DVD NOVINKY

DVD NOVINKY

článok



Májová ponuka je pomerne bohatá. Tešiť sa môžete na gangsterku Americký gangster, Willa Smitha v Som legenda alebo na najnovšieho Ramba a jeho cestu do pekla a späť. Nechýbajú ani reedície od spoločnosti Bonton s českým dabingom. 

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

AMERICKÝ GANGSTER - 2 DVD (UVAŽUJEM O KÚPE DVD)

Atmosféra vojny vo Vietname na začiatku sedemdesiatych rokov doľahla na Ameriku ako ťažký balvan. Vojaci sa z ázijských bojísk vracali buď v čiernych vreciach alebo závislí na drogách a túto „záľubu“ šírili medzi verejnosťou rýchlosťou lavíny. Obchodu s drogami sa okamžite chopili mafiánske klany, ktoré kvôli kľudu na prácu neváhali korumpovať celé policajné zbory. V tomto ovzduší sa zrodila čierna hviezda podsvetia Frank Lucas (Denzel Washington). Frank vďaka vlastnej odvahe a inteligencii dokáže okamžite zaplaviť ulice New Yorku bezkonkurenčne najlepšou a pritom najlacnejšou drogou. Vďaka tomu sa rýchlo vyšvihol na najvyšší vrchol tunajších mafiánskych štruktúr, odkiaľ s bohorovným kľudom riadi svoje impérium a pomocou finančných injekcií aj nečinnosť miestnych policajtov. Detektív Richie Roberts (Russel Crowe) je medzi nimi bielou vranou a predovšetkým vďaka svojej povesti dostane za úlohu postaviť protikorupčný tím , ktorý má zavedený poriadok zmeniť. Ako prvého si vezmú na mušku distribútora mimoriadne dobrého materiálu za mimoriadne nízku cenu. Slučka sa pomaly zaťahuje a blíži sa deň, keď tieto dve individuality budú stáť tvárou v tvár. Z tejto konfrontácie môže vyjsť ako víťaz iba jeden. Alebo nie? Film Ridleyho Scotta (Blade Runner, Gladiátor). (recenzia filmu)


SOM LEGENDA - 2 DVD (UVAŽUJEM O KÚPE DVD)

Robert Neville (Will Smith) je brilantný vedec. Ani jemu sa však nepodarilo zabrániť šíreniu desivého, ľuďmi vyvinutého vírusu, ktorý je nezastaviteľný a nevyliečiteľný a mení ľudí na krvilačné beštie. Neville, z neznámeho dôvodu imúnny, je teraz posledným nenakazeným živým človekom v New Yorku... a možno aj na celom svete. Celé tri roky poctivo vysiela rádiom odkazy a snaží sa skontaktovať s inými ľuďmi, ktorí unikli nákaze. Ale Neville nie je v New Yorku sám... V tieňoch naňho číhajú zmutované obete vírusu... sledujú jeho každý krok... a čakajú, kým urobí fatálnu chybu. Neville je možno poslednou nádejou pre ľudstvo. Musí len nájsť spôsob, ako pomocou svojej imúnnej krvi vyvinúť protilátku, ktorá zvráti účinky vírusu. Vie, že „infikovaní“ sú v presile... a jeho čas sa kráti. (recenzia filmu)


RAMBO: DO PEKLA A SPÄŤ (UVAŽUJEM O KÚPE DVD)

Starnúci vietnamský veterán John Rambo sa usadil v juhovýchodnej Ázii. Jeho pokojný život naruší misionárska skupina vedená Michaelom Burnettom a Sarah Miller, ktorá sa napriek jeho varovaniu vydá do Barmy. Tam ich však nič dobré nečaká. Keď niekoľko misionárov zajmú barmskí vojaci, musí John opäť vziať spravodlivosť do vlastných rúk. A potečie krv. A nebude jej málo! Surové bitie, striekajúca krv a useknuté hlavy. Rambo sa s nikým nemazná! (recenzia filmu)

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

DRAČIE VOJNY (UVAŽUJEM O KÚPE DVD)

Nakrútené podľa kórejskej legendy. Neznáme stvorenia sa vracajú a devastujú našu planétu. Reportér Ethan Kendrick (Jason Behr) je privolaný k vyšetrovaniu tejto záležitosti, domnieva sa, že postihnuté dievča s nevyspytateľnou chorobou menom Sarah (Amanda Brooks), mu môže pomôcť. Neznáme stvorenia si medzitým razia cestu do Los Angeles, cestou spôsobujú škodu a ničenie. Celé mesto je zaplavené armádou a zbrojí na boj so stvoreniami. Stihne Ethan a Sarah v čas zachrániť obyvateľov Los Angeles?


JERRY MAGUIRE (UVAŽUJEM O KÚPE DVD)

Jerry Maguire (Tom Cruise) je človek, ktorý sa vyzná. Jerry je športovým agentom a špičkou vo svojej branži. Jerry má skvelú snúbenicu. Jerry je sympaťák. Všetko je v pohode, až pokiaľ Jerry nenapíše pre svojho zamestnávateľa správu o vývoji do budúcnosti. Jeho firma vôbec nie je jeho neuváženou úprimnosťou nadšená a Jerry sa ocitne na ulici... Bez práce a bez obvyklého sebavedomia musí Jerry začať znova od piky. Na ceste za vykúpením ho sprevádzajú dvaja nerovnakí spoločníci: Rod Tiwell (Oscarom ocenený Cuba Gooding Jr.), druhotriedny hráč amerického futbalu a Jerryho posledný klient, ktorý sa nevzdáva túžby stať sa s Jerryho pomocou hviezdou a mladá slobodná mamička Dorothy Boyd, ktorá opustí svoje miesto účtovníčky v prospech neistej budúcnosti so svojím novým šéfom ...


ERIN BROCKOVICH (UVAŽUJEM O KÚPE DVD)

Erin Brockovichová (Oscarom ovenčená Julia Robertsová) je dvakrát rozvedená matka troch detí. Okrem toho je v súčasnosti bez zamestnania a takmer bez peňazí. Keď sa jej konečne podarí uchytiť sa ako najúbohejšej sekretárke v advokátskej kancelárii Eda Masryho, je pevne rozhodnutá chytiť svoju šancu za pačesy. Pri rešerši jedného banálneho prípadu narazí na stopu. lde o znečisťovanie podzemných vôd elektrárenskou spoločnosťou. Následky, ktoré zanechal jedovatý chróm na obyvateľoch neďalekého púštneho mestečka sú katastrofálne - zhubné ochorenia, genetické zmeny, potraty. Erin získa dôveru poškodených ľudí i svojho šéfa a začne dávať dohromady „veľký prípad“. Karta jej dosiaľ nepriaznivého osudu sa konečne obrátila. Film Stevena Soderbergha (Traffic – nadvláda gangov, Dannyho jedenástka) si vyslúžil päť nominácií na pozláteného plešivca. 

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

ZAČAROVANÍ (UVAŽUJEM O KÚPE DVD)

Mladá princezná Giselle sa zaľúbi do princa. Táto novinka natoľko rozzúri jeho matku, že vyženie Giselle z ich rozprávkového sveta na jediné miesto vo vesmíre, kde podľa nej nie je možné nájsť skutočnú lásku. Princezná sa tak vynorí z kanalizácie uprostred Manhattanu. Romantická komédia, kombinujúca animovaný film s muzikálom, mala na tohtoročných Oscaroch až tri želiezka v ohni v rámci kategórie najlepšia filmová pieseň. (recenzia filmu)


STÍNY HORKÉHO LÉTA (UVAŽUJEM O KÚPE DVD)

Je teplé, povojnové leto roku 1947. Na samote vysoko v Beskydách hospodári so svojou ženou Terezou a deťmi Lukášom a Petruškou Ondřej Baran. Toho času sa týmto územím prebíjajú smerom k rakúskym hraniciam posledné skupinky rozprášených benderovcov. Päť z nich sa z čista jasna objaví u Baranovcov. Réžia: František Vláčil (Údolí včel). Hrajú: Juraj Kukura, Marta Vančurová a Jiří Bartoška.


ALVIN A CHIPMUNKOVIA (UVAŽUJEM O KÚPE DVD)

Bratia Alvin, Simone a Theodor sú neobyčajné veveričky, ktoré nielen vedia hovoriť, ale vedia aj výborne spievať. Jedného dňa narazia na Davida, ktorý si všimne ich talent a nechá ich nahrať dosku. Nasledujú koncerty, davy fanúšikov a Chipmunkovia sa čím ďalej tým viac púšťajú do rôznych dobrodružstiev s dramatickými následkami a Davidova trpezlivosť pomaly naráža na strop. Podarí sa Alvinovi a ostatným zachrániť priateľstvo s Davidom? Ako sa budú zmierovať s popularitou? Alvin a jeho parta sú nezbední až beda a David bude mať čo robiť, aby ich ustrážil pred mnohými nástrahami, o ktorých si doposiaľ myslel, že nemôžu spôsobiť nikomu nič. (recenzia filmu)


autor Michal Šmajda 21.5.2008
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.