Máj s HBO: No Time to Die, Gunpowder Milkshake, Respect či We Own This City

James Bond, agent 007, skončil aktívnu službu a užíva si zaslúžený odpočinok na Jamajke. Pokoj však netrvá dlho ...

pridal kinema 28.4.2022 o 16:00
Máj s HBO: No Time to Die, Gunpowder Milkshake, Respect či We Own This City


Nie je čas zomrieť (No Time to Die)

Nedeľa 1. mája 2022

James Bond, agent 007, skončil aktívnu službu a užíva si zaslúžený odpočinok na Jamajke. Pokoj však netrvá dlho – objaví sa totiž jeho starý priateľ Felix Leiter z CIA a požiada ho o pomoc. Misia na záchranu uneseného vedca sa ukáže byť zradnejšia, než sa na začiatku zdalo. Bond sa počas vyšetrovania dostane na stopu nevyspytateľného zločinca, ktorý disponuje nebezpečnou a veľmi ničivou novou technológiou.

Výbušný kokteil (Gunpowder Milkshake)

Nedeľa 8. mája 2022

Sam (Karen Gillanová) bolo iba 12 rokov, keď ju jej matka Scarlet (Lena Headeyová), elitná vrahyňa, musela opustiť. Sam bola vychovaná neľútostným zločineckým syndikátom, pre ktorý pracovala jej matka. O pätnásť rokov neskôr sa Sam vydáva v matkiných stopách a stáva sa nemilosrdným, efektívnym a lojálnym zabijakom. Keď sa však riskantná zákazka zvrtne, musí voliť medzi lojalitou k organizácii a ochranou života nevinného osemročného dievčatka Emily (Chloe Colemaanová). Po odmietnutí misie má jedinú šancu na prežitie: znovu sa spojiť so svojou matkou a jej nebezpečnými kolegyňami. Tri generácie žien spoja svoje sily v pomstychtivej vojne proti tým, ktorí by ich mohli pripraviť o všetko.

Candyman (Candyman)

Nedeľa 15. mája 2022

Oscarový Jordan Peele a filmárka Nia DaCosta odkrývajú nový pohľad na krvavú mestskú legendu menom Candyman. Po celé desaťročia bolo chicagské sídlisko Cabrini-Green terorizované strašidelným príbehom o nadprirodzenom zabijakovi s hákom. Jeho meno poznajú všetci, ale vysloviť si ho netrúfne nikto. Stačí ho päťkrát vyvolať pred zrkadlom a on sa objaví – tentoraz v galérii moderného umenia. Mladý výtvarník Anthony má pocit, že jeho kariéra stagnuje a potrebuje nový impulz, aby mohol pokračovať v tvorbe. Jedného dňa mu kamarát porozpráva tragický príbeh o tom, ako sa zrodil muž s hákom a prečo začal vraždiť. Anthony je tou legendou úplne fascinovaný a začne pátrať po ďalších okolnostiach. Jeho obrazy zrazu získavajú temný nádych a postupne sa na nich začína objavovať jediná tvár...

Respect (Respect)

Nedeľa 29. mája 2022

Film rozpráva výnimočný príbeh životnej cesty legendárnej hudobnej hviezdy Arethy Franklin. Svoj hlas musela presadiť v neľahkých 60. rokoch minulého storočia, kedy sa Amerika ocitla uprostred búrlivého sociálneho a politického diania. Výber herečky, ktorá ju mala stvárniť vo filme, schválila ešte samotná spevácka legenda. Okrem držiteľky Oscara Jennifer Hudson (2007, najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe "Dreamgirls"), sa vo hviezdne obsadenom životopisnom filme predstaví aj držiteľ Oscara Forest Whitaker, speváčka Mary J. Blige či Marlon Wayans.

Seriály:

Barry III. (Barry III.)

Pondelok 2. mája 2022, každý pondelok o 20:00 jedna časť

Barry (Hader) sa zúfalo snaží opustiť svoju násilnícku minulosť a venovať sa svojej novej vášni. Pokúša sa odpútať od sveta nájomných vrážd a plne sa ponoriť do herectva. Opustiť také prostredie je ale ťažké. Barry síce odstránil mnoho vonkajších faktorov, ktoré ho k násiliu viedli, ale čoskoro zistí, že svoju úlohu tu zohrávajú aj iné sily. Aká vlastne bola ako vnútorná motivácia stať sa vrahom? V tretej sérii sa Barry a ostatné postavy snažia robiť správne rozhodnutia.

Mimino (The Baby)

Pondelok 2. mája 2022, každý pondelok jedna časť

Čierna komédia o materstve z pohľadu ženy, ktorá sa matkou nikdy štát nechcela, nielen pre divákov britského komediálneho seriálu Rodičia. Tridsaťosemročná Nataša je pekne naštvaná, že všetky jej najbližšie kamarátky majú deti. Avšak keď to isté životné šťastie stretne aj ju samotnú, jej doposiaľ veľmi pestrý a slobodný život sa obráti naruby – presnejšie sa zmení na surreálny horor, ktorému šéfuje tvrdohlavé, sebecké, panovačné a manipulatívne mimino. Odkiaľ sa vzalo? Čo vlastne chce? Kam až je chudera Nataša ochotná zájsť, aby svoj život získala späť? Ona predsa to dieťa nechce! Lenže čo robiť, keď to dieťa chce ju?

Mesto patrí nám (We Own This City)

Utorok 3. mája 2022, každý utorok nová časť

Seriál natočený podľa knihy investigatívneho reportéra denníka Baltimore Sun Justina Fentona zachytáva vzostup a pád skorumpovanej policajnej jednotky Gun Trace Task Force (GTTF), ktorá mala za úlohu v uliciach Baltimore zamoreného drogami a kriminalitou vyhľadávať a zabavovať nelegálne držané zbrane. Predstavitelia zákona však situáciu využili vo svoj prospech.





Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.