CROSSROADS

CROSSROADS

článok



„Crossroads" je príbeh troch priateliek z detstva, Lucy (Britney Spearsová), Kit (Zoe Saldanová) a Mimi (Taryn Manningová), ktorých cesty sa nenápadne, ale isto pri dospievaní rozchádzajú. V deň ukončenia štúdia si však spomenú, že veľmi dávno zakopali v záhrade krabicu svojich snov, ktorá im pripomenula všetko, po čom ako malé túžili. Rozhodnú sa, že sa ešte raz pokúsia svoje sny splniť. Bez prípravy, prakticky bez peňazí, ale s ohromnou dávkou nadšenia sa dievčatá vydajú na cestu s mladíkom, ktorého takmer nepoznajú, ale ktorý je neuveriteľne tajomný a príťažlivý. V kabriolete z roku 1973 ich čaká veľa dobrodružstiev, veľa pekných a pár horších zážitkov. Po ceste naberajú skúsenosti, ktoré im navždy zmenia život, ale tiež ich naučia, aké dôležité je uchovať si v srdci svoje túžby.

Trochu bláznivý, veľmi milý a zábavný film o tom, ako sa menia sny a očakávania „násťročných" v priebehu niekoľkých dní. S humorom opisuje problémy mladých ľudí na ceste a možnosti ako ich riešiť. Film veľmi ľahko preberá témy akými sú vernosť, priateľstvo, rodina, láska. Vyhýba sa pátosu a mentorstvu a je skutočne príťažlivý svojim pohľadom na svet mladých. Je to zábava, vynikajúca hudba, príjemný humor a nadhľad, ktoré ho robia príťažlivým nielen pre generáciu súčasných teenagerov.

Zomba Films uvádza film Tamry Davisovej „Crossroads". V hlavných úlohách: Britney Spearsová, Anson Mount, Zoe Saladanová, Taryn Manningová. Ďalej hrajú: Kim Catrallová a Dan Aykroyd. Réžia Tamra Davisová, produkcia Ann Carliová, scenár Shonda Rhimesová. Výkonný producenti: Clive Calder, Larry Rudolph, Johnny Wright. Koproducenti filmu: Robert Lee a Jonathan Mc Hugh. 

Crossroads Crossroads

Casting a chémia

Prvý impulz k filmu „Crossroads" vznikol na veľmi príhodnom mieste: v kine. Producentka Ann Carliová uvidela so svojou najlepšou priateľkou, scenáristkou Shondou Rhimesovou film, na ktorý sa už nepamätajú. Rozhovor, ktorý spolu viedli bol však veľmi dôležitý.
 „Povedala som Shonde, že Britney Spearsová má podobnú vlastnosť ako Will Smith", spomína Carliová, „myslím, že je viac než len speváčka a mohla by byť skutočne dobrou herečkou, ktorú si verejnosť obľúbi. Čo keby si pre ňu napísala scenár?"

Carliová napísala podrobný návrh a priniesla ho do nahrávacej spoločnosti Spearsovej -  Jive Records, kde Carliová pracovala viac ako 11 rokov ako vice prezidentka umeleckého oddelenia. Potom nasledovali stretnutia v New Yorku s Larry Rudolphom, jedným z manažérov Britney a s Cliveom Calderom, riadieteľom spoločnosti Zomba Group, ktorá vlastní spoločnosť Jive.
 „Čakala som, že sa projektu ujmú, ale Clive mi dal na základe návrhu zelenú" spomína Carliová. „V tom čase práve uvažovali, ako dať kariére Britney nový rozmer a film bol ďalší logický krok. Takže načasovanie bolo perfektné".
 

 Carliová uvažovala o Rhimesovej ako scénaristke „Crossroads" hneď od začiatku, pretože cítila, že má cit pre to, ako vytvoriť film podľa jej predstáv. Carliová v prvom rade chcela, aby Rhimesová poznala osobu, ktorá v oblasti popu toľko znamená, a preto ju poslala na koncert Britney Spearsovej do Chicaga.
„Sedeli sme v prednej rade a v jednej chvíli som sa otočila dozadu a videla som tisíce kričiacich teenagerov a ich rodičov," spomína Rhimesová. „Bolo tam toľko lásky, bolo to úžasné. Tí mladí majú k Britney úctu. Chcú sa jej podobať. Keď som sa s ňou v zákulisí stretla, zistila som, že Britney má v sebe obrovskú silu."

 Nastal čas schváliť režiséra a Carliová vedela, že chce Tamru Davisovú. Davisová nielen že režírovala úspešné filmy „Guncrazy" a „Billy Madison", ale natočila aj množstvo hudobných videoklipov.
„Cítila som, že Tamra je s týmto žánrom spriaznená a na rozdiel od iných režisérov nebude mať problém natočiť film s osobnosťou z hudobného sveta. Má k nim mladistvý prístup, vie komunikovať s mladými hercami a cítila, že s Britney sa jej bude dobre spolupracovať," podotýka Carliová.
Režisérka sa stretla s Britney v luxusnom hoteli v Las Vegas. „Britney ma privítala nenalíčená, v tričku a džínoch," spomína Davisová. „Bolo to úplne obyčajné mladé dievča, ktoré ma obrovský talent. Bola milá a ja som vedela, že keď natočíme to, čo v hotelovej izbe predviedla, vytvoríme možno úžasný film."
„Príbeh a osoby sú pre Shondu najdôležitejšie a ja som súhlasila s tým, že chceme natočiť príbeh o tom, ako sa Britney vyvíjala," hovorí Carliová.

 Rhimesová spomína, že Britney chcela vypovedať pravdu. „Nechcela zľahčovať význam skutočnej lásky pre mladých ľudí. Chcela ukázať, že aj oni nepremýšľajú len o tom, či mať alebo nemať sex, ale že premýšľajú aj o budúcnosti vzťahu." Postava Lucy je zosobnením dievčaťa , ktoré je na rozhraní medzi dievčaťom a ženou. Tieto pocity mladí prežívajú, keď končia strednú školu a postavia sa na vlastné nohy.
„Lucy je veľmi zmätená vo svojom živote," hovorí Spearsová . „Chce urobiť radosť otcovi, ktorý chce z nej mať lekárku, ale tiež si chce splniť vlastné sny, ktoré v túto chvíľu sú stretnúť sa s matkou a stať sa speváčkou. Páči sa mi posolstvo filmu, o priateľoch, ktorí držia spolu a vzájomne si pomáhajú vo svojich starostiach a uskutočňovaní snov.

 Zážitok na scéne bol pre všetkých rovnaký - úplné prepojenie. To isté platilo aj o ich mužskom partnerovi. Anson Mount, ktorý hrá hudobníka cestujúceho naprieč krajinou, sa rozhodol pre tento film vďaka jeho obsahu a kvalite.
„Crossroads" je o tom, že každý chce žiť svoj život," hovorí Mount. „Vlastne všetci vo filme snívajú a premýšľajú o tom, ako by mal ich život vyzerať."
Mount dodáva, že jeho postava je pre dievčatá záhadná. Priťahuje ich, ale zároveň sa ho trochu boja.
„Lucy a Ben sa okamžite priťahujú, ale v dôsledku rôznych nedorozumení v súvislosti s jeho minulosťou, romanca medzi nimi trochu pokrivkáva," vysvetľuje Mount. „Je to skvelé, pretože nám to poskytlo čas na to, aby sme sa navzájom lepšie spoznali."
Spearsová a Mount sa  stretli v New Yorku. Mount si to veľmi dobre pamätá, pretože toto stretnutie spôsobilo, že rolu definitívne prijal.
„ Britney bola veľmi nesmelá a ja som sa jej opýtal," „Bojíš sa natáčania?" Keď povedala, že áno, vedel som, že spolupráca s ňou bude zážitok. Ja sa bojím vždy, keď som pred kamerou."

Kim Catrallová, ktorá hrá matku Lucy, spomína.: „ Bol to zážitok sledovať niekoho, kto práve začína. Je to ako sledovať kvetinku, ktorú chcete vypestovať. Myslím, že od človeka, ktorý sa už preslávil v istej oblasti zábavného priemyslu, si to vyžaduje obrovskú dávku odvahy vplávať do iného odvetvia. Ale Britney je superstar a má veľa fanúšikov, ktorí ju chcú aj takto spoznať."

Herec - veterán - Dan Aykroyd, ktorý hrá nadmieru starostlivého otca Lucy živo súhlasí. Rolu zobral nielen preto, že v ňom hrá mladá hviezda, ale aj kvôli scenáru, ktorý označil za „obrovský kus práce".

„ Vo filme je istá čistota so zmyslom pre humor a dobrodružstvo. Ľahko som sa stotožnil s úlohou otca, predovšetkým preto, že sám mám tri dcéry."
Popisuje „Crossroads" ako cestu, ktorú v určitom momente prejdú všetci dospievajúci ľudia. Aykroyd verí, že film sa bude páčiť nielen teenagerom ale aj ich rodičom.
„Taká je realita,"  vysvetľuje. „Všetci sa v tom spoznajú, pretože je to film o záležitostiach, ktoré sme všetci prekonali, alebo nás ešte len čakajú." Pokiaľ ide o Britney, Aykroyd hovorí, že nie je z tohto sveta. „Je odniekadiaľ z vesmíru a vyžaruje obrovskú silu," žartuje Aykroyd.


 Niektoré úlohy, ako napríklad rola desaťročnej Lucy, nebol problém obsadiť, pretože Spearsovej mladšia sestra Jamie Lynnová sa na ňu veľmi podobá a ešte je aj v tom správnom veku. S ďalšími rolami to už nebolo také jednoduché.
 „Hľadali sme ten správny typ pre úlohu Kit a Mimi," spomína Davisová. „Bolo to ako keď dávate dokopy kapelu, pretože všetky dievčatá museli byť dokonale zladené. Ako prvú sme našli Taryn. Priviedli sme ju k Britney ešte s ďalšími tromi adeptkami, našťastie ona sa nám aj Britney najviac páčila."
 
Pri obsadzovaní Zoe chceli Davisová a Carliová vidieť, ako budú na plátne vyzerať spolu s Taryn. Okamžite sa k sebe hodili, lenže Britney bola v tom čase na cestách, a preto sa zoznámili len prostredníctvom videokazety. Keď Britney uvidela kamerové skúšky so Zoladanovou, okamžite súhlasila s tým, že je to dobrá voľba. Kit sa našla!

 „Ešte sme museli nájsť správny typ mladíka, ktorý by sa hodil pre postavu Bena," spomína Carliová. „Hľadali sme niekoho, kto by nielen dobre vyzeral, ale bol by pri Britney sám sebou." Carliová hovorí, že Anson Mount bol ten správny typ, ale bolo ho treba zachytiť spoločne s Britney na plátne. A v tom zohral dôležitú rolu Robert De Niro!
 
„ Anson sa nemohol uvoľniť, lebo v New Yorku natáčal film s Robertom De Nirom. Tak sme s Tamrou leteli za ním. Dospeli sme k tomu, že by mohol byť naším Benom, museli sme ho ešte zoznámiť s Britney. Až neskôr sme sa dozvedeli, že De Niro, ktorý chcel Ansonovi pomôcť, mu v rámci prípravy na stretnutie s Britney predčítal part Lucy." Nepatrná účasť Roberta De Nira na projekte sa vyplatila, natáčanie filmu začalo na jar 2000. 

O produkcii

 Keď vo vašom filme hrá mladá známa speváčka, ktorú pozná celý svet, je problém nájsť v jej programe miesto pre natáčanie filmu. Netreba zdôrazňovať, že vojsť sa s natáčaním „Crossroads" do pracovného programu Spearsovej, bolo tak trochu produkčné kúzlo. Tou hlavnou kúzelníčkou bola Ann Carliová...

 „ Všetci sme pracovali podľa špecifického časového harmonogramu, pretože časová tieseň a nabitý program Britney sa prejavovali od začiatku, už pri nahrávaní piesní, ktoré mali byť súčasťou filmu," spomína Carliová.
 „ Potom, tri dni pred tým, ako sa mala postaviť na plac a hrať Lucy, bola Britney naprogramovaná na natáčanie reklamy na Pepsi, vysielanú počas Super Bowl. Bolo to jednoducho šialené."

 Našťastie detaily nabitého programu boli prejednané a režisérka Tamra Davisová mohla začať pracovať. Skoro každý natáčací deň po jej boku stála aj Ann Carliová.
 „ Režisérsky štýl Tamry  je ako flanelové pyžamo, mäkké a hrejivé," hovorí Carliová. „ Stala sa z nej kamarátka mladých hercov. Súčasne je však veľmi sústredená na svoj cieľ, veľmi starostlivá v práci a demokratická ku všetkým zúčastneným. Vie čo chce, veľmi verí vlastnej predstave, ale vypočuje si aj návrhy ostatných."

 Britney Spearsová, ktorá má skúsenosti s rôznymi režisérmi, bola v úžase nad Davisovej zmyslom pre detail.
 „ Hlboko si ju vážim," hovorí Britney, „ musí myslieť na toľko vecí, čo je veľmi náročné, keď pracujete s mnohými ľuďmi. Od filmového štábu, cez oddelenie kostýmov až po hercov, všetci sa vás na niečo pýtajú...!"
 Spearsová oceňuje spôsob, ako sa Davisová dokázala vžiť do reality mladých a ako bola ochotná zmeniť niečo, čo nebolo dobré.
 „ Bola úžasná v tom, že nás nechala zmeniť to, čo sa nám zdalo, že by „násťročný" nikdy nepovedali," spomína Britney.
 
 Väčšina natáčania sa odohrávala na cestách medzi štyrmi mestami - New Orleans, Los Angeles, Palmdale (California) a Hammond (Lousiana), asi 40 minút od Kentwoodu, rodného mesta Spearsovej. Pár kľúčových scén sa odohrávala len v aute.

Crossroads Crossroads Crossroads

O hudbe

 Aby sa diváci sústredili na film „Crossroads" musela Carliová a Rhimesová vidieť a počuť množstvo filmovej hudby.
 „Pozerali sme sa na úspešné aj neúspešné filmy. Overovali sme si načasovanie a umiestnenie každej piesne."
 Režisérka musela oddeliť superstar Britney Spearsovú a postavu Lucy. Davisová spomína na jednu mimoriadne náročnú scénu v karaoke bare. Hudba zohráva v tomto filme mimoriadne dôležitú úlohu, ale Britney tvrdí, že piesne „Overprotected" a „I´m not a Girl, Not Yet a Woman" vystihujú film najlepšie. Pôsobivú hudbu hrá London Symphony Orchestra pod taktovkou samotného Trevora Jonesa.

O hercoch

BRITNEY SPEARSOVÁ (Lucy)

 Je to jej filmový debut. Narodila sa 2.decembra 1981 v Kentwoode, Lousiana. Ako deväťročná začala kariéru v produkcii „Ruthless" a za necelé dva roky sa stala jednou z najmladších hviezd Klubu Mickey Mouse.
 V auguste 1997 podpísala zmluvu so spoločnosťou Jive Records. Za šestnásť mesiacov bol vydaný jej prvý album „Baby One More Time", ktoré sa umiestnilo na prvom mieste v rebríčku. Ďalší album bol vydaný v roku 1999 a predalo sa ho na celom svete viac ako 21 miliónov nosičov.
 V roku 2000 úspech Britney zopakovala s albumom „Oops. I Did it Again", ktorého sa predalo viac než 17 miliónov nosičov. Bola odmenená dvomi nomináciami na cenu Grammy, dostala sedem cien American Billboard, štyri ceny MTV European a Cenu World Music za „Najlepšiu medzinárodnú umelkyňu".
 Rok 2001 bol pre Spearsovú veľmi rušný. Jej v poradí tretí album „Britney" bol vydaný 6.novembra 2001 a v prvom týždni sa ho predalo viac ako 764 000 nosičov.
Spearsová spolupracovala na tvorbe piatich z dvanástich piesní na tomto albume, vrátane sexy singlu „I´m A Slave 4 U", ktorý spievala na 2001 MTV Music Video Awards v septembri.
 Pred nedávnom Spearsová ukončila turné 31 koncertov po Severnej Amerike a prispela  miliónom dolárov deťom New Yorských hasičov a policajtom, ktorí zahynuli pri útoku na Svetové Obchodné Centrá.

V novembri mala Spearsová svoje prvé televízne a živé vystúpenie. Koncert bol vysielaný exkluzívne na HBO 18. novembra 2001.


ANSON MOUNT (Ben)

Absolvoval svoj filmový debut v roku 2000 v nezávislom filme „The Truth About Tully". Bol to úspešný film a získal niekoľko ocenení na filmových festivaloch. Mount bude ďalej hrať vo filme Petra Greenawaya „Tulse Luper Suitcase", po boku Isabelly Rosseliniovej.
Narodil sa vo White Bluff, Tennessee, absolvoval fakultu herectva na Columbia University. V súčasnosti žije v New Yorku.


ZOE SALDANAová (Kit)

Debutovala vo filme „Center Stage". Ďalej hrala vo filme „Get Over It", spolu s Kirstenom Dunstom. V súčasnosti pracuje na „Drumline" s Orlandom Jonesom.
Narodila sa 19.6. 1978 v New Jersey a vyrastala v Queens, New York. V desiatich rokoch sa presťahovala s rodičmi do Dominikánskej republiky, kde dostala tanečné štipendium a študovala balet a jazz. Presťahovala sa do New Yorku a pôsobila v divadelnej skupine FACES.

Ďalej hrala v nezávislom filme „Snipes", ktorý mal svetovú premiéru na Filmovom Festivale v Toronte, v roku 2001. Saldanaová účinkovala tiež v televíznych seriáloch „Law and Order" a "Keeping It Real".


TARYN MANNINGová (Mimi)

Debutovala vo filme „Crazy/Beautiful" spolu s Kirstenom Dunstom. V roku 2002 ju diváci uvidia v očakávanom filme „White Oleander" po boku Michelle Pfeifferovej a Renée Zellwegerovej, rovnako tako vo filme „8 Mile" Curtisa Hansona spolu s Kim Basingerovou a Eminemom. Spolu s bratom Kellinom,  pôsobí Manningová  v kapele Boomkat.

 

KIM CATTRALLová (Caroline)

Dvakrát nominovaná na Zlatý Glóbus a dvakrát nominovaná herečka na cenu Emmy, ktorej sa dostalo celosvetového uznania, za stvárnenie femme fatale - Samanthy Jonesovej v seriály HBO „Sex a City". Pred nedávnom sme ju videli v úlohe Cassandry v akčnom thrilleri „15 minút", v ktorom hral Robert De Niro.
Narodila sa v anglickom Liverpoole a vyrastala na ostrove Vancouver - Anglická Columbia, Canada. V 16-tich rokoch sa presťahovala do New York City. Študovala na American Academy of Dramatic Arts. Po skončení štúdia s ňou podpísal päťročnú zmluvu režisér Otto Preminger. Za rok túto zmluvu kúpili štúdiá Universal, a Kim sa stala jednou z posledných televíznych herečiek tzv. systému Universal Contract Player. V rámci tejto zmluvy Kim hrala v mnohých televíznych seriáloch, ktoré ju nakoniec doviedli k úlohe po boku Jacka Lemmona v jeho filme „Tribute", nominovanom na Oscara, a k nominácii Lead Actress Genie (Kanadský Oscar) za herecký výkon vo filme „Ticket to Heaven".
Ďalej hrala vo filmoch „Police Academy1", „Porky´s", „Mannequin", „Masquerade", „Star Trek: The Undiscovered Country", a v mnohých ďalších. Okrem iného dokončila so svojim manželom - Markom Levinsonom knihu s titulom Satisfaction, ktorá vyšla  vo februári 2002 v náklade Warner Books.


DAN AYKROYD (Pete) 

Preslávil sa svojim mimoriadnym vystúpením vo variety show „Saturday Night Live". Zoznámil sa s Johom Belushim a dal dokopy obľúbené duo The Blues Brothers, ktoré sa preslávilo vo filme pod rovnakým názvom.
Hral vo viac než 80 filmoch, vrátane veľmi úspešného filmu „Vodič slečny Daisy", ktorý mu priniesol nomináciu na Oscara za najlepší vedľajší mužský herecký výkon v roku 1990. Hral a spolupracoval na scenári filmov „Ghostbusters I. a II.", „Spies Like Us", „Dragnet" a „Coneheads" a nedávno sa objavil vo filme Michaela Baya „Pearl Harbor", po poku Bena Afflecka a vo filme Woodyho Allena „Curse of the Jade Scorpion", po boku Helen Huntovej.
V roku 1991 Aykroyd napísal a režíroval svoj prvý celovečerný film, „Nothing But Trouble", v ktorom hral so svojimi kamarátmi Chevy Chasom a Johnom Candym, a v roku 1998 sa objavil za kamerou v inej úlohe, nie ako režisér, ale ako hlas Chipa v animovanom filme „Antz". K jeho ďalším filmom patria „Trading Places", vedľa Ediie Murphyho, „Sveakers", po boku Roberta Redforda a Sidneyho Poitiera, „Diamonds" s Kirkom Douglasom, „The House Of Mirth" s Gillianom Andersonom.


JUSTIN LONG (Henry)

Debutoval v roku 1999 vo filme „Galaxy Quest" s Timom Allenom a Sigourney Weaverovou. Jeho kariéra stúpala vďaka úlohám vo filmoch „Jeepers Creepers" a „Happy Campers".

Crossroads Crossroads Crossroads

O filmových tvorcoch

TAMRA DAVISová (réžia)
Natočila svoj prvý celovečerný film v roku 1992 s názvom „Guncrazy" s Drew Barrymorom a potom pokračovala v úspešnej komédii „CB4", kde hrali veteráni seriálu „Saturday Night Live" Chris Rock a Phil Hartman. Ďalej nakrútila film „Billy Madison" s Adamom Sandlerom a úspešnú komédiu „Half Baked" s Davom Chappellom.
Okrem toho Davisová nakrútila dokument „Mi Vida Loca". Ďalej dva krátke filmy „To The Curb" s Ionom Skyom a Adamom Horowitzom, a „Sophie Goes To The Beach" s Bettom Midlerom.
Nedávno odcestovala do Afriky, kde z iniciatívy bývalého prezidenta Clintona, režírovala pre  Spojené Národy film, zaoberajúci sa problematikou pozemných mín.


ANN CARLIová (producentka)

Zohrala významnú úlohu v oblasti hudby, filmu a videa od tej doby, čo zahájila svoju profesionálnu kariéru v New Yorku , so spoločnosťou Jive Records. Tam pracovala dva roky, potom sa premiestnila do Japonska, kde pôsobila ako tlmočníčka  na turnéné Davida Bowieho „Serious Moonlight".
Po návrate do Spojených štátov podpísala zmluvu so spoločnosťou Jive Records, a rýchlo sa dostala do pozície druhej prezidentky umeleckého vývoja pre spoločnosť Zomba Music Group. V roku 1993, Carliová produkovala svoj prvý celovečerný film s názvom „I Like It Like That", ktorý jej vyniesol až 4 Independent Spirit Awards a v roku 1994 získala Cenu New York Critics Circle.
V roku 2000 založila svoju vlastnú filmovú nezávislú produkčnú spoločnosť, Fuzzy Bunny Films, Inc.  Pri nakrúcaní „Crossroads" založila s manažérom Spearsovej  Larrym Rudolphom a následne aj so samotnou Britney,  produkčnú spoločnosť so zámerom realizovať ďalšie filmové projekty.


SHONDA RHIMESová (scenáristka)

Pracovala s Ann Carliovou ešte keď produkovala krátky film „Blossoms and Veils" s Jadou Pinkett Smithovou.. Rhimesová vtedy film režírovala. V roku 1999 napísala scenár k úspešnej televíznej hre „Introducing Dorothy Dandridge". Projekt bol ocenený piatimi cenami Emmy a Zlatým Glóbusom za herecký výkon Halle Berryho.


TREVOR JONES (skladateľ)

Narodil sa v Južnej Afrike a v sedemnástich rokoch sa presťahoval do Londýna, a študoval hru na klavír na Royal Academy of  Music. Po skončení štúdia pracoval pre BBC, potom študoval na National Film School, a začal sa zaujímať o filmový hudobný priemysel. Zložil hudbu k viac než 80-tim filmom. Nedávno spolupracoval na úspešnom filme „Z pekla" s Johny Deppom, ďalej na filme „Thirteen Days", na filme Ridleyho Scotta „G.I. Jane", Rogera Michela „Nothing Hill", Jima Sheridana „In the Name of The Father", Michaela Manna „The Last of The Mohicans" Johna Boormana „Excalibur", Alana Parkera „Horiace Mississippi", Jima Hensona „The Dark Crystal" a na mnohých ďalších.





autor press kit 13.6.2002
  • Crossroads (21.06.2002 15:55:43)
  • Meno:
    ODOSLAŤ
    :)
    REBRÍČEK SK
    01 |
    návšt. 50476
    02 |
    návšt. 11232
    03 |
    návšt. 6387
    04 |
    návšt. 5029
    05 |
    návšt. 4829
    06 |
    návšt. 3812
    07 |
    návšt. 4039
    08 |
    návšt. 2951
    09 |
    návšt. 1913
    10 |
    návšt. 1868
    REBRÍČEK US
    01 |
    $82,0 mil.
    02 |
    $7,4 mil.
    03 |
    $3,9 mil.
    04 |
    $3,2 mil.
    05 |
    $3,2 mil.
    06 |
    $2,5 mil.
    07 |
    $2,1 mil.
    08 |
    $1,7 mil.
    09 |
    $1,4 mil.
    10 |
    $1,1 mil.
    SOCIÁLNE SIETE
    KOMENTÁRE
    Kinema.sk - filmy, seriály

    sector logo
    network
    ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.