Čo nové pozeráte na Netflixe tieto týždne?

Streamovacia spoločnosť Netflix ponúkla minulý rok množstvo nových televíznych serálov a v tomto trende plánuje ...

pridal Eva Labayová 24.2.2020 o 14:41
Čo nové pozeráte na Netflixe tieto týždne?


Streamovacia spoločnosť Netflix ponúkla minulý rok množstvo nových televíznych serálov a v tomto trende plánuje pokračovať aj v roku 2020. Hneď v januári sme mohli (a stále môžeme) vidieť nové, žánrovo pestré kúsky. Veď posúďte sami. Hneď niekoľko vám teraz predstavíme.

Messiah / Mesiáš
Jeden z prvých dramatických seriálov tohto roka. Jeho prvá séria má 10 častí a predstavuje nám reakciu moderného sveta na muža, ktorý sa objaví na Strednom Východe a vyhlasuje o sebe, že je eschatologickým návratom Ježiša Krista (pozn. eschatologický – záhrobný, posmrtný). Po tom, čo získava čoraz väčšiu medzinárodnú pozornosť, začne sa prípadom zaoberať Eva Geller zo CIA , aby zistila, či je len šikovným podvodníkom alebo božskou entitou.

The Circle / Kruh
12-dielne experimentálne reality show, v ktorom sa účastníci snažia nadviazať anonymné priateľstvá online a súťažia o 100 000 dolárov. Súťažiaci (hráči) sa nasťahujú do toho istého bytového domu, ale sa počas trvania súťaže reálne nikdy nestretnú. Každý z nich žije samostatne v jednom byte a komunikujú len cez svoje profily na špeciálne vytvorenej sociálnej sieti, kde sa vedia charakterovo aj fyzicky vykresliť ako chcú. Môžu sa prezentovať ako úplne iná osoba, čo záleží od ich taktiky. Počas súťaže sa hráči hodnotia od prvého po posledné miesto a na základe toho sa vytvára poradie. Dvaja hráči s najlepším hodnotením sa stanú influencermi a tí ostatní sú v ohrození ukončenia a vypadnutia z hry. Nikdy neviete, s kým máte do činenia, či je daný hráč váš spojenec, či len flirtuje alebo je súčasťou spiknutia. Čo by ste boli ochotní sa peňažnú výhru urobiť vy?

Spinning Out
Ďalšia úplne nová televízna séria pojednáva o príbehu úspešnej krasokorčuliarky, ktorá po strašnom páde zavesila korčule na klinec. Keď dostane možnosť pokračovať ako partnerka v párovom krasokorčuľovaní so „zlým chlapcom“, chopí sa druhej šance pokračovať v kariére, hoci tak riskuje odhalenie svojho prísne stráženého tajomstva. Táto 10-dielna dráma sa odohráva na ľade aj mimo neho a bude to dramatická jazda smerom k olympijskému snu, ktorá prechádza cez zranenia tela aj duše, finančné obete, boje s osobnými démonmi.

Sex, Explained / Sex, vysvetlený
Nový dokuseriál, ktorý skúma najčastejšie kladené otázky o sexe. Čo sa s nami deje, keď sa máme chuť milovať, od biologického pozadia príťažlivosti cez sexuálne fantázie, históriu antikoncepcie, narodenie dieťaťa. Sprievodkyňu nám bude robiť Janelle Monae, známa americká speváčka, skladateľka a herečka (Hidden Figures, Moonlight). Je čas pozrieť sa na bociany iným spôsobom. Tento zábavný a edukatívny 5-dielny seriál nám objasní všetky zákutia sexu.

Dracula
Táto trojdielna adaptácia rovnomenného klasického gotického hororu z pera írskeho spisovateľa Brama Stokera z roku 1897 prináša nový pohľad na najznámejšieho upíra, na jeho začiatky vo východnej Európe až po bitku s Van Helsingovými potomkami. Ako Netflix o minisérii uvádza, legenda o grófovi Draculovi sa mení objavením sa nových príbehov o jeho upírskych zločinoch a na svetlo sveta sa dostáva aj jeho zraniteľnosť.

Medical Police
Nová komediálna séria parodizujúca seriály z lekárskeho a policajného prostredia. Lekári z Childrens Hospital (pred niekoľkými rokmi bežal rovnomenný sitkom s prvkami čiernej komédie) Lola Spratt a Owen Maestro objavia vírus, ktorý ohrozuje celý svet. Vláda si ich prenajme a ako agenti musia nájsť liek. V tomto krkolomnom procese priamo v centre ohniska odhalia konšpiráciu siahajúcu veľmi hlboko.

Jamtara — Sabka Number Ayega
Dramatická séria založená na skutočných podvodoch typu phishing, ku ktorým došlo v Indii v malej dedinke menom Jamtara. Bratranci Sunny a Rocky sa vďaka svojej genialite za pomoci priateľov pustia do podvodu, z ktorého sa vykľuje lukratívna operácia, do ktorej sa bude chcieť zapojiť aj istý skorumpovaný politik.

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
V preklade Vrah vo vnútri: Myseľ Aarona Hernandeza je trojdielny dokumentárny seriál, ktorý obsahuje exkluzívne zábery z súdnej siene, Hernandezove telefonáty z väzenia a rozhovory s tými, ktorí poznali Hernandeza a Lloyda. Aaron Hernandez bol hráč amerického futbalu, ktorého odsúdili za vraždu Odina Lloyda (tiež futbalového hráča). Miniséria starostlivo skúma súhru faktorov vedúcich k súdnemu procesu, odsúdenie a smrť športovca, ktorému v živote nič nechýbalo. Alebo predsa?

Are
Nový osemdielny seriál pre milovníkov psychologických trilerov nás zoberie do sveta Áresa, tajného študentského spolku v srdci Amsterdamu, kde sa dvaja najlepší priatelia Rosa a Jacob poddajú svetu bohatstva a moci. Čoskoro si však uvedomia, že vstúpili na diabolské miesto postavené na tajomstvách z minulosti Holandska. Ide o miesto, kde za skutočnú moc zaplatíte strašnú cenu.

October Faction
Tento seriál zaujme pravdepodobne mladšiu generáciu, keďže ide o príbeh 17-ročných dvojčiat Geoffa a Viv, ktorých život sa obráti hore nohami, keď zistia, že ich všední rodičia sú v skutočnosti (pozor spoiler!) vycvičení vrahovia loviaci príšery. Tínedžerská dráma vznikla na základe grafického románu.





Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.