DVD NOVINKY

DVD NOVINKY

článok



Komiks pre náročnejších, vojnová dráma na hollywoodsky spôsob či krvavá gangsterka. To sú ťaháky našej dnešnej DVD ponuky.

POHODOVÝ NÁKUP DVD U NÁŠHO PARTNERA MARTINUS.SK

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

STRÁŽCOVIA – WATCHMEN
Komiks môže len ťažko naštartovať niečo lepšie ako je nález mŕtveho superhrdinu. Ako sa príbeh odvíja, dostávame sa hlbšie do panoptika ľudí s nadprirodzenými schopnosťami a stretávame sa s realitou, ktorá sa od zvyčajnej predstavy o chovaní ľudí a myslení superhrdinov dosť líši,“ hovorí o svojom diele Alan Moore. V úvode nájdená mŕtvola bola zaživa istým Edwardom Blakeom, ktorý bol medzi superhrdinami známy ako Komediant. Evidentne násilná smrť nikoho neznepokojuje, svet má úplne iné starosti. V kalendári sa píše rok 1985, vonku zúri studená vojna, ktorá veľmi reálne hrozí prerásť v nukleárny stret svetových veľmocí.

ODPOR
Režisér Edward Zwick servíruje príbeh troch židovských bratov, ktorí sa počas druhej svetovej vojny pridajú k ruskému odboju a snažia sa postaviť dedinu a zachrániť ďalších. V hlavných úlohách sa predstavia Daniel Craig, Liev Schreiber a Jamie Bell. Príbeh bratov Bielskich je jedným z najzaujímavejších príbehov 2. svetovej vojny. Prvý raz sa na svetlo sveta dostal v Bielorusku v roku 1944, keď boli miestni ľudia svedkami ohromujúceho, takmer surrealistického obrazu: viac než 1200 ľudí vyšlo z hlbokých a neobývaných bieloruských lesov. Príbeh sa začal skladať dokopy vďaka spomienkam a rozprávaniu, ktoré si ľudia medzi sebou šepkali.

ZJAZVENÁ TVÁR (1983)
Na jar 1980 bol otvorený prístav Mariel a stovky mužov sa vydali do USA hľadať svoj americký sen. Jeden z nich ho našiel v slnečných uliciach Miami. Jeho najdivokejšími snami sú bohatstvo, sila a vášeň. Je to Tony Montana, ale svet si ho bude pamätať pod menom Zjazvená tvár. V roli najkrutejšieho gangstra všetkých dôb podal vynikajúci výkon Al Pacino. Brutálny film bol nakrútený podľa rovnomennej gangsterskej klasiky Howarda Hawksa z roku 1932. Režisér Brian DePalma a producent Martin Bregman stvorili príbeh o krvavej kariére kubánskeho utečenca, ktorý si prestrieľal cestu až na vrchol miamského kokaínového impéria.

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

POSADNUTÁ
Úspešný manažér Derek Charles bol práve významne povýšený, je so svojou prácou dokonale spokojný a sťažovať sa nemôže ani na manželstvo s krásnou Sharon. Ale keď Dereka začne prenasledovať pomocná pracovníčka Lisa, je v stávke všetko, čo svojou tvrdou prácou dosiahol.

RUŽOVÝ PANTER 2
V pokračovaní filmového hitu z roku 2006 - Ružový panter 2, sa v roli komického inšpektora Clouseaua opäť predstaví Steve Martin. Po tom, čo sú ukradnuté najslávnejšie svetové poklady, vrátane nesmierne cenného diamantu Ružový panter, je vrchný inšpektor Dreyfus (John Cleese) nútený prideliť Clouseaua do medzinárodného tímu detektívov a expertov zameraných na chytenie zlodeja a navrátenie ukradnutých artefaktov. Vo filme si zahralo množstvo známych tvárí: Jean Reno, Andy Garcia, Alfred Molina a Jeremy Irons.

SPOVEĎ NÁKUPNEJ MANIAČKY
Romantická komédia z produkcie Jerry Bruckheimera podľa rovnomenného románu, jednej z najúspešnejších kníh svojho druhu, ktorej sa predalo viac ako Denníka Bridget Jonesovej. Rebecca Bloomwoodová má 25 rokov, žije u svojej najlepšej priateľky v módnej časti mesta, za prenájom platí výrazne menej, ako by sa patrilo, má veľmi nudnú prácu vo finančníckom magazíne a je chorobne závislá na nakupovaní, na ktoré jej nestačí príjem. Vždy však snívala o živote v New Yorku, práci v módnom časopise a tesnom kontakte s najnovšími módnymi trendmi.

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

KRVAVÝ VALENTÍN 3D
Vinou Toma Hanningera, neskúseného baníka, bolo v šachte zavalených a následne na to usmrtených päť ľudí. Jediný, kto túto udalosť prežil, je Harry Warden, ktorý sa od tejto katastrofy nachádza v kóme. Ale pozor! Je to práve on, kto volá po odplate! Presne rok po tragédii, na deň svätého Valentína, ožije a brutálne zavraždí krompáčom dvadsaťdva ľudí. Krvavý Valentín 3D je remake hororu z roku 1981.

ŠŤASTNÉ A VESELÉ
Rok 1914, I. svetová vojna, doba, kedy sa táto jedna z najkrvavejších vojen v histórii ľudstva iba rozbiehala. Avšak v čase Vianoc sa na mnohých miestach západného frontu konala na základe akejsi tichej dohody „neformálna prestávka“, počas ktorej vojaci z prvej línie vojnového konfliktu prerušili krviprelievanie a stretli sa v „Krajine nikoho“ . Tu aspoň na chvíľu zavládol pokoj a mier. Tento film je o jednej takejto magickej chvíli, keď sa francúzski, britskí a nemeckí vojaci zúčastnili na niečom, čo by im sotva tolerovali ich velitelia...

MAGNÓLIA
Čo myslíte, je možné, aby sa z ničoho nič v lese objavil potápač oblečený v neoprénovej kombinéze bezradne zavesený na strome? Neverili by ste, ale je..., bola to len náhoda. To sa proste občas stáva.


autor Michal Šmajda 7.10.2009
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.