HBO Max zaradí do svojej knižnice víťaza Cannes - Trojuholník smútku

Marec na HBO Max, HBO a Cinemaxe bude v znamení množstva filmov a seriálov, ktoré rozhodne stoja za pozornosť.

pridal kinema 1.3.2023 o 23:31
HBO Max zaradí do svojej knižnice víťaza Cannes - Trojuholník smútku


Marec na HBO Max, HBO a Cinemaxe bude v znamení množstva filmov a seriálov, ktoré rozhodne stoja za pozornosť.


Angličanka (The English)

Nedeľa 5. marca 2023 dve časti, v nedeľu 12. marca posledné dve časti
2022 / 50 minút / 15 / western
Réžia: Hugo Blick
Hrajú: Emily Blunt, Chaske Spencer, Tom Hughes, Stephen Rea, Tadhg Murphy, Steve Wall

Šesťdielny seriál britského herca, scenáristu a režiséra Huga Blicka, v ktorom excelujú predovšetkým dvaja skvelí herci v koži dvoch neobyčajne zručne napísaných postáv. Bohatá anglická šľachtičná Cornelia Lockeová (Emily Blunt) stretne koncom devätnásteho storočia na rozľahlých amerických pláňach niekdajšieho indiánskeho skauta americkej armády Elie Whippa (Chaske Spencer). Spoločne idú krásnou a drsnou krajinou nasiaknutou krvou a bezprávím, aby sa pomstili beštii, ktorá im a ich blížnym zničila životy. Zaujímavé zaobchádzanie s tradičnými aspektmi žánru, fantastická filmová hudba španielskeho skladateľa Federica Jusida, úchvatná kamera v nádhernej krajine... Príbeh Angličanky zobrazuje podstatu a vplyv rasy, triedneho postavenia a rodu na osud ohrozených a utláčaných menšín.


Mestečko Three Pines (Three Pines)

Utorok 7. marca 2023, každý utorok nová časť
2022 / 53 minút / 15 / mysteriózna kriminálna dráma
Réžia: Samuel Donovan
Hrajú: Alfred Molina, Rossif Sutherland, Elle-Máijá Tailfeathers, Sarah Booth, Anna Tierney

Empatický a bystrý vrchný inšpektor Armand GAMACHE je poverený vyriešením série záhadných a mätúcich vrážd v podivnom, ale lákavom mestečku Three Pines. Za asistencie svojho dôveryhodného tímu, bojovného a problémového seržanta Jeana-Guya BEAUVOIRA, inteligentnej pracujúcej mamičky seržantky Isabelle LACOSTE a k nehodám náchylnej začínajúcej agentky Yvette NICHOL, sa skupina spočiatku chová k obyvateľom podozrievavo. Napriek chladnému prijatiu si Gamache nemôže pomôcť, ale toto neobvyklé miesto a jeho výstrední obyvatelia ho podivne priťahujú, a to vrátane majiteľov bistra GABRIHO a OLIVIERA, umelcov PETRA a CLARY, majiteľky kníhkupectva a psychologičky MYRNY, majiteľky galérie, ktorou je BEA a nepoddajnej autorky básní RUTH. Čím hlbšie Gamache preniká do tajných životov týchto ľudí, ktorí v Three Pines našli útočisko pred okolitým svetom, tým viac sa ho to dotýka. Bez toho, aby to Gamache tušil, mestečko mu otvorí portál do duše a donúti ho odhaliť niečo, čo je dávno pochované v jeho minulosti.

Trojuholník smútku (Triangle of Sadness)

Nedeľa 19. marca 2023
2022 / 141 minút / 18 / satirická čierna komédia
Réžia: Ruben Östlund
Hrajú: Harris Dickinson, Charlbi Dean, Dolly De Leon, Zlatko Buric, Woody Harrelson

Model Carl a jeho partnerka, modelka a influencerka Yaya, sú pozvaní na plavbu luxusnou loďou. Spoločnosť im na nej robí vybraná smotánka: bohatý starý mládenec hľadajúci životnú lásku, výstredný ruský obchodník či britskí manželia obchodujúci so zbraňami. A všetkému vládne kapitán, ktorý je večne opitý a cituje Marxa. Spočiatku ide všetko podľa plánu. Ale počas prichádzajúcej búrky a sedemchodovej kapitánskej večere sa všetko začína komplikovať a charaktery cestujúcich sa postupne začínajú ukazovať v pravom svetle.


Boj o moc IV. (Succession IV.)

Pondelok 27. marca 2023
2023 / 60 minút / 15 / dráma z produkcie HBO
Réžia: Mark Mylod, Becky Martin a iní
Hrajú: Nicholas Braun, Brian Cox, Kieran Culkin, Peter Friedman, Matthew MacFadyen

Jeden z momentálne najpopulárnejších televíznych seriálov vôbec, dráma šmrncnutá čiernou satirickou komédiou s trinástimi cenami Emmy na konte, vytvorená na Oscara nominovaným Jessem Armstrongom (Politické kruhy), skúma témy moci, politiky, peňazí a rodiny. Pojednáva o bohatej dysfunkčnej rodine, na čele ktorej stával Logan Roy (Brian Cox), generálny riaditeľ jedného z najväčších mediálnych a zábavných konglomerátov na svete. Logan Roy, ktorého na konci druhej sezóny oklamal syn Kendall, sa v úvode tretej série nachádza v nebezpečnej pozícii a snaží sa zaistiť rodinné, politické a finančné spojenectvá. Napätie rastie a hrozí, že sa neľútostná korporátna bitka zmení na rodinnú vojnu... Bude štvrtá desaťdielna séria poslednou? Pokiaľ chcete každú z častí vidieť v rovnaký čas ako Američania, predĺžte si nedeľnú noc až do pondelňajšieho rána, a to do 3:00.





Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.