DVD NOVINKY

DVD NOVINKY

článok



Po týždni vám opäť prinášame to najčerstvejšie z bohatej jesennej nádielky. Čakajú na vás top horúce novinky, letné blockbustery ako štvrtý Indy, Narnia: Princ Kaspian, Neuveriteľný Hulk či Kung fu panda.

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

INDIANA JONES A KRÁĽOVSTVO KRIŠTÁĽOVEJ LEBKY (KÚPIŤ DVD)
Jedna z najslávnejších postáv filmovej histórie sa po 19 rokoch vrátila na strieborné plátno a v týchto dňoch vyráža na svoje štvrté dobrodružstvo aj na DVDčku. V sprievode typických fanfár Johna Williamsa v charakteristickom klobúku a s bičom, čoby nepostrádateľnou zbraňou. Indiana Jones. Univerzitný profesor a muž, ktorý objavil legendárnu Archu, zachránil posvätné Sankarove kamene a našiel Svätý grál. V novom dobrodružstve bude pátrať po ďalšej slávnej relikvii – záhadnej Krištáľovej lebke. (recenzia filmu)


NEUVERITEĽNÝ HULK  (KÚPIŤ DVD)
Keď sa naštve, nebudete ho mať radi. V občianskom živote je Bruce Banner sympatický vedec s krehkou dušou, v stave zúrivosti šialené monštrum, ktoré bezmyšlienkovito ničí všetko okolo seba. Komiksový svet ho pozná pod prezývkou Hulk. Po piatich rokoch sa vrátil na filmové plátno a fakt, že ide o mimoriadny zážitok potvrdzuje jeho prívlastok Neuveriteľný. Zničiť diabla v sebe je hlavný vedecký ciel Bruce Bannera (Edward Norton), ktorého impozantné premeny nálad spôsobilo mimoriadne silné ožiarenie. Bruce sa vo svojich mimoriadnych schopnostiach nevyžíva, naopak nimi trpí, pretože prežíva mimo civilizácie, dobrovoľne izolovaný od svojej životnej lásky Betty Rossovej (Liv Tyler) a jej otca, armádneho generála Thadeussa Rossa (William Hurt), ktorý by rád využil Bruceove schopnosti v prospech ozbrojených síl... (recenzia filmu)


KONEČNE SPOLU  (KÚPIŤ DVD)
Tridsaťdeväťročná učiteľka z New Yorku April Epnerová (Helen Hunt) mala posledný rok pocit, že konečne vniesla do svojho života poriadok. Lenže manželstvo, na ktorom si tak zakladala, neočakávane skrachuje – manžel Ben (Mathew Broderick) totiž prehlási, že išlo o omyl a April opustí. Šokovaná, ranená a bezdetná skoro štyridsiatnička s biologickými hodinami hlasnými ako budík po babičke, má pocit, že rozchodom s manželom prišla o poslednú šancu zaobstarať si vysnívané bábätko. K tomu ešte musí riešiť problémy zo svojho detstva. Jej adoptívna matka umiera a April sa stretáva so svojou biologickou matkou, veľmi energickou a veľmi výstrednou Bernice (Bette Midler). A aby toho nebolo málo, vyzerá to, že „sex na rozlúčku“ s Benom asi neostal bez následkov. (recenzia filmu)

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

21: OKO BERIE  (KÚPIŤ DVD)
Akčno-dobrodružný film spoločnosti Columbia Pictures 21: Oko berie je inšpirovaný skutočným príbehom o skupine študentov matematiky na M.I.T - jednej z najprestížnejších škôl v USA ako obrali Las Vegas o milióny. Ben Campbell (Jim Sturgess) je plachý, ale vynikajúci študent M.I.T., ktorý potrebuje zaplatiť školné a odpoveď nájde v kartách. Prizvali ho do skupiny najnadanejších študentov školy, ktorí každý víkend navštevujú Las Vegas vyzbrojení falošnými totožnosťami a know-how ako premeniť stávky v kartovej hre blackjack vo svoj prospech. S netradičným profesorom matematiky a štatistickým géniom Micky Rosom (Kevin Spacey) v čele, odhalili kľúč k výhre... (recenzia filmu)


UDALOSŤ  (KÚPIŤ DVD)
Ďalší dynamický thriller s nečakaným začiatkom, prostriedkom i koncom. Presne tak, ako to vie iba ozajstný majster napätia, režisér M. Night Shyamalan (Šiesty zmysel, Znamenia, Osada). Elliot Moore (Mark Wahlberg) učí prírodné vedy na strednej škole vo Filadelfii. Keď do Spojených štátov udrie tajomná smrtiaca epidémia, vyrazí spolu so svojou ženou Almou, kolegom z práce Julianom a jeho osemročnou dcérou na rýchly útek pred katastrofou. Mieri do Pensylvánie, kde očakávajú, že sa im na farmách mimo dosah veľkomesta podarí prežiť stále intenzívnejšie sa šíriacu hrozbu. Veľmi skoro však začne byť isté, že v bezpečí nebude nikto a nikde... (recenzia filmu)


NARNIA: PRINC KASPIAN  (KÚPIŤ DVD)
Postavy z nadčasového diela C.S.Lewisa opäť ožívajú v pokračovaní príbehov z Narnie z produkcie Walt Disney Pictures. Rok po neuveriteľných udalostiach „Leva, šatníku a čarodejnice” súrodenci Pevensieovci opäť nečakane nachádzajú cestu do ríše Narnie. Nachádzajú však len ruiny a zisťujú, že v Narnii medzitým ubehlo 1300 rokov. Zlatý vek Narnie sa pominul a ríši, ktorú dobyli Telmarinčania, nemilosrdne vládne kráľ Miraz. Súrodenci čoskoro stretávajú ďalšiu záhadnú postavu – právoplatného nástupcu trónu, princa Kaspiana. Ten sa ukrýva pred vražednými plánmi kráľa Miraza. Kaspian a Pevensieovci sa musia vydať na riskantnú cestu s cieľom nájsť Aslana, kolosálneho leva a strážcu Narnie, zvrhnúť Miraza a vrátiť krajine stratené kúzlo… Réžie sa opäť ujal Andrew Adamson, režisér prvej Narnie a prvých dvoch Shrekov. (recenzia filmu)

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

KUNG FU PANDA  (KÚPIŤ DVD)
Po je panda (s hlasom Jacka Blacka) a okrem toho aj veľkým fanúšikom kung fu. Nečakane sa jeho sny splnia v momente, keď má naplniť starodávne proroctvo a dostáva šancu študovať kung fu. Stane sa Po naozaj kung fu majstrom? Vydarený animák z dielne DreamWorks. (recenzia filmu)


U MĚ DOBRÝ  (KÚPIŤ DVD)
Komédia na motívy poviedok Petra Šabacha podľa scenára Petra Jarchovského v réžii Jana Hřebejka. Jeho najnovší film sa vracia do 90tych rokov, do doby našich prvých krôčikov na novom, neprebádanom území kapitalizmu v Čechách. Šestica priateľov, záhradkárov a rybárov, sa schádza v malebnom prístavnom hostinci U Buddyho na Libenskom ostrove. Ich pohodové chvíľky trávené hraním mariášu skončia v momente, keď sa jeden z nich stane obeťou falošných hráčov z Vysočanskej tržnice. A tak ako v starých westernoch, berú aj naši hrdinovia zákon do vlastných rúk. Na horúcom území tržnice, ktoré sa hemží ľahkými dievčatami, pašerákmi, zlodejmi, podvodníkmi i skorumpovanými policajtmi, sa pokúsia získať späť tridsaťšesť a pol tisíc v použitých bankovkách. Podarí sa im to vďaka ich kamarátstvu, odvahe, prefíkanosti, potrebnej dávke šťastia a najmä vďaka hráčskemu esu – ekvilibristovi Mistrovi Classe. (recenzia filmu)


HORTON  (KÚPIŤ DVD)
Horton je celkom normálny slon v dobrej fyzickej i psychickej kondícii, a tak ho celkom prekvapí, keď mu pod nos spadne smietka, ktorá hovorí. Celkom logicky sa domnieva, že chyba, teda vlastne hlasy, väzí v jeho hlave a že sa jednoducho zbláznil. Lenže Horton sa nezbláznil a tá smietka naozaj hovorí. Je v nej totiž ukryté malé mestečko Kdosice, v ktorom žijú malí Kdovíci. Medzi nimi aj Starosta – zaslúžilý obyvateľ, ktorý má niekoľko desiatok dcér, spokojný život a pred sebou veľkolepú oslavu storočnice svojho mestečka. A je tiež jediný, ktorý počuje Hortona. Aj Starosta si najskôr myslí, že mu preskočilo, ale našťastie mu včas dôjde, že neblázni, a že Kdosice sú vo vážnom ohrození. Dostali sa totiž zo svojho starého a bezpečného úkrytu a ich osud teraz závisí na tom, či sa Hortonovi podarí Kdovíkom pomôcť s hľadaním nového domova. (recenzia filmu)


autor Michal Šmajda 5.11.2008
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.