorý by mal mať tie správne predpoklady na záchranu projektu. Lenže Ham je pôvodom „cirkusák“ a tak o takúto slávu práve dvakrát nestojí. Napriek tomu neochotne prijme úlohu neohrozeného záchrancu a spoločne s nebojácnou a temperamentnou seržantkou Lunou a s nevrlým a večne podráždeným veliteľom Titanom, podstúpia vesmírne dobrodružný a nesmierne náročný výcvik, aby mohli nájsť sondu, ktorá zmizla niekde v intergalaktickej čiernej diere.


SPOLOČNÉ VIANOCE  (Kúpiť DVD)
Tieto Vianoce patria iba rodine. Po dlhej dobe sa všetky Whitfieldových deti rozhodli stráviť vianočné sviatky s matkou (Loretta Devine) a jej priateľom Joem (Delroy Lindo). A každý z potomkov priniesol spolu s hŕbou batožiny aj nejaké prekvapenie. Žiarovky sú už rozvešané a vianočný strom ozdobený. Zatiaľ sa otvárajú staré rany a rodinné vzťahy prechádzajú skúškami. Nakoniec sa však všetci spoja dohromady, aby znovu objavili a oslávili dar vlastnej rodiny.


BARBIE A KÚZELNÉ VIANOCE  (Kúpiť DVD)
Hrejivá adaptácia klasického príbehu Charlesa Dickensa plná obľúbených vianočných kolied, úžasných módnych výstrelkov a kopy smiechu. Hlavnou hrdinkou filmového príbehu je Barbie ako Eden Starling – krásna ale egoistická speváčka z divadla vo viktórianskom Londýne. A práve Eden sa spoločne so svojou namyslenou mačkou rozhodla, že všetci účinkujúci zostanú v divadle aj na Štedrý deň a budú skúšať. Dokonca ani jej návrhárka kostýmov a kamarátka z detstva Catherine nedokázala Eden vyhovoriť jej hlúpy nápad. Nezostáva jej nič iného, len aby ju traja veľmi neobyčajní vianoční duchovia odniesli na fantastickú prázdninovú cestu, na ktorej Eden podľahne kúzlu Vianoc a konečne pochopí, že rozdávať darčeky prináša radosť.


autor Michal Šmajda 17.12.2008
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.