Blíži sa Westworld III a ďalšie seriály

Populárny seriál, ktorý vo svojich dvoch doterajších sériách získal nominácie hneď na štyri Zlaté glóbusy, sa nechal...

pridal kinema 21.2.2020 o 13:54
Blíži sa Westworld III a ďalšie seriály


WESTWORLD III (od pondelka 16.3.20 - vždy v pondelok nová časť na HBO GO a HBO)

Populárny seriál, ktorý vo svojich dvoch doterajších sériách získal nominácie hneď na štyri Zlaté glóbusy, sa nechal inšpirovať rovnomenným filmom z roku 1973, ktorý napísal a nakrútil Michael Crichton. Táto temná odysea nás zavedie do začiatku umelého vedomia a evolúcie hriechu. Westworld nám predstavuje svet, v ktorom je možné splniť každú ľudskú túžbu, či už ušľachtilú, alebo zvrhlú. Seriál očami realistických robotických bytostí odhaľuje samotnú podstatu človečenstva a skúma hranice exotického sveta zasadeného do priesečníka blízkej budúcnosti a minulosti, s ktorou je možné voľne manipulovať. V starostlivo navrhnutom a rafinovane skonštruovanom parku sa návštevníkom otvára jedinečný svet, kde sa každý môže stať tým, kým odjakživa túžil byť. Žiadne pravidlá, žiadne zákony, žiadne právne postihy. Svet bez hraníc.

SPRISAHANIE PROTI AMERIKE / THE PLOT AGAINST AMERICA (od 17.3.20 - každý týždeň nová časť na HBO GO a HBO)

V alternatívnej verzii dejín USA za 2. sv. vojny sleduje chudobná židovská rodina z New Jersey politický vzostup Charlesa Lindbergha, slávneho letca a populistického rasistu, ktorý sa chopí prezidentského úradu a nasmeruje Ameriku k fašizmu.

Šesťdielna miniséria Sprisahanie proti Amerike, natočená na motívy uznávaného rovnomenného románu spisovateľa Philipa Rotha, ponúka alternatívnu verziu k samotným dejinám Spojených štátov, a to za druhej svetovej vojny. Zobrazuje vývoj udalostí z pohľadu chudobnej židovskej rodiny z New Jersey, ktorej členovia sledujú politický vzostup Charlesa Lindbergha, slávneho letca a populistického rasistu, ktorý sa chopí prezidentského úradu a nasmeruje Ameriku k fašizmu. Príbeh začína v roku 1940, kedy Amerika stojí pred prezidentskými voľbami. Už po dve volebné obdobia je úspešný demokrat a profesionálny politik Franklin Roosevelt náhle ohrozený politickým outsiderom. Lindbergh sa pred trinástimi rokmi preslávil svojím legendárnym preletom cez Atlantik a mnoho Američanov ho preto považuje za jedného z najväčších národných hrdinov.

NULA NULA NULA / ZERO ZERO ZERO (od 27.3.20 na HBO, seriál už dostupný na HBO GO)

Taliansky seriál odhaľuje temné tajomstvá svetového obchodu s kokaínom, a to od jeho výroby, až po dodanie na miesta konečnej spotreby. Je to cesta do hlbín prepracovaného systému, ktorý sa vyznačuje násilím a krutosťou, ale aj vysokou odbornosťou, zručnosťou a predstavivosťou. Od džungle po mrakodrapy, od Mexika po Paríž, cez rovníkovú Afriku, krajiny Maghrebu i Kalábriu. Príbeh o svete obývanom zločincami a biznismenmi, zúfalými ľuďmi aj milionármi, kde je všetko prepojené neviditeľnou lajnou kokaínu. V tejto neľútostnej mocenskej vojne všetci zúčastnení, od malých lokálnych dílerov, až po kmotrov najvplyvnejších zločineckých organizácií bojujú a riskujú životy. Označenie 000 sa používa pre najkvalitnejšie taliansku múku, Zero Zero Zero (Nula Nula Nula) je označenie pre najkvalitnejší kokaín.

ČIERNY PONDELOK II (od 16.3.20, vždy v pondelok nová časť)

Vydajte sa späť do 19. októbra roku 1987 - čiže do čierneho pondelka, najhoršieho akciového krachu v dejinách Wall Street. Celú dobu nikto netušil, kto ho spôsobil...až doteraz. Toto je príbeh o tom, ako sa skupina outsiderov stretla s klubom zaslúžilých titanov z Wall Street a spôsobila zrútenie najväčšieho finančného systému na svete, prerazenie skleneného stropu aj haváriu limuzíny Lamborghini.

RODIČIA / BREEDERS (od 3.3.20 vždy v utorok nová časť)

Nový komediálny seriál (plný neoceniteľných hlášok typu: "Dôvod, prečo som si s tebou urobila deti je, že si úplný protiklad môjho otca!" skúma paradox, ktorý každý rodič dobre pozná, aj keď to nikdy neprizná - za svoje deti by ste bez váhania položili život, ale často zároveň prichádza chuť ich zabiť. Starostlivý otec Paul (znamenitý Martin Freeman, úplne iný ako v Sherlockovi) zistí, že nie je tak celkom mužom, za akého sa vždy považoval. Jeho partnerkou vo zdolávaní rodičovstva je majiteľka nahrávacieho štúdia Ally (Daisy Haggard), ktorá ho dokáže rozosmiať a tiež zvláda čítať deťom a popri tom spať. Tí dvaja sa snažia zvládnuť prácu na plný úväzok, starať sa o starnúcich rodičov, splácať hypotéku, riešiť manželské rozpory a vychovávať svoje malé milé a neznesiteľné deti: Luka a Avu.





Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.