Okrem množstva filmov môžete v tomto období skúsiť aj inú scenáristiku

Ak neviete čo doma robiť počas karantény, samozrejmá odpoveď je pozerať filmy, seriály, ale skúsiť treba aj hry...

pridal sector.sk 24.3.2020 o 11:56
Okrem množstva filmov môžete v tomto období skúsiť aj inú scenáristiku


Ak neviete čo doma robiť počas karantény, samozrejmá odpoveď je pozerať filmy, seriály, ale skúsiť treba aj hry. Vybrali sme pre vás najzaujímavejšie tituly, ktoré sú zároveň aj dobrým žrútom času. 

Okrem množstva filmov môžete v tomto období skúsiť aj inú scenáristiku

Red Dead Redemption 2 - (PC, Xbox One, PS4) (recenzia)

Rockstar bodovalo s prvým Red Dead Redemption ešte na PS3 a Xbox360. Druhý diel už vyšiel na PS4 a Xbox One a po nejakej dobe sa séria dostala aj na PC. Do rúk sa vám dostane veľký svet divokého západu, kde budete objavovať zákutia Ameriky v čase pištoľníkov, kovbojov a banditov prepadávajúcich dostavníky. Počas jazdy na koni pláňami Severnej Ameriky aspoň na čas zabudnete na to, že sedíte doma medzi štyrmi stenami. A ak sa vám bude singleplayer obsahu máliť, môžete siahnuť po online časti hry s názvom Red Dead Online, kde budete spoločne s inými hráčmi plieniť, rabovať, alebo páliť vlastnú domácu pálenku. Je to teda ideálna voľba na trávenie dlhých chvíľ v dobrovoľnej karanténe. 

Okrem množstva filmov môžete v tomto období skúsiť aj inú scenáristiku

Grand Theft Auto 5 - (PC, Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4) (recenzia)

Druhým veľkým titulom z dielne Rockstar, kde sa dá vyvetrať a vyblázniť, je GTA 5. Rovnako ako v RDR 2 aj tu je k dispozícii masívna kampaň pre jedného hráča a online časť, kde sa dá utopiť more času. V príbehovej časti dostanete do rúk až trojicu hlavných postáv a okrem toho na vás čaká hromada vedľajších aktivít, môžete si zahrať tenis, navštíviť kasíno, alebo len tak pre radostne rozosievať chaos a paniku v meste. Ak vám chýba počas karantény napríklad možnosť len tak nezáväzne sa voziť mestom a sledovať životy ľudí okolo vás, môžete si to vykompenzovať práve tu.

Okrem množstva filmov môžete v tomto období skúsiť aj inú scenáristiku

Assassin's Creed Origins a Odyssey - (PC, Xbox One, PS4) (recenzia)

Ak vás láka staroveký Egypt a Grécko, neváhajte siahnuť počas karantény po posledných dieloch Assassin's Creed série. Obidve hry majú masívne svety, kde na vás čaká veľká porcia obsahu, či už po stránke príbehu, alebo vedľajších aktivít a misií. Okrem toho si Ubisoft dáva záležať aj na edukačnej stránke hry, takže sa pomocou týchto hier môžete aj čo to dovzdelávať z histórie týchto starovekých veľmocí. Obidve hry majú v sebe takzvanú Discover Tour, na ktorých s Ubisoftom pracovali skutočný historici. 

Okrem množstva filmov môžete v tomto období skúsiť aj inú scenáristiku

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - (Switch, WiiU) (recenzia)

Pri jednej z najlepších hier posledných rokov doslova zabudnete, čo sa deje vo svete okolo nás. Ponoríte sa do čarovnej krajiny Hyrule, ktorá čelí vlastnej kríze. Zachrániť ju dokáže jedine Link, no bez vašej pomoci to nedokáže. Čaká tu na vás obrovský svet, v ktorom môžete ísť kamkoľvek. Na každom kroku je nové dobrodružstvo, nová výzva a aj nová časť príbehu. Hra sa časom dočkala aj rozšírenia, pričom sa v nich vyžijú aj tí, ktorí hľadajú špeciálnu výzvu. 

Okrem množstva filmov môžete v tomto období skúsiť aj inú scenáristiku

Doom Eternal a Doom (2016) - (PC, Xbox One, PS4, Switch) (recenzia)

Ak máte miesto potreby zabíjať čas chuť zabíjať niečo iné, napríklad hordy démonov, je pre vás najlepšou voľbou Doom Eternal, alebo jeho predchodca nazvaný jednoducho Doom, z roku 2016. Žiadne spoznávanie cudzích krajín, výskum histórie, či prachobyčajné vykrádanie bánk, kasín a dostavníkov. V týchto hrách máte oveľa prízemnejší cieľ - zabiť, rozštvrtiť, rozmliaždiť a rozstrieľať na prach všetko, čo sa vám mihne pred hlavňou. To všetko ešte v naozaj príťažlivom grafickom kabáte, ktorý dá tejto krvavej akcii naozaj vyniknúť. Minulý rok navyše vyšla pôvodná trilógia na aktuálne konzoly, k tomu tu teraz prvý raz máme aj Doom 64 na mimo konzoly Nintendo 64, takže karanténa môže byť ideálna príležitosť na to, aby ste si prešli CELÚ túto ikonickú sériu.

Okrem množstva filmov môžete v tomto období skúsiť aj inú scenáristiku

The Witcher 3: The Wild Hunt - (PC, Xbox One, PS4, Switch) (recenzia)

Ak chcete objavovať nádherné fantasy svety a ste fanúšikmi RPG žánru, siahnite po Zaklínačovi. Aj tu vás čaká obrovský svet na objavovanie, tona vedľajších aktivít a desiatky naozaj dobre napísaných a spracovaných hlavných aj postranných úloh a zadaní. To všetko okorenené skvelým príbehom. Ak by vám to bolo málo, k dispozícii sú aj dve skvelé rozšírenia Hearts of Stone a Blood and Wine, alebo si môžete skúsiť spin-off v podobe gwentového Thronebreaker: Witcher Tales. To všetko dáva dohromady stovky hodín obsahu.


Ďalšie tipy nájdete v článku Čo hrať počas karantény?





Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.