Top seriály na HBO, ktoré môžete cez GO pozerať hneď

Poďme sa spoločne pozrieť na to najlepšie zo seriálovej tvorby, akú máte možnosť si pozrieť v súčasnej ponuke ...

pridal Erik Binder 18.3.2020 o 18:13
Top seriály na HBO, ktoré môžete cez GO pozerať hneď


Poďme sa spoločne pozrieť na to najlepšie zo seriálovej tvorby, akú máte možnosť si pozrieť v súčasnej ponuke kanálu HBO a streamovacej spoločnosti HBO GO. Nepôjde o upozornenie na kvalitné novinky, ale na to, čo všetko je v ponuke, takže sa vo výbere objavia aj staršie tituly. Pôjde o špecifickejší výber, kde upozorníme „percentuálne“ na tie najlepšie série, pretože ako všetci dobre vieme, nie každá séria nášho obľúbeného seriálu patrí k tomu najlepšiemu, čo sme kedy videli.

Samozrejme po vašom rozhodnutí, čo pozerať, bude potom najlepšie si pustiť komplet celý seriál od prvej série. Vzhľadom na súčasné globálne problémy môže prísť taký seriálový maratón veľmi vhod, nezabudnite ale aj na pohyb, pred telkou sa dá napríklad šľapať na stacionárnom bicykli a stále sa dá odskočiť si do obchodu pre ovocie a zeleninu, takže netreba si zakaždým objednávať iba dovoz pizze a raňajky z mekáču.

Breaking Bad: Sezóna 5 (99%), 4 (96%), 3 (89%)
Osudy geniálneho variča perníku Walta a jeho kolegu, „o niečo“ impulzívnejšieho mladíka Jessieho sa podľa kritiky a divákov zlepšovali každou sériou, takže ako vidíte podľa čísiel, to najlepšie nás čakalo na koniec. I keď určite aj prvé dve série nemali chybu... V hre je aj jeho rodina a najbližší priatelia, vrátane toho najlepšieho, agenta z protidrogového oddelenia.

Sopranovci - The Sopranos: Sezóna 2,3 (97%), 6 (96%)
Životná úloha dnes už nežijúceho herca Jamesa Gandolfiniho nám ho predstavuje ako hlavu mafiánskej rodiny Sopranovcov, Tonyho. Seriál z rokov 1999-2006 si získal kritiku a divákov a získal mnoho ocenení. Okrem toho, že mu ide o život, musí riešiť aj množstvo či už pracovných alebo osobných problémov. V tom by mu mohli pomôcť návštevy u psychiatra. 

Twin Peaks: Sezóna 1 (96%)
Seriál, ktorý raz a navždy zmenil tvár televíznej seriálovej tvorby a započal tak tzv. quality TV nakrútil v roku 1990 David Lynch, aby okamžite na to nakrútil už trochu menej uspokojivú druhú sériu a v roku 2017 sa vrátil k tematike s niečím, čo iba málokto pochopil, ale aj tak sa nám to páčilo... vrátil sa totiž aj Kyle MacLachlen. 

Fargo: Sezóna 2 (96%), 3 (89%)
Na motívy úspešného filmu sa dá nakrútiť aj celý seriál pozostávajúci z troch sérií, pričom tento rok nás čaká už štvrtá. Pôvodne išlo samozrejme o kultovú snímku bratov Coenovcov. Kriminálny seriál so značnou dávkou čierneho humoru a s ráznymi postavičkami sa odohráva v zasneženej Minnesote. 

Hry o tróny - Game of Thrones, Sezóna 4 (94%), 5 (91%), 3 (91%)
K Hrám o tróny toho niet už veľa čo povedať, snáď len toľko, že táto monumentálna fantasy sága už definitívne skončila, a to ôsmou sériou. Ani zďaleka nie každý fanúšik bol so záverom spokojný, niet potom ani divu, že najlepšie hodnotené sú tie skoršie série, a to konkrétne série číslo 3, 4 a 5. Kedy sa do toho pustiť, keď nie teraz? Určite odporúčame pracovníkom Volkswagenu, ktorí by mali mať dlhšie voľno... 

Deadwood: Sezóna 2 (93%)
Výborný westernový seriál je už staršieho dáta, jeho tri série vznikli v rokoch 2004 až 2006. Odohráva sa, ako názov napovedá, v malom mestečku s názvom Deadwood. To leží takpovediac na území nikoho. Svoje zlovestné ksichty seriálu prepožičali Ian McShane, Timothy Olyphant a Brad Dourif. 

Jedna noc - The Night Of: Sezóna 1 (90%)
Vynikajúca kriminálno-právnická miniséria nám ukázala v celej svojej nahote americký súdny systém a nie každému sa bude tento obrázok páčiť. Mladý moslim v podaní Riza Ahmeda je obvinený z vraždy, ktorú nespáchal. Pravda ale bude zaujímať málokoho, vrátane jeho právnika Johna Turturra, pretože na základe nej sa procesy nevyhrávajú... 

The Wire - Špina Baltimoru: Sezóna 3,4 (98%), 5 (89%)
Nechceli by ste žiť v americkom Baltiomore. Minimálne podľa seriálu The Wire, ktorý sa zaoberá niektorými základnými problémami tohto mesta, ale nielen jeho, samozrejme. Máme tu drogy, pašerákov, byrokraciu, zlý školský systém alebo novinárov. No a politici sú riadne skorumpovaní. Pozrieť si môžete všetkých 5 sérií. 

Casual: Sezóna 2 (88%)
Dramedy Casual sa sústreďuje na súčasné medziľudské vzťahy v modernom, uponáhľanom svete. V jednej domácnosti sa zhodou okolností ocitnú rozvedená žena s teenagerskou dcérou, jej voľnomyšlienkárskym bratom a jeho podobne nezodpovedným kamarátom. Seriál má za sebou štyri série. 

Komparz - Extras: Sezóna 2 (88%)
Ricky Gervais ako herec po štyridsiatke, ktorý sa márne snaží výraznejšie presadiť vo svojej profesii. Nápomocný nie je ani jeho neschopný agent, a tak sa Andy snaží získať tie správne kontakty na rôznych VIP večierkoch. Dve série, aj v Gervaisovej réžii, vznikli v rokoch 2005 a 2006. Čaká vás množstvo hviezdnych cameí...  





Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.