60 OČAKÁVANÝCH FILMOV ROKA 2021

60 OČAKÁVANÝCH FILMOV ROKA 2021

článok



Výber filmov plánovaných na uvedenie v roku 2021. Ide kombináciu komerčnej, ale aj klubovej distribúcie. Samozrejme, situácia sa vďaka pandémii neustále mení a aktuálne nie sú ešte známe ani desiatky plánovaných festivalových titulov. Dátumy premiér sú samozrejme naviazané aj na otvorenie kín. Samostatný prehľad Netflix premiér už čoskoro. Rozpis všetkých kino premiér roka 2021 nájdete TU.

8.1. The Dissident (r. Bryan Fogel)
Skutočnej udalosti sa vo filme "The Dissident" bude venovať aj oscarový dokumentarista Bryan Fogel ("Icarus"), konkrétne preskúma vraždu saudskoarabského novinára Džamála Chášukdžího v tureckom Istanbule.

15.1. News of the World (r. Paul Greengrass)
News of the World je príbehom vdovca, ktorý cestuje po Západe so svojou one-man show. Správami zo sveta, ktoré rozpráva, chce ľudí spojiť a rozšíriť ich perspektívu. Do nebezpečenstva ho ale uvrhne stretnutie s mladou dievčinou, jedinou preživšou nehody dostavníky uprostred ničoho. „Aj keď je to zasadené do vtedajších čias, je to film o modernej dobe. Susedia, rodiny a komunity boli často v ostrom a násilnom konflikte a Američania sa museli rozhodnúť, kým vlastne ako Američania sú. Aká cesta odtiaľ vedie? Ako vyzerá cesta k uzdraveniu?

28.1. Správa (r. Peter Bebjak) Premiéra sa posúva
Film Správa je adaptáciou knihy Alfréda Wetzlera Čo Dante nevidel. Stvárňuje jeho príbeh a príbeh Rudolfa Vrbu, ktorým sa podarilo ujsť z koncentračného tábora Auschwitz a spísať podrobnú správu o tom, ako tábor smrti fungoval. Príbeh o pekle, ktoré sa tam dialo, a správe, ktorú dnes pozná celý svet. Réžie sa ujal jeden z najúspešnejších režisérov posledných rokov Peter Bebjak.

19.1. The Dig (r. Simon Stone)
Na začiatku druhej svetovej vojny, si zámožná vdova (Carey Mulligan) najme amatérskeho archeológa (Ralph Fiennes), aby vykopal pohrebiská na jej panstve. Keď sa im podarí historický objav, ozveny britskej minulosti rezonujú tvárou v tvár jej neistej budúcnosti. Sutton Hoo neďaleko Woodbridge v anglickom Suffolku sú miestom dvoch cintorínov, ktoré pochádzajú zo 6. až 7. storočia. Nový fim režiséra Simona Stonea (The Daughter). V hlavných úlohách sa predstavia - Carey Mulligan, Lily James, Johnny Flynn, Ralph Fiennes.

4.2. Cinderella (r. Kay Cannon) Premiéra sa posúva sa na 15. júla
Dlhšiu dobu sa hovorí o novej verzii klasickej "Cinderella"/Popolušky, teraz v hlavnej úlohe so speváčkou Camilou Cabello. Tvorcovia sľubujú viac hudby a samozrejme aj úplne nový pohľad na dobre známy príbeh.

5.2. Malcolm & Marie (r. Sam Levinson)
Jeden z prvých filmov, ktorý sa celý natočil počas pandémie. Vzťahová komorná dráma so Zendayou a Johnom Davidom od tvorcu seriálu "Eufória" Sama Levinsona. Povráva sa, že scenár k tomuto filmu napísal za týždeň.

11.2. Niet zla medzi nami / Sheytan vojud nadarad (r. Mohammad Rasoulof)
Každá krajina, ktorá presadzuje trest smrti, potrebuje, aby ľudia zabíjali iných ľudí. Štyria muži sú postavení pred nepredstaviteľnú, ale jednoduchú voľbu. Nech sa rozhodnú akokoľvek, priamo alebo nepriamo to naruší ich samých, ich vzťahy a celý ich život. V štyroch tematicky prepojených epizódach Mohammad Rasoulof rozpráva ich príbehy, ktoré sú nevyhnutne aj príbehmi ľudí z ich okolia.

11.2. Muž so zajačími ušami (r. Martin Šulík) Premiéra sa posúva
Muž so zajačími ušami je komédiou o mužovi, ktorému prevráti život naruby jeden telefonát, ale aj rozprávaním o našich predstavách o vlastnom živote, premene medziľudských vzťahov a priateľstve. „Chcel by som, aby náš film rozprával o vážnych veciach so sarkastickým humorom,“ povedal M. Šulík. Hlavný hrdina príbehu nečakane získa zvláštnu schopnosť – mimoriadny sluch, počuje nielen to, čo ľudia hovoria, ale aj nad čím premýšľajú. Zrazu sa dozvedá, čo si o ňom myslia jeho najbližší, rodina aj priatelia.

18.2. The Courier (r. Dominic Cooke)
Špión studenej vojny Greville Wynne (Benedict Cumberbatch) a jeho ruský zdroj sa snažia ukončiť kubánsku raketovú krízu.

18.2. The Mauritanian (r. Kevin Macdonald)
Krimi thriller podľa skutočných udalostí "The Mauritanian" spracuje bestseller 'Guantánamo Diary' Mohamedoua Oulda Slahiho, ktorý si vo väzení odsedel desať rokov bez akéhokoľvek súdneho procesu. Odsúdeného si zahrá Tahar Rahim, jeho právničky Jodie Foster a Shailene Woodley a neľútostného žalobcu Stu Coucha Benedict Cumberbatch.

25.2. Tom a Jerry (r. Tim Story)
Celovečerná verzia klasického animáku slávnej dvojice Hanna-Barbera, ktorá odhaľuje, ako sa Tom a Jerry prvýkrát stretávajú a formujú svoju zábavnú rivalitu. Réžia Tim Story (Shaft, Ride Along).

25.2. The Father (r. Florian Zeller)
Anthony Hopkins výkonom vo filme "The Father" prekonal sám seba podľa mnohých recenzentov predvádza niečo, čo ste na plátne už dávno nevideli. Režisér Florian Zeller prináša na plátna vlastnú hru o starnúcom, demenciou postihnutom mužovi a jeho dcére.

26.2. The United States vs. Billie Holiday (r. Lee Daniels)
Nový film "The United States vs. Billie Holliday" sa chystá do sveta vypustiť aj Lee Daniels ("Precious", "The Butler"/Komorník), v ňom bude ústrednou témou šikanovanie speváčky Billie Holiday štátnymi orgánmi, najmä v období, kedy v piesňach ostro vystupovala proti rasistickým útokom.

5.3. Coming 2 America (r. Craig Brewer)
Po niekoľkých rokoch sa tvorcovia rozhodli vypočuť požiadavky fanúšikov a natočili pokračovanie komédie, v ktorej sa princ Akeem vydáva do Ameriky spolu so svojim spoločníkom Semmim (Arsenio Hall). Obaja sa v tejto snímke vracajú do Queensu, kde by mal žiť princov stratený syn.

11.3. The King's Man / The King's Man: Prvá misia (r. Matthew Vaughn)
Prequel k prvému filmu Kingsman: Tajná služba zasadený do prostredia prvej svetovej vojny. Spoznajte začiatky tejto štýlovej, britskej tajnej služby. Keď sa dá dohromady banda najhorších tyranov a zločincov histórie, aby rozpútali zničujúcu vojnu, potom jeden muž musí súperiť s časom, aby ich spiknutie prekazil.

11.3. Známi neznámi (r. Zuzana Marianková) Premiéra sa posúva
Sladko horká komédia o partii čekých a slovenských priateľov, ktorí sa schádzajú v pražskom byte, aby oslávili príchod Nového roku. Poznajú sa už dlho a aj toto stretnutie by sa nieslo v duchu klasickej silvestrovskej oslavy, keby... Keby sa nezrodil zdanlivo nevinný nápad: dať mobilné telefóny na stôl a nahlas zdielať každú správu a prichádzajúci hovor. Koľko toho o sebe nesmieme vedieť, aby sme mohli zostať priateľmi, milencami, manželmi, rodičmi...? Stačí jeden večer a z dobrých známych sa stanú neznámi.

11.3. The Many Saints of Newark (r. Alan Taylor) Premiéra sa posúva 23. septembra
Prequel ku kultovému seriálu HBO "The Sopranos"/Sopranovci "The Many Saints of Newark". Rolu mladého Tonyho Soprana si v nej zahrá skutočný syn zosnulého Jamesa Gandolfiniho Michael.

11.3. Wrath of Man (r. Guy Ritchie)
Dej sleduje muža menom H (Jason Statham), chladnú a záhadnú postavu, ktorá pracuje v spoločnosti zaoberajúcej sa nákladnými vozidlami a ktorá každý týždeň presúva stovky miliónov dolárov po Los Angeles.

11.3. Raya and the Last Dragon (r. Don Hall, Carlos López Estrada, Paul Briggs, John Ripa)
V ríši známej ako Lumandra, Zemi obývanej starou civilizáciu, je bojovníčka menom Raya odhodlaná nájsť posledného draka. Najnovší film od Disneyho, v ňom sa vrátime do časov, kedy sa draci obetovali, aby ľudstvo nenapádali temné sily. Tie sa však vrátili a na svete prežíva len jediný drak, ktorý musí zachrániť celý svet.

25.3. The Croods: A New Age / Krúdovci: Nový vek (r. Joel Crawford)
Animované dobrodružstvo pravekej rodinky od štúdia DreamWorks Animation pokračuje. Prvý diel mal premiéru v roku 2013.

25.3. Nomadland (r. Chloé Zhao)
Fern (Frances McDormand) prežila väčšinu svojho života v malom priemyselnom mestečku Empire, v ktorom sa život krútil okolo miestnej továrne. Potom však prišla ekonomická kríza, továreň zo dňa na deň zavreli a mestečko Empire tak stratilo svoje opodstatnenie, ba dokonca aj nárok na vlastné smerovacie číslo. V rovnakom čase sa Fern dotkla aj osobná strata – jej manžel podľahol chorobe a ona tak ostala sama, bez práce aj bez domova.

1.4. No Time to Die / Nie je čas zomrieť (r. Cary Joji Fukunaga) Premiéra sa posúva na 7. októbra
Snáď už začiatkom apríla sa na plátna kín dostane najnovšia bondovka, posledná s Danielom Craigom. Spojenie režiséra Caryho Joji Fukunagu a scenáristky Phoebe Waller-Bridge sľubuje zaujímavý titul, dúfajme však, že po niekoľkých odkladoch je tento dátum finálny.

15.4. Perinbaba a Dva svety (r. Juraj Jakubisko)
Lukáš, syn Alžbetky a Jakuba, sa vyberie do sveta hľadať šťastie a lásku. Na svojej púti sa často dostáva na rázcestie a musí si vybrať, ktorou cestou sa vydá. A každé rozhodnutie, či už dobré, alebo zlé, mu zmení život. Tak ako nám v reálnom živote. Lukáš sa na úteku pred hladom a ľudskou zlobou spriatelí s malým psíkom Uchom a tým sa začína nevšedný príbeh plný dobrodružstiev. Ocitne sa vo svete, po ktorom túžil, ale ktorý je plný prekážok. Musí sa sám pričiniť o to, aby dosiahol svoj vytúžený cieľ.

22.4. A Quiet Place Part II / Tiché miesto: časť II (r. John Krasinski)
Prežijete, len keď budete potichu. Vďaka tomu, že Abbottovci rešpektovali jednoduché, ale veľmi dôležité pravidlo, dokázali /teda skoro všetci/ prežiť Tiché miesto I. Pokračovanie úspešného hororu im však do cesty postaví nové, oveľa náročnejšie výzvy. Nevie sa, odkiaľ prišli, ale okamžite po invázií na našu planétu sa postavili na vrchol potravinového reťazca. Reagovali na ľubovoľný zvuk a jeho pôvodcu bleskurýchle zlikvidovali. Abbottovci prežili aj preto, že sa kvôli najstaršej dcére všetci naučili komunikovať posunkovou rečou.

22.4. Voyagers (r. Neil Burger)
Posádka astronautov na viacgeneračnej misii zostupuje do paranoje a šialenstva, nevediac, čo je skutočné alebo nie.

29.4. Last Night in Soho (r. Edgar Wright) Premiéra sa posúva na 21. októbra
Budúci rok chystá návrat aj jeden z najobľúbenejších britských režisérov Edgar Wright so snímkou "Last Night in Soho". V ňom sa pomocou cestovania v čase vráti do Londýna 60.tých rokov. Hlavnú úlohu stvárni Anya Taylor-Joy, na plátne sa však poslednýkrát objavia aj zosnulé hviezdy Diana Rigg a Margaret Nolan.

29.4. Ammonite (r. Francis Lee)
Po úspechu drámy God's Own Country / Na konci sveta sa vracia režisér a scenárista Francis Lee s príbehom "Ammonite". V ňom sa paleontologička Mary Anning (Kate Winslet) zaľúbi do manželky svojho bohatého zamestnávateľa - Charlotte Murchison (Saoirse Ronan). Romantická dráma odohrávajúca sa v 19 storočí v Anglicku, pripomína výnimočný titul Portrait of a Lady on Fire / Portrét ženy v plameňoch z roku 2019.

6.5. Black Widow / Čierna vdova (r. Cate Shortland)
Jeden z filmov, ktorý mal trhať kino rekordy v roku 2020, avšak kvôli pandémii musel byť presunutý na rok 2021. Origin story venovaný Natashi Romanoff v podaní Scarlett Johansson. Tá sa ako posledná z Avengerov teší vlastnému filmu. V ňom bude musieť čeliť prízrakom zo svojej vlastnej minulosti.

20.5. Free Guy (r. Shawn Levy)
Zamestanec banky Guy (Ryan Reynolds) si uvedomí, že je vedľajšou postavou v otvorenej svetovej videohre s názvom Free City plnej násilia .

20.5. Godzilla vs. Kong (r. Adam Wingard)
Keď sa gigantický Kong stretne s nezastaviteľnou Godzilou, svet sleduje, ktorý z nich sa stane kráľom monštier.

27.5. F9 / Rýchlo a zbesilo 9 (r. Justin Lin)
Už niekoľko rokov pokrýva táto séria požiadavky fanúšikov o naháňačky, rýchle autá, Vina Diesela a šialené akčné scény. V deviatej časti sa objaví John Cena ako nová hrozba, režisér Justin Lin sľubuje akciu, akú ste ešte v sérii nevideli.

27.5. Infinite (r. Antoine Fuqua)
Muž zistí, že jeho halucinácie sú v skutočnosti vízie z minulých životov. Nový titul režiséra Antoine Fuqua (The Equalizer, Olympus Has Fallen, King Arthur).

3.6. Vivo (r. Kirk DeMicco, Brandon Jeffords)
Vivo, vôbec prvé hudobné dobrodružstvo spoločnosti Sony Pictures Animation predstavujúce úplne nové originálne piesne od Lin-Manuela Mirandu, zaujme publikum v epickom dobrodružstve do nádherných a pulzujúcich miest, ktoré ste nikdy predtým v animovanom filme nevideli.

3.6. The Conjuring: The Devil Made Me Do It / V zajatí démonov 3: Prinútil ma k tomu diabol (r. Michael Chaves)
Tretí diel franšízy Conjuring v réžii Michalea Chavesa (The Curse of la Llorona). Prvá časť série Conjuring vznikla ešte v roku 2013. Mrazivý príbeh teroru, vraždenia a neznámeho zla, ktorý šokoval dokonca aj skúsených paranormálnych vyšetrovateľov Eda a Lorraine Warrenovcov v skutočnom živote. Jeden z najzaujímavejších prípadov v ich záznamoch, ktorý sa začína bojom o dušu mladého chlapca, ich prevedie nad rámec všetkého, čo kedy videli.

10.6. Ghostbusters: Afterlife / Krotitelia duchov: Dedičstvo (r. Jason Reitman) Premiéra sa posúva na 11. novembra
Reunion vo filme plánujú na budúci rok aj hviezdy z kultovej komédie 'Ghostbusters'. V júni zavitá do kín "Ghostbusters: Afterlife", pôjde však o sequel k pôvodnej sérii s Billom Murraym, Danom Aykroydom a Sigourney Weaver, herci sa objavia aj v tomto príbehu

10.6. Supernova (r. Harry Macqueen)
Rok 2021 je aj časom vydania dvoch queer romancí – jednou z nich je "Supernova", kde hrajú Colin Firth a Stanley Tucci pár v strednom veku čeliaci výzve v podobe prichádzajúcej demencie jedného z nich.

24.6. Venom: Let There Be Carnage (r. Andy Serkis)
Príbeh ešte nie je známy. Pokračovanie filmu z roku 2018 Venom. Réžia Andy Serkis.

8.7. Top Gun: Maverick (r. Joseph Kosinski)
Po 34 rokoch sa Tom Cruise vracia do role, ktorá začala jeho hviezdnu kariéru. Spolu s ním sa vráti aj Val Kilmer, fanúšikovia sa tak majú na čo tešiť. Dvojica sa vracia do služby, aby vyškolila nových letcov, tentoraz v boji proti drónom.

15.7. Barb and Star go to Vista Del Mar (r. Josh Greenbaum)
Tvorivé duo zodpovedné za bláznivú komédiu "Bridesmaids"/Dámska jazda, Kristen Viig a Annie Mumolo si v tomto príbehu zahrajú ženy zo stredozápadu, ktoré prvýkrát opúšťajú rodné mesto.

15.7. Uncharted (r. Ruben Fleischer) Premiéra sa posúva na 11. februára 2022
Príbeh filmového Uncharted bude dejovým prequelom k úspešným hrám. V hlavných úlohách sa predstavia Mark Wahlberg, Tom Holland a Antonio Banderas. O réžiu sa postará Ruben Fleischer (Gangster Squad, Zombieland).

22.7. Old (r. M. Night Shyamalan)
Najnovšia snímka M. Night Shyamalana "Old" podľa románu 'Sandcastles' Pierre Oscara Lévyho. V ňom sa skupina turistov stratí v jaskyni, z ktorej niet úniku a každá polhodina v nej znamená niekoľko rokov.

 

22.7. The French Dispatch (r. Wes Anderson) Premiéra je otázna
Najnovšia snímka Wesa Andersona, označovaná ako „milostný list novinárom zasadený do detašovaného pracoviska amerických novín vo fiktívnom francúzskom meste.“ Samozrejmosťou je ensemble hviezd – Tilda Swinton, Frances McDormand, Benicio Del Toro, Timotheé Chalamet, Adrien Brody, Owen Wilson či Bill Murray.

29.7. Jungle Cruise / Expedícia Džungla (r. Jaume Collet-Serra)
Pridajte sa do vzrušujúcej jazdy po Amazone s mudrlantským kapitánom Frankom Wolffom (Dwayne Johnson) a neohrozenou výskumníčkou Dr. Lily Houghtonovou (Emily Blunt). Lily cestuje z Londýna do amazonskej džungle a najme si Franka a jeho pochybné služby, aby splavili rieku na La Quila – jeho ošarpanej ale očarujúcej lodi. Lily je odhodlaná odhaliť staroveký strom s jedinečnými liečivými schopnosťami – ktorý má silu zmeniť budúcnosť medicíny. Spoločnými silami sa toto nepravdepodobné duo púšťa na epické hľadanie, a stretáva sa s nespočetnými nebezpečenstvami a nadprirodzenými silami, ktoré sa skrývajú v klamnej kráse bujného dažďového pralesa.

5.8. The Suicide Squad / The Suicide Squad: Samovražedná misia (r. James Gunn)
Dej pokračovania Suicide Squad je zatiaľ utajený.

12.8. Deep Water / Hlboká voda (r. Adrian Lyne)
Adrian Lyne sa o slovo bude hlásiť tiež a to po takmer 20-ročnej režisérskej prestávke s filmom "Deep Water". Jedná sa o napínavý erotický thriller podľa románu Patricie Highsmith v hlavných rolách s Benom Affleckom a Anou de Armas.

12.8. Respect (r. Liesl Tommy)
Pravdivý príbeh vzostupu hudobnej ikony Arethy Franklin. Od jej počiatkov, keď ako malá spievala v kostolnom zbore, k tomu ako sa vypracovala na medzinárodnú super hviezdu. Jennifer Hudson ako Aretha Franklin.

26.8. Candyman (r. Nia DaCosta)
Jedným z najočakávanejších filmov budúceho roka je aj sequel ku klasickému hororu Candyman. Do moderného spracovania ho uvádza producent Jordan Peele spolu s režisérkou Niou DaCosta.

26.8. The Beatles: Get Back (r. Peter Jackson)
O rok sa presunul aj dokument Petra Jacksona o najikonickejšej hudobnej skupine všetkých čias "The Beatles: Get Back", o ktorom sme len nedávno písali.

16.9. The Man from Toronto (r. Patrick Hughes)
Airbnb a príbeh najsmrtelnejšieho vraha na svete. V hlavných úlohách Kaley Cuoco, Woody Harrelson a Kevin Hart.

16.9. Death on the Nile / Smrť na Níle (r. Kenneth Branagh)
Legendárny detektív Hercule Poirot je späť v slávnej adaptácii detektívky Smrť na Níle, v ktorej počas svojej dovolenky v Egypte musí vyriešiť záhadnú vraždu mladej šľachtičnej.

30.9. Dune (r. Denis Villeneuve)
Netreba predstavovať Villeneuveov pokus o nové spracovanie legendárneho „nesfilmovateľného románu“ Franka Herberta. Pravdepodobne najväčší ťahák budúcoročnej distribúcie momentálne ťaží otázka, či pôjde do kín alebo na VOD portály. Dúfajme však, že aspoň 30. september bude zárukou.

7.10. Morbius (r. Daniel Espinosa) Premiéra sa posúva na 20. januára 2022
Oscarový Jared Leto sa predstaví v novej marvelovke ako geniálny vedec Michael Morbius, ktorý trpí zriedkavou chorobou krvi. Keď sa zdá, že na ňu konečne našiel liek, začnú sa prejavovať jeho vedľajšie účinky...

14.10. The Last Duel / Posledný súboj (r. Ridley Scott)
Najnovšia dráma činorodého Ridleyho Scotta z obdobia 14. storočia. V nej sa priatelia musia stretnúť v súboji na život a na smrť, keďže jeden z nich obviní toho druhého zo zneuctenia svojej ženy. V hlavných úlohách Matt Damon, Ben Affleck, Adam Driver a Jodie Comer.

14.10. Halloween Kills (r. David Gordon Green)
Sága Michaela Myersa a Laurie Strode pokračuje v nasledujúcej kapitole série Halloween. Réžia David Gordon Green (Halloween, The Sitter, Pineapple Express)

60 očakávaných filmov roka 2021

4.11. Eternals (r. Chloé Zhao)
Snímkou štúdio Marvel túži začať svet nových superhrdinov, po tom, čo ukončila sériu Avengers. Sľubná je réžia Chloé Zhao, jedného z najväčších objavov uplynulého roku a aj hviezdne obsadenie na čele s Angelinou Jolie, Salmou Hayek či Kumailom Nanjianim.

4.11. Untitled Elvis Presley Project (r. Baz Luhrmann)
Pohľad na život legendárnej rock and rollovej hviezdy Elvisa Presleyho.

18.11. King Richard (r. Reinaldo Marcus Green)
Pohľad na to, ako sa tenisové hviezdy Venus a Serena Williamsové stali tými, ktorými sú, vďaka trénerovi, svojmu otcovi Richardovi Williamsovi.

60 očakávaných filmov roka 2021

18.11. Mission: Impossible 7 (r. Christopher McQuarrie)
Tom Cruise si nezopakuje len rolu v ikonickom Top Gune, ale už po siedmykrát sa vráti ako agent Ethan Hunt, opäť bojujúc proti nespravodlivosti a zloduchom v akcii nabitej snímke.

25.11. Encanto (r. Jared Bush, Charise Castro Smith)
Film je zameraný na mladé dievča a jej rodinu v Kolumbii, v ktorej majú všetci magické schopnosti, bohužiaľ, mladé dievča ich nemá.

60 očakávaných filmov roka 2021

10.12. West Side Story (r. Steven Spielberg)
Presun poznačil aj remake klasického muzikálu "West Side Story" v réžii Stevena Spielberga. Záujem oň však neklesá, a „vďaka“ presunu môže odpremiérovať 50 rokov od premiéry pôvodného filmového spracovania príbehu na motívy Rómea a Júlie.

16.12. Spider-Man: Ďaleko od domova 2 / Untitled Spider-Man Sequel (r. Jon Watts)
Pokračovanie Spider-Mana: Far From Home / Spider-Man: Ďaleko od domova.

60 očakávaných filmov roka 2021

23.12. The Matrix 4 (r. Lana Wachowski)
Dlho sa hovorilo o štvrtom dieli legendárnej ságy, dlho však boli akékoľvek informácie označované za hoaxy. Až teraz je však príprava oficiálna a výsledok by sa do kín mal dostať pred Vianocami.


autor Tatiana Rusnáková 14.1.2021
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.