HBO Max v prvej fáze vstupu na európsky trh spustí vysielanie v 27 krajinách

HBO Max, streamovacia platforma spoločnosti WarnerMedia založená na modeli DTC, dnes na virtuálnom evente ...

pridal PR 5.10.2021 o 12:35
HBO Max v prvej fáze vstupu na európsky trh spustí vysielanie v 27 krajinách


HBO Max, streamovacia platforma spoločnosti WarnerMedia založená na modeli DTC, dnes na virtuálnom evente predstavila svoju službu SVOD. HBO Max prvýkrát v Európe spojí na jednom mieste tú najlepšiu zábavu, filmy, detské programy a pôvodné seriály svetoznámych spoločností Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network a Max Originals.

HBO Max oznámilo, že služba bude v počiatočnej fáze vstupu na európsky trh dostupná zákazníkom v 27 krajinách. Dňa 26. októbra 2021 bude služba HBO Max spustená najprv vo Švédsku, Dánsku, Nórsku, Fínsku, Španielsku a Andorre a potom sa v roku 2022 rozšíri aj do strednej a východnej Európy a Portugalska. HBO Max potom spustí vysielanie v ďalších siedmich krajinách, konkrétne v Holandsku, Turecku, Grécku, Estónsku, Lotyšsku, Litve a na Islande.

V rámci príležitosti uvedenia na trh bol odhalený prvý teaser pre Rod draka spolu s prvými exkluzívnymi ukážkami z tretej série Boj o moc, seriálu Peacemaker a v špeciálnej správe Sarah Jessica Parker tiež odhalila, že miniséria And Just Like That bude uvedená v decembri…

HBO Max ponúka skutočne atraktívny obsah pre celú rodinu od piatich populárnych mediálnych značiek koncernu WarnerMedia: Warner Bros., HBO, Max Originals, DC a Cartoon Network. Fanúšikovia a zákazníci si na HBO Max budú môcť vychutnať najnovšie filmové trháky spoločnosti Warner Bros. už 45 dní po uvedení do kín, a to od tohto roku v severských krajinách a od budúceho roka v Španielsku, Portugalsku, Holandsku, Grécku, na Islande a v strednej a východnej Európe.

„HBO Max prichádza do Európy a prináša so sebou tie najlepšie filmy a televízne relácie, ktoré za 100 rokov svojej existencie vytvorila spoločnosť Warner Bros., spoločne s obsahom od HBO, Max Originals, DC a Cartoon Network,“ povedal Johannes Larcher, riaditeľ HBO Max International. „Od Spievania v daždi cez Matrix, Hry o tróny, Mare z Easttownu, Letušku, Gossip Girl, Supermana a Jokera až po známe kreslené postavičky Bugs Bunny a Scooby Doo, u nás si naozaj každý člen rodiny nájde niečo, čo sa mu bude páčiť a prinesie mu vynikajúci divácky zážitok. HBO Max už čoskoro rozžiari obrazovky v 27 krajinách v Európe a v 67 krajinách po celom svete - a to ešte nie sme na konci, pretože do roku 2026 chceme pôsobiť v 190 krajinách.“

V rozsiahlej a rozmanitej ponuke HBO Max, v ktorej nechýbajú obľúbené diela svetovej kinematografie, si vyberie každý. Medzi tituly spoločnosti Warner Bros. patrí napr. Harry Potter, Godzilla vs. Kong, Dunkirk, Pán prsteňov, Osvietenie a Mechanický pomaranč. Potom tu sú filmy DC, ako napríklad Joker, Wonder Woman 1984, Aquaman, Batman vs Superman a Justice League Zacka Snydera. Nechýbajú ani priekopnícke originálne programy HBO, ako je Hra o tróny, Sopranovci, Boj o moc, Scény z manželského života, Mala si to vedieť, Sex v meste a Eufória. K hitom Max Originals potom patria seriály Letuška, Gossip Girl, Vychovaní vlkmi a Priatelia: Zase spolu. Medzi nové obľúbené kultové rodinné seriály patrí Tom a Jerry, Raketové holky a komédie zo série Looney Tunes.

Cena HBO Max bude atraktívna vďaka novému ročnému predplatnému, ktoré ponúka 12-mesačný prístup za cenu ôsmich mesiacov, čo je viac ako 30% úspora, takže napríklad cena za mesiac tak v Španielsku a Fínsku klesne približne na 5,99 eur. Okrem toho sa zníži mesačné predplatné pre zákazníkov v severských krajinách a pre zákazníkov v Španielsku zostane zachovaná už teraz veľmi atraktívna mesačná cena. Pred spustením služby 26. októbra budú navyše oznámené špeciálne uvítacie ponuky pre nových zákazníkov.

„Fanúšikov v Európe bavíme už od roku 1991, kedy sme v Maďarsku spustili náš prvý televízny kanál HBO, a už viac ako desať rokov tu vysielame prostredníctvom našich streamovacích služieb pod značkou HBO. HBO Max predstavuje príchod novej služby, ktorá streamovanie posunie na inú úroveň tým, že ponúkne lepší zážitok zo sledovania a oveľa širšiu ponuku tej najlepšej zábavy pre celú rodinu za veľmi atraktívnu cenu. Sme radi, že spúšťame HBO Max v Európe, kde si ho budú môcť vychutnať naši fanúšikovia a zákazníci,“ povedala Christina Sulebakk, generálna riaditeľka HBO Max EMEA.

Okrem ikonického amerického obsahu svetovej úrovne bude HBO Max pod hlavičkou Max Originals ponúkať hodiny zábavy od najlepších európskych tvorcov. Medzi pripravované tituly v tejto kategórii patrí Kamikaze (Dánsko), Todo lo otro (Španielsko), Voľte Juana! (Španielsko), Garcia! (Španielsko), druhá séria seriálu Sprítomnení (Nórsko), Ruxx (Rumunsko), The Informant (Maďarsko), Odmäk (Poľsko), Still Here (Poľsko) a mnoho ďalších, ktoré budú oznámené v nasledujúcich mesiacoch. Služba HBO Max bude spustená na novej globálnej technologickej platforme, ktorá užívateľom prinesie lepší zážitok zo streamovania vďaka novým funkciám a vlastnostiam, ktoré umožnia ponúkanie obsahu prispôsobeného priamo jednotlivým užívateľom prostredníctvom personalizovanej správy obsahu a odporúčaní. Predplatitelia budú tiež mať možnosť prispôsobiť si svoj profil HBO Max, čím si k platforme vytvoria väčšiu väzbu, a rodičia budú môcť vytvárať profily s rodičovskou kontrolou, ktorá zabezpečí, že deti budú sledovať obsah zodpovedajúcej ich veku.

HBO Max v prvej fáze vstupu na európsky trh spustí vysielanie v 27 krajinách

HBO Max bude možné sledovať na celej škále zariadení prostredníctvom rôznych distribučných partnerov a na počítači cez stránky HBOMax.com. Zákazníci budú môcť platiť prostredníctvom hlavných platobných partnerov, ako je VISA, Mastercard a PayPal.

V 20 rôznych krajinách vrátane severských štátov, Španielska, Portugalska a krajín strednej a východnej Európy HBO Max nahradí súčasné streamovacie služby poskytované pod značkou HBO a bude k dispozícii novým, ale aj existujúcim zákazníkom. Službu bude možné predplatiť priamo alebo prostredníctvom príslušných partnerov.





Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.