DVD NOVINKY

DVD NOVINKY

článok



Filmový fanúšik môže upršané leto tráviť iba dvoma spôsobmi. Návštevou kina alebo kúpou, či vypožičaním DVD nosiča. Pripravili sme pre vás prehľad aktuálnych DVD titulov. 

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

KRSTNÝ OTEC (LIMITOVANÁ PLECHOVÁ KOLEKCIA)  (KÚPIŤ DVD)
Vrchol gangsterského filmu a filmový klenot z režisérskej dielne Francisa Forda Coppolu (Rozhovor, Apokalypsa). Trilógia dokopy získala 28 nominácií na Oscara, z ktorých sa jej podarilo premeniť 9, z toho 2 Oscary v kategórii najlepší film. Filmy vychádzajú v reštaurovanej verzii s novým zvukom a obrazom a po prvý raz s českým dabingom. Čoskoro DVD recenzia u nás na Kineme!


BOBBY Z  (KÚPIŤ DVD)
Detektív Tad Gruzsa (L.Fishburne) potrebuje vymeniť s mexickými drogovými mafiánmi svojho zajatého kolegu za americkú drogovú spojku Bobbyho Z. Problém spočíva v tom, že Bobby je mŕtvy, a teda k výmene nepoužiteľný. Našťastie sa vo väzení nachádza neposlušný hipík Tim Kearney (P.Walker), ktorý je Bobbymu neuveriteľne podobný. A pretože o jeho smrti vie zatiaľ iba polícia, rozhodnú sa použiť k výmene Tima. Pokiaľ prebehne všetko podľa plánu, Tim získa slobodu. Situácia sa im avšak vymkne z rúk...


KÝM SI PO NÁS PRÍDE  (KÚPIŤ DVD)
Automechanik Carter Chambers má milujúcu rodinu a zoznam nesplnených prianí. Finančný magnát Edward Cole má osobného asistenta a miliardy na účte. Keď sa stretnú v jednej nemocničnej izbe, nemôže to dopadnúť inak. Napriek varovaniam lekárov opustia nemocnicu a vydajú sa na cestu plnú dobrodružstiev. Tádž Mahal, safari, pyramídy, tetovacie štúdio, automobilové závody, zoskok padákom... je predsa toľko vecí, ktoré doteraz starí páni nezažili! V hlavných úlohách komédie Roba Reinera o tom, že nikdy nie je neskoro začať žiť naplno, uvidíte dvoch držiteľov Oscara - Jacka Nicholsona a Morgana Freemana.

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

TEN VEČER  (KÚPIŤ DVD)
Zomierajúca žena spomína na svoju mladosť, keď stretla muža svojho života, zatiaľ čo jej dve dcéry zápasia s jej blížiacou sa smrťou i svojimi vlastnými starosťami. V hlavných úlohách sa predstavia Claire Danes, Meryl Streep či Glenn Close.


VŠETKO O MOJEJ MATKE  (KÚPIŤ DVD)
Toto príslovie ale neplatí v prípade Manuely. Onej noci, keď jej syna Estebana zrazilo auto, plakala, až celkom vyschla. A zatiaľ čo čaká v nemocnici, číta posledné riadky, ktoré napísal jej syn do bloku: "Dnes ráno som prehľadával matkinu izbu, až som objavil zväzok fotografií. Všetkým chýbala polovica. Predpokladám, že môj otec. Mám pocit, že v mojom živote chýba práve táto polovica. Chcem ho spoznať. Je mi jedno, kto to je, aj to, ako sa správal k mojej matke. Nikto nemá právo mi to odopierať..." A Manuela odchádza z Madridu do Barcelony hľadať synovho otca... Oscarový film Pedra Almodóvara (Volver). 


MESTO STRATENÝCH DETÍ  (KÚPIŤ DVD)
Odvážne dievča Miette a silák One (Ron Perlman) spoja svoje sily, aby zachránili sny malého chlapca i jeho samotného pred plánmi zlodušského Kranka, muža, ktorý nedokáže snívať. Fantastická rozprávka plná bizarných postavičiek ponúka výpravu do jedinečného sveta režisérskeho tandemu Jeunet & Caro, ktorý vás okúzli! Titul vychádza v rámci edície Filmx. 

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

NA DRUHEJ STRANE  (KÚPIŤ DVD)
Nejat žije v Nemecku. Patrí k druhej generácii tureckých prisťahovalcov a vďaka svojmu vzdelaniu má veľmi dobré postavenie. Nejatov otec udržuje pomer s prostitútkou Yeter, ktorá posiela do Turecka svojej dcére Ayten peniaze na štúdium. Keď otec zaviní smrť Yeter, Nejat sa rozhodne vyhľadať Ayten. Netuší, že Ayten bola ako politická aktivistka vyhostená z Nemecka a je v Turecku uväznená. Nejat sa v Istanbule náhodou stretáva s nemeckou priateľkou Ayten – študentkou Lotte. Ich osudy začne ovplyvňovať snaha stretnúť sa s Ayten... 


3:10 VLAK DO YUMY  (KÚPIŤ DVD)
Rančer Dan Evans (Christian Bale) je svedkom lúpežného prepadnutia, na čele ktorého stojí zločinec Ben Wade (Russell Crowe). Wade je čoskoro zatknutý a keďže Evans zúfalo potrebuje peniaze, podujme sa za odmenu odviesť Wadea na vlakovú stanicu. Odtiaľ by mal byť Wade prevezený vlakom o 3:10 do väzenia na popravu. Evans to nerobí len pre záchranu svojho ranču, ale aj kvôli svojmu synovi, pretože túži byť v jeho očiach niečo viac ako len opatrný a naivný rančer. Cesta k cieľu je nebezpečná, sú im v pätách nielen Indiáni, ale aj Wadeova banda, túžiaca po pomste. Vzťah medzi Wadeom a Evansom sa pomaly mení - Wade začína Evansa rešpektovať, Evans v hĺbke duše Wadea obdivuje. Obom ide o veľa - Wadeovi o život a slobodu, Evansovi o syna. A vyhrať môže iba jeden.


OSTROV POKLADOV  (KÚPIŤ DVD)
Poklad ukrytý na opustenom ostrove v Karibiku. Krvi chtivý pirát s drevenou nohou na lodi. Zmyselná barónka bez skrupule, ale s loďou. Odvážny, avšak zasnený mladý muž s mapou, vtisnutou do jeho deravej pamäte. A jedno skvelé ráno v roku 1700, kedy sa táto chamtivá banda vyberie hľadať svoje šťastie na zradne brehy Ostrova pokladov.


autor Michal Šmajda 23.7.2008
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.