DVD OD MAGIC BOXU

DVD OD MAGIC BOXU

článok



V nasledujúcom prehľade ponúkame až dvanásť aktuálnych DVD titulov od spoločnosti Magic Box. Výber je skutočne bohatý a len vo vašej réžií. 

DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu

INVÁZIA  (Kúpiť DVD)
Invázia je desivou cestou do sveta, kde jediný spôsob, ako prežiť je nespať.
Po záhadnej havárii raketoplánu objavia vedci v jeho troskách niečo mimozemské. Ľudia, ktorí sa dostali do kontaktu s vrakom, sa nevysvetliteľne menia. Čoskoro washingtonská psychiatrička Carol Bennell (Nicole Kidman) a jej kolega Ben Driscoll (Daniel Craig) odhalia šokujúcu pravdu o mimozemskej epidémii: svoje obete napáda počas spánku a hoci sa fyzicky nezmenia, zobudia sa bezcitní a neľudskí. Nakazených je stále viac a viac a Carol nevie, komu môže veriť. Jej jedinou nádejou je nezaspať, kým nenájde svojho syna, ktorý je možno kľúčom k zastaveniu invázie...


ZÁHRADA  (Kúpiť DVD)
Príbeh tridsiatnika Jakuba, na ktorého sa valí jeden problém za druhým. Je nespokojný s doterajším učiteľským životom, nevie riešiť svoj vzťah s vydatou Terezou, nerozumie si s otcom. Rozhodne sa utiecť pred svetom do schátralého domu svojho deda. Jakub vo veľkej záhrade znovu-objavuje jednoduché veci, práca okolo zanedbaného domu mu pomáha nájsť stratenú duševnú rovnováhu. Spoznáva záhadnú Helenu, ktorá mu svojím výstredným a zároveň tajomným správaním odkrýva nový rozmer sveta okolo neho. Jakub si nanovo definuje vzťah k najzákladnejším existenčným hodnotám a nachádza miesto v živote. Tretí celovečerný film Martina Šulíka (Krajinka, Slnečný štát).


RUŠNÁ HODINA 3  (Kúpiť DVD)
Detektív James Carter (Ch. Tucker) a hongkonský policajt Lee (J. Chan) tentoraz za svojou rušnou hodinou cestujú do Paríža, aby tam bojovali proti tajnej čínskej zločineckej organizácii a zachránili život dcéry ich starého priateľa veľvyslanca Hana. Nepoznajú mesto, jazyk a ani presne nevedia, čo hľadajú, no počas svojej šialenej jazdy sa dostanú z najväčších hĺbok parížskeho metra až do výšky Eiffelovej veže.

DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu

POSLEDNÉ PLAVKY  (Kúpiť DVD)
Príbeh Jardu Kuchaře, hrdinu zašlej éry tuzexových bonov, ktorého finančný príjem pochádza z prenájmu vlastného bytu, a preto je nútený každé leto stráviť na brehu opusteného rybníka, kde prevádzkuje ešte opustenejší bufet. Rozmarné letné dni sú narušené príchodom príšery obrovských rozmerov. Z rybníka sa vynorí megasumec Lojzo a Jarda Kuchař v ňom objaví šancu na oživenie miestneho turistického ruchu.


MEDZI NEPRIATEĽMI  (Kúpiť DVD)
Mladý poručík plný ideálov (Benoît Magimel) velí základni v Alžírsku, zemi bojujúcej za nezávislosť vo Francúzsku. Tu sa spriatelí s veteránom bez ilúzií seržantom Dougnacom (Albert Dupontel) a miestnym mladíkom náležiacim k ich čate. Vojna a jej zverstvá však čoskoro podrobia jeho morálne hodnoty veľmi ťažkej skúške.


GAMBLER  (Kúpiť DVD)
Tommy Vinson (Burt Reynolds) sa vzdal hazardného hrania pokru pred tridsiatimi rokmi. Keď ho rodina potrebovala, nebol s ňou, a preto manželke sľúbil, že už nikdy nebude hrať. Tommy sa snaží byť spokojný so svojou prácou, ale pri sledovaní turnaja pokru v televízii zhliadne Alexa Stilmana (Bret Harrison), ktorý mu pripomína seba, keď bol mladší...

DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu

ŽIVOT JE PES  (Kúpiť DVD)
Molly Shannon predvádza „životný herecký výkon“ v tejto okúzľujúcej a nepredvídateľnej komédii o hľadaní lásky. Peggy (Shannon), bezstarostná sekretárka, priateľka, spolupracovníčka a sestra, žije sama s milovaným psíkom Pencil. Ale neočakávané udalosti vyšlú Peggy do bezohľadného sveta hľadať dokonalého spoločníka. Od scenáristu filmov Škola ro(c)ku a Hodná holka prichádza „hlboko precítený a veľmi zábavný film.“ Spoluúčinkujú John C. Reilly, Peter Sarsgaard, Laura Dern a Regina King.


HVIEZDNY PRACH  (Kúpiť DVD)
Tristan Thorne (Charlie Cox) je jednoduchý chlapec z anglickej dedinky Múr (priliehavo pomenovanej podľa kamenného valu, ktorý ju obklopuje a chráni pred paralelným svetom za jej hranicami). Miluje miestnu krásavicu Viktóriu (Sienna Miller) tak, že je pre ňu ochotný urobiť čokoľvek. Trebárs výpravy do zakliateho sveta za múrom, odkiaľ jej chce priniesť spadnutú hviezdu. Netuší však, že tá po svojom dopade získala podobu krásnej dievčiny menom Yvaine (Claire Danes) a že nebude jediný, kto po nej túži. Proti sebe má pritom veľmi mocných súperov – všetkého schopného princa, ktorému má hviezda pomôcť k získaniu trónu a ohavnú čarodejnicu (Michelle Pfeiffer), ktorej by zjedenie Yvaininho srdca zaistilo večnú mladosť a krásu. Najväčším nepriateľom si ale bude nakoniec Tristan sám, pretože ho ani vo sne nenapadlo, že by sa do darčeka pre dievča svojich snov mohol zamilovať..


PÁN TELOCVIKÁR  (Kúpiť DVD)
V škole zvykol byť John Farley (Seann William Scott) so svojimi kamarátmi bezbrannou obeťou toho najpodlejšieho tvora na celej planéte – telocvikára Woodcocka (Billy Bob Thornton). Dnešný John, úspešný, štíhly a bez problémov cvičiaci kľuky, sa vracia do rodného mesta, len aby zistil, že sa mu Woodcock vrátil do života ako priateľ jeho matky (Susan Sarandon). John prisahá, že podnikne čokoľvek, aby tento vzťah nepokračoval, ale Woodcock už má vlastné plány a tie prehru nezahŕňajú. Vo vojne a komédii je povolené všetko.

             

TRIÁDA  (Kúpiť DVD)
Šanghaj 1930: žiariace mesto nerestí a dekadencie. Traja nevinní mladí muži prichádzajú do tohto zdanlivého raja s vidinou lepšej budúcnosti. Ale ako čas ubieha, ich cesty sa rozchádzajú, pretože sa všetci prepadnú do sveta zločinu. Čoskoro sa priateľ obracia proti priateľovi, brat proti bratovi. Teraz sú spojení krvou, ale i spomienkou na ich nevinnú minulosť.


ELEKTRICKÉ KRESLO  (Kúpiť DVD)
Posledný vojenský experiment v Millhaven Research Facility vytvoril miesto super vojaka neovládateľné zviera a tím expertov chce za poctivé americké doláre opravu. Na konkurze vyberie štyroch úplných outsiderov, ktorí majú byť tými pravými. Nastanú problémy a máme tu škaredého zabijaka, pár vystrašených vojakov, štyroch chudákov a jedného Mengeleho s vyvinutou asistentkou v tajnom spletitom komplexe, v ktorom tiká bomba.


PIRÁT DIAĽNIC  (Kúpiť DVD)
Andy Samberg (Saturday Night Live) ako Rod Kimble, kaskadér s falošnými fúzmi a veľkým snom, v tejto fantastickej komédií tak nepredvídateľnej, že nebudete veriť, čo príde ďalej. Rod nikdy nedopadol, aby sa nedomlátil. Jeho rodina a priatelia si myslia, že si stále robí len srandu. A k tomu všetkému ho jeho nevlastný otec Frank používa ako boxovací mech. Ale pár drobných problémov mu nemôže zabrániť v najväčšom kaskadérskom kúsku svojho života. Ďalej hrajú Isla Fischer (Ako uloviť družičku) a Ian McShane (Shrek tretí). Film je „neuveriteľne zábavný od začiatku do konca“ a miera zábavy stúpa, keď Rod vzdoruje smrti, aby vyhral peniaze, dievča a hlavne trošku rešpektu. 


autor Michal Šmajda 12.3.2008
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.