DVD NOVINKY

DVD NOVINKY

článok



Blíži sa koniec prvej polovice letných prázdnin, a ak v týchto tropických dňoch nemáte čo na práci, bohatá DVD nádielka vás rozhodne poteší. 

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

ROCKY BALBOA
Najslávnejší filmový boxer všetkých čias sa vracia do ringu. Neprestal sa totiž riadiť heslom: Nič sa nekončí, kým sa to skutočne neskončí. Pred tridsiatimi rokmi bol mužom bez budúcnosti, ktorý sa živil prácou pre druhoradého úžerníka. Keď sa mu pritrafila možnosť postaviť sa do boxerského ringu s úradujúcim majstrom ťažkej váhy Apollom Creedom, jeho šanca na víťazstvo bola jedna ku miliónu. Jediné, čo chcel, bolo bojovať až do konca. Jeho odvaha a nepoddajnosť v živote i v ringu inšpirovala milióny ľudí.


OSUDOVÝ DOTYK 2
Každý z nás zažil chvíľu, kedy si prial aspoň trochu zmeniť minulosť. Napraviť krivdu. Opraviť omyl. Získať lásku, alebo moc. Predstavte si, čo ak by to skutočne fungovalo. Mladík Nick Larson (Eric Lively) objaví spôsob, ako cestovať časom a vracia sa do minulosti, aby napravil svoje chyby i chyby svojich priateľov. Nebezpečný experiment sa mu ale vymkne z rúk, čo vedie k fatálnym následkom. Voľné pokračovanie populárneho sci-fi, založeného na teórii efektu motýlích krídel.  


SMRTONOSNÁ PASCA 3
Je pokojné ráno v New Yorku... až kým do vzduchu nevyletí obchodné centrum Bonwit Teller. Na políciu zavolá muž, Simon (Jeremy Irons), a požaduje McClaneovú hlavu (Bruce Willis). Ten netuší o čo ide, ale časom vyjde najavo, že Simon je brat vodcu teroristov Hansa Grubera, ktorého John zabil pri oslobodzovaní rukojemníkov z mrakodrapu Nakatomi. Simon vyhodí do vzduchu metro, ak McClane nevyrieši jeho úlohy v stanovenom čase. Johnovým nedobrovoľným pomocníkom sa stane černošský majiteľ obchodu (Samuel L. Jackson), zničeného výbuchom. Na DVD sa teda konečne dostáva aj tretie pokračovanie legendárnej akčnej série, ktorá sa tento rok rozrástla o štvrtého člena.  

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

POLNOČNÝ KOVBOJ
Keď sa Joe Buck (na Oscara nominovaný Jon Voight), sympatický a trochu naivný texaský „kovboj“, vydáva hľadať šťastie do New Yorku, jediným bohatstvom, ktoré nachádza, je priateľstvo s Enricom "Ratsom" Rizzom (na Oscara nominovaný Dustin Hoffman), zbedačeným a ušpineným druhoradým podvodníčkom s veľkými snami. Počas ich spoločného prežívania na okraji spoločnosti sa však medzi oboma vydedencami vytvára nezvyčajne silné puto, ktoré svojou pevnosťou presahuje ich nenaplnené sny i plány na rýchle zbohatnutie. Polnočný kovboj z roku 1969 je nadčasový a srdcervúci film, ktorý si od Akadémie vyslúžil Oscara v kategórii najlepší film, najlepšia réžia a najlepší adaptovaný scenár.


APOCALYPTO
Jaguária Tlapa žije spolu so svojím synom a tehotnou manželkou idylickým životom uprostred džungli, kde sídli ich yucatánsky kmeň. Ten je však po krvilačnom vpáde vyspelejších Mayov takmer celý vyhubený. Jaguárej Tlape sa však jeho manželku a syna podarí ukryť vo vyschnutej studni. Neskôr je ale sám zajatý a jeho kroky, podobne ako kroky jeho súkmeňovcov, násilne vedú do jedného z mayských miest. Zdá sa, že jeho osud a osud jeho rodiny je spečatený, avšak do kariet mu zahrá zatmenie slnka. Dostane sa zo zajatia, ale skutočný boj o život samého seba a svojej rodiny ešte len začína. Napínavý a dobrodružný film nakrútil Mel Gibson (Statočné srdce, Umučenie Krista).


DREAMGIRLS
Jednoduchý a pritom neuveriteľne silný je príbeh muzikálu Dreamgirls oscarového scenáristu a režiséra Billa Condona. Zachytáva tŕnistú cestu za slávou v podaní dievčenského tria Dreamettes, ich vzostupy a pády, a obete, ktoré museli svojmu snu priniesť. Film plný skvelej hudby vznikol podľa rovnomenného divadelného muzikálu, ktorý patrí k tomu najlepšiemu, čo vzniklo na doskách slávneho divadla Broadway. Film nabitý hviezdnym hereckým obsadením (Jamie Foxx, Beyoncé Knowles, Eddie Murphy, Danny Glover, Jennifer Hudson) prednedávnom premenil z ôsmich oscarových nominácií dve cenné sošky (najlepšia herečka v podpornej úlohe, najlepší zvuk).

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

NA POKRAJI SMRTI 2
Svetová wrestlingová hviezda Bill Goldberg a člen hip-hopovej formácie Tha Dogg Pound Ricardo „Kurupt“ Brown prekračujú hranice ľudských možností v napínavom a strhujúcom pokračovaní úspešnej akčnej snímky Na pokraji smrti. Väzeň, ktorý túži po podmienečnom prepustení z drsného prostredia nápravného zariadenia, sa zaplieta do súboja dvoch znepriatelených gangov. Preto uzatvára vratkú dohodu o spojenectve s jedným z vodcov, ktorého za mrežami nespravodlivo obvinili z vraždy. Obaja si uvedomujú, že iba ich vzájomná spolupráca môže zabezpečiť, aby si zachránili životy a ochránili tých, ktorí sú im vo väzení najbližší.


ODSÚDENÍ ZOMRIEŤ – OTVORENÉ MORE 2
Víkendový výlet na luxusnej jachte sa pre skupinu vysokoškolských kamarátov mení na desivú plavbu. Šampanské tečie prúdom a slnko praží. Vládne pohoda a chuť zaplávať si. V zápale nadšenia sa všetci účastníci plavby vrhnú do chladivej a priezračnej vody… Dokonca aj tí, ktorí chceli zostať na palube. Čo však začalo ako dobrá zábava, sa už o chvíľu prejaví ako osudová chyba. Nikto totiž nespustil záchranný rebrík. Paluba je priamo nad ich hlavami, takmer na dosah, ale trup lodi je príliš vysoký a klzký, aby sa po ňom mohli vyšplhať. A v kajute lodi zostal opustený novorodenec jednej z dvojíc…


ROBOCOP (2DVD)
Dajte sa strhnúť futuristickým akčným filmom RoboCop v podobe, ktorá naplno zodpovedá predstavám režiséra Paula Verhoevena! Dvojdisková režisérska verzia snímky ponúka nielen ten najdokonalejší zvuk a obraz, ale i celý rad bonusov, v ktorých nazriete do úžasného zákulisia nakrúcania. Režisér trhákov Total Recall či Základný inštinkt prináša energiou nabitý akčný thriller o neúnavnom a spravodlivom policajtovi, ktorého pripraví o život banda krutých zabijakov. Priekopnícka práca vedcov a lekárov však z neho kúsok po kúsku dokáže zostaviť nezastaviteľného cyborga – bojovníka proti zločinu – menom RoboCop. No pod drsným zovňajškom sa RoboCop trápi. Záblesky spomienok z minulého života mu spôsobujú nočné mory a pripomínajú jeho vlastnú smrť pod rukami brutálnych vrahov. Teraz je ale späť a hľadá viac ako spravodlivosť... chce odplatu!


autor Michal Šmajda 25.7.2007
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.