DVD OD MAGIC BOXU

DVD OD MAGIC BOXU

článok



Johnny Depp ako pomstychtivý holič z Fleet Street, Sylvester Stallone alias Rambo alebo Monštrum, ktoré má zálusk na New York. To všetko a ešte oveľa viac vám na DVD prináša distribučná spoločnosť Magic Box. 

DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu

SWEENEY TODD: ČERTOVSKÝ HOLIČ Z FLEET STREEET (2 DVD)  (Kúpiť DVD)
Johnny Depp a Tim Burton opäť spojili svoje sily a prinášajú na veľké plátna adaptáciu slávneho a mnohými cenami oceneného muzikálu legendárneho skladateľa Stephena Sondheima Sweeney Todd. Johnny Depp sa predstaví ako Benjamin Barker – muž, ktorý bol neprávom odsúdený a uväznený. Po rokoch sa vracia do Londýna a prisahá pomstu nielen za roky strávené za mrežami, ale aj za osud, ktorý stretol jeho ženu a dcéru. Znovu otvorí svoje holičstvo a stáva sa Sweeneym Toddom – čertovským holičom z Fleet Street - ktorý "holil gentlemanov, o ktorých už nikto nikdy nepočul". K Johnnymu Deppovi sa pridáva aj Helena Bonham Carter ako Mrs. Lovett, Sweeneyho oddaná pomocníčka, známa svojimi diabolskými mäsovými koláčmi. (recenzia filmu)


SOM LEGENDA (2 DVD)  (Kúpiť DVD)
Robert Neville (Will Smith) je brilantný vedec. Ani jemu sa však nepodarilo zabrániť šíreniu desivého, ľuďmi vyvinutého vírusu, ktorý je nezastaviteľný a nevyliečiteľný a mení ľudí na krvilačné beštie. Neville, z neznámeho dôvodu imúnny, je teraz posledným nenakazeným živým človekom v New Yorku... a možno aj na celom svete. Celé tri roky poctivo vysiela rádiom odkazy a snaží sa skontaktovať s inými ľuďmi, ktorí unikli nákaze. Ale Neville nie je v New Yorku sám... V tieňoch naňho číhajú zmutované obete vírusu... sledujú jeho každý krok... a čakajú, kým urobí fatálnu chybu. Neville je možno poslednou nádejou pre ľudstvo. Musí len nájsť spôsob, ako pomocou svojej imúnnej krvi vyvinúť protilátku, ktorá zvráti účinky vírusu. Vie, že „infikovaní“ sú v presile... a jeho čas sa kráti. (recenzia filmu)


RAMBO: DO PEKLA A SPÄŤ (2 DVD)  (Kúpiť DVD)
Starnúci vietnamský veterán John Rambo sa usadil v juhovýchodnej Ázii. Jeho pokojný život naruší misionárska skupina vedená Michaelom Burnettom a Sarah Miller, ktorá sa napriek jeho varovaniu vydá do Barmy. Tam ich však nič dobré nečaká. Keď niekoľko misionárov zajmú barmskí vojaci, musí John opäť vziať spravodlivosť do vlastných rúk. A potečie krv. A nebude jej málo! Surové bitie, striekajúca krv a useknuté hlavy. Rambo sa s nikým nemazná! (recenzia filmu)

DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu

ZLATÝ KOMPAS (2 DVD)  (Kúpiť DVD)
New Line Cinema sa snaží svojim ďalším fantasy projektom nadviazať na mega úspech Pána prsteňov, o čom svedčí celková štylizácia traileru. V tomto prípade pôjde o príbeh malej Lyry (Dakota Blue Richards), ktorá sa vydáva na ďaleký sever, kde sídli zlá čarodejnica v podaní Nicole Kidmanovej. Réžie sa ujal Chris Weitz (Prci, prci, prcičky) a herecká zostava je skutočne hviezdna, okrem Kidmanovej sa vo filme objavia Daniel Craig, Eva Greenová, Eric Bana, Kevin Bacon, Sam Elliott či John Hurt. (recenzia filmu)


MONŠTRUM  (Kúpiť DVD)
V útulnom newyorskom klube prebieha párty na rozlúčku. Jej aktérom je Rob, ktorý sa rozhodol dať zbohom mestu prezývanému Big Apple a odísť pracovať do Japonska. Zábava je v plnom prúde, digitálna kamera sníma rozjarené tváre Robových priateľov, lenže potom všetko preruší blesk, výpadok prúdu a neidentifikovateľný zvuk, ktorý sa rozlieha nad mestom. Dodávka elektriny sa síce po chvíli obnoví, ale úľava je len dočasná. Zatiaľ čo televízni reportéri špekulujú o zemetrasení alebo inej prírodnej katastrofe, neďaleký horizont ožaruje mohutná explózia, znovu sprevádzaná tým podivným zvukom pripomínajúcim kvílenie nejakého pravekého monštra. Párty razantne končí, nastáva panika. Zle sa však uteká, keď netušíte pred čím vlastne utekáte. (recenzia filmu)


NA VLASTNÉ NEBEZPEČIE  (Kúpiť DVD)
Majiteľ cestovnej kancelárie zameranej na extrémne športy získa zaujímavú zákazku – zjazd nebezpečnej Čiernej rieky. Klient, ktorý celú výpravu inicioval, má, zdá sa, veľmi vážny dôvod, prečo chce ísť práve do ťažko prístupnej oblasti, kde kedysi za zvláštnych okolností zahynul jeden český vodák. Pre Sašu je takmer zabudnuté tajomstvo spojené s dávnou rodinnou tragédiou. Teraz prišla šanca dopátrať sa pravdy. Ostatní členovia výpravy však nemajú o pravom cieli cesty ani tušenia. V nasledujúcich dňoch si však všetci budú musieť siahnuť nielen na dno fyzických síl, ale i vyjasniť si sami v sebe, čo pre nich znamenajú slová ako odvaha, férová hra, priateľstvo, láska i schopnosť vyrovnať sa s pravdou, nech je akákoľvek. V súboji s prírodou, s vlastnými silami i svedomím sa zmení každému z posádky celkom zásadne pohľad na život. (recenzia filmu)

DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu

PREZIDENT TRUMAN  (Kúpiť DVD)
Prostý muž, ktorý prišiel o svoju farmu, neskôr majiteľ obchodu a miestny politik, sa stal jedným z najväčších amerických prezidentov. Vodca, ktorého rozhodnutia zmenili svet: Harry S. Truman. Gary Sinise hrá muža v čele Spojených štátov amerických behom jedného z najnáročnejších období ich histórie. Truman predviedol svoj národ koncom 2. svetovej vojny, začiatkom studenej vojny, chaosom bojov za občianske práva a stál aj pri zrode OSN. Prijímal plnú zodpovednosť za svoje rozhodnutia, medzi inými tiež za ukončenie 2. svetovej vojny zhodením atómovej bomby na Japonsko. Celý život sa držal svojej zásady: Slúžiť národu, nie ho kontrolovať. Toto je jeho neobyčajný príbeh.


HODVÁBNA CESTA
V 19. storočí sa vydáva mladý dobrodruh Hervé Joncour na dlhú cestu z Francúzska do exotického Japonska, kde má v pláne uzavrieť veľký obchod. Na druhej strane sveta sa však zoznámi s japonskou konkubínou a preskočí medzi nimi iskra. Hervé sa svoju posadnutosť krásnou Japonkou pokúša skrývať, ale jeho žena Helene už začína čosi tušiť. V hlavných úlohách sa vám predstaví Keira Knightley (Pokánie). 


RÍŠA HRAČIEK  (Kúpiť DVD)
Vitajte v najmagickejšom a najúžasnejšom mieste na svete – v Ríši hračiek Pána Magoria. Musíte ale pristúpiť na isté pravidlá hry a veriť všetkému, čo vidíte. Predavačka Molly (Natalie Portman) a jej 243 ročný excentrický šéf Pán Magorium (Dustin Hoffman) kraľujú magickému hračkárstvu, kde hračky žijú svojím životom a prežívajú vlastné príbehy... Zlom ale nastane v okamžiku, kde sa Pán Magorium rozhodne prenechať Molly svoj dobre zabehaný obchod. Ako mávnutím kúzelnej paličky sa v tejto rozprávkovej ríši začnú diať pozoruhodné veci. Hlavné role zveril režisér Zach Helm skúsenému a charizmatickému Dustinovi Hoffmanovi, s ktorým už spolupracoval na filme Horšie to už nebude (Stranger Than Fiction) a vynikajúcej Natalii Portman. (recenzia filmu)


autor Michal Šmajda 28.5.2008
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.