TV TIPY 27.2. - 5.3. 2017

TV TIPY 27.2. - 5.3. 2017

článok



Pondelok
27.02.

20:10 Mallory, Dokumentárny/Časozberný, Česko, 2015 (Dvojka)
Dokumentaristka Helena Třeštíková sledovala počas 13 rokov ženu menom Mallory. Tá sa po ťažkých životných udalostiach snaží vrátiť do bežného života. Po pôrode syna sa dokázala vymaniť z drogovej závislosti a zvládla aj obdobie, keď sa ocitla s dieťaťom na ulici a žila ako bezdomovkyňa. Dnes študuje sociálnu prácu na strednej odbornej škole a uplatnenie nakoniec našla v pomoci ľuďom na okraji spoločnosti. Mallory je, v Třeštíkovej filmografii pomerne netypicky, najmä filmom o nádeji, že každý má šancu zmeniť svoj život.

20:15 Vojna svetov (War of the Worlds) USA, 2005, Sci-fi/Apokalyptický/Thriller (Dajto)
Adaptácia slávneho románu H. G Wellsa pracuje, rovnako ako predloha, s inváziou Marťanov na planétu Zem, avšak príbeh bol presunutý z obdobia konca 19. storočia do súčasnosti. Robotníkovi Rayovi Ferrierovi sa rozpadáva rodina a navyše sa stane svedkom toho, ako sa obrovský vojnový stroj na troch nohách vynorí z hĺbky zeme a začne spaľovať všetko vo svojom dosahu. Začína sa svetová apokalypsa, pri ktorej je mimoriadne dôležité, aby rodiny zostali pohromade. Na rozdiel od väčšiny katastrofických filmov, predovšetkým tých od Rolanda Emmericha, sa Steven Spielberg skoro vôbec nezameriava na epické bitky a boj proti mimozemšťanom. Sleduje boj o prežitie jednej rodiny zmietanej v hrôzach odohrávajúcich sa udalostí. Súčasne Spielberg vkladá do filmu enormné množstvo strachu a napätia a tak by sa dal tento film pokojne zaradiť aj do žánru horor.

22:35 Zasľúbená krajina (Ziemia obiecana) Poľsko, 1975, Dráma/Historický (Dvojka)
Príbeh výpravnej trojhodinovej epopeje legendy poľského filmu Andrzeja Wajdu sa odohráva v Lodži okolo roku 1880. Hlavnými hrdinami filmu sú traja bezškrupulózni priatelia: Poliak, Nemec a žid. I oni sa chcú podieľať na hospodárskom zázraku a pre svoj sen vlastniť fabriku sú ochotní obetovať všetky ideály a morálne zábrany. Lásku, rodinu i známych využívajú v mene vlastných výhod. V snímke tak vidíme dôsledky industrializácie a zároveň dobu, nie nepodobnú od tej našej, v ktorej udávajú tón karieristi.

23:40 Veľký Gatsby (The Great Gatsby) Austrália/USA, 2013, Romantický/Dráma/Historický (Doma)
Velký Gatsby je príbehom Nicka Carrawaya, ktorý sa jedného dňa rozhodne opustiť americký stredozápad a vydá sa do New Yorku. Ten bol v predvojnovom období mestom uvoľnenej morálky, jazzu a opulentných kabaretných večierkov. Carraway si zhodou okolností nájde bývanie neďaleko domu záhadného Jaya Gatsbyho, ktorý nákladné večierky organizuje rád a často. Postupne sa stáva súčasťou sveta bohatých ľudí, ktorí majú tiež svoje sny, lásky a sklamania. Nick, rozprávač celého príbehu, nastavuje zrkadlo svojej dobe. Režisér filmu Buz Luhrman, rovnako ako v predchádzajúcom Moulin Rouge, pracuje s vysokoštylizovaným obrazom a prvkami súčasného sveta, čím vytvára komentár ku zobrazovanému deju.

Utorok
28.02.

13:50 Wall-E (Wall-E) USA, 2008, Animovaný/Sci-fi/Dobrodružný (Nova Cinema)
Film sa začína v roku 2700, kedy posledný operačný stroj s názvom Wall-E čistí Zem, ktorá bola natoľko kontaminovaná, že ju ľudia museli opustiť. Malý roztomilý robot žije v maringotke plnej zabudnutých artefaktov ako Rubikova kocka alebo stará videokazeta s filmom Hello Dolly. Najnovším prírastkom v jeho zbierke je malá rastlinka, ktorú zasadí do starej topánky. Jedného dňa však pristane na zemi kozmická loď, ktorá vyšle malú robotku Eve, aby prehľadala povrch planéty. V tej chvíli sa Wall-E beznádejne zamiluje. Snímka štúdia Pixar zaujímavým spôsobom pracuje so spievanými pasážami, ktoré sú odkazom k filmu Holl Dolly. Vo svojej podstate pomerne smutné dielo bojuje proti konzumerizmu a drancovaniu planéty.

18:10 Rivali (Rush) USA/Veľká Británia/Nemecko, 2013, Životopisný/Športový (JOJ Cinema)
Súboj medzi jazdcami Formuly 1 o titul majstra sveta je v plnom prúde. 1. augusta 1976 môže najhorúcejší ašpirant na víťazstvo, Niki Lauda, potvrdiť, že súboj o titul je v podstate rozhodnutý. Lauda sa rúti po Nürburgringu na svojom Ferrari rýchlosťou vyše 250 km/h. V mieste zvanom Bergwerk však so svojim monopostom naráža do plotu, ktorý ho následne vymrští späť na trať. Do vraku formule naráža ďalší pilot. Laudov monopost horí a jazdec je uväznený v kokpite. Aj napriek zraneniam však už o pár týždňov sedí Lauda za volantom a bojuje o svoj druhý titul majstra sveta.
Film tak sleduje predovšetkým Laudove súperenie s Jamesom Huntom. Snímka zaujme dvojicou výrazných rozprávačov, rivalov, ktorí sa športovo hecujú.

21:05 Futurologický kongres (The Congress) Izrael/Nemecko/Poľsko/Luxembursko/Francúzsko/Belgicko, 2013, Sci-Fi/Animovaný (ČT art)
Mnohými cenami ovenčená a vizuálne fascinujúca adaptácia známej literárnej predlohy kultového autora sci-fi Stanislawa Lema. Herečka Robin Wright tu hrá samú seba – filmovú hviezdu, ktorej s pribúdajúcimi vráskami ubúdajú filmové úlohy. Teraz dostáva možno poslednú veľkú ponuku. Filmová spoločnosť chce naskenovať jej telo, pohyby i emócie a kúpiť si tak virtuálnu herečku, ktorá už nezostarne ani o deň. Strach z konca kariéry, prísľub večnej mladosti vo svete filmu a štedrá finančná ponuka ju napokon presvedčia. Po 20 rokoch sa vydáva na futurologický kongres jednať o predĺžení zmluvy. Ocitne sa v animovanej zóne, kde každý môže byť tým, kým chce.

TV tipy 27.2. - 5.3. 2017 TV tipy 27.2. - 5.3. 2017 TV tipy 27.2. - 5.3. 2017

Streda
01.03.

15:25 Jasmínine slzy (Blue Jasmine) USA, 2013, Dráma/Komédia (JOJ Cinema)
Jasmine je elegantná, rozmaznaná žena, ktorej idylické manželstvo s bohatým podnikateľom Haleom a bezstarostný život sa v jedinom okamihu rozpadnú na kúsky. Presťahuje sa k svojej sestre Ginger, ktorá má byt v San Franciscu, avšak útek z rozprávkového stereotypu nie je vôbec jednoduchý. Jasmine s nechuťou prijíma prácu recepčnej v zubnej ordinácii, kde priťahuje nechcenú pozornosť svojho šéfa. Aj napriek tomu sa snaží zachovať si „uhladené spôsoby“, avšak pod povrchom sa skrýva kombinácia antidepresív a alkoholu. Keď stretáva šarmantného diplomata Dwighta, ktorý je uchvátený jej krásou, má dojem, že nachádza novú životnú cestu… Jeden z najlepších neskorých filmov Woodyho Allena.

22:15 Náhodná známosť (Obvious Child) USA, 2014, Komédia/Romantický (Nova Cinema)
Donna Stern je mladá stand-up komička pôsobiaca na javisku v Brooklyne, ktorá si vďaka svojim nekonvenčným vystúpeniam získala už viacero fanúšikov. Jedného dňa sa po jednej svojej show dozvie, že ju jej priateľ podvádza s jej priateľkou. Na druhý deň stratí aj svoju prácu v antikvariáte a navyše zistí, že je tehotná s neznámym cudzincom. Donna tak bude musieť podniknúť výpravu do svojho vnútra a konfrontovať sa s nepríjemnou realitou. Prirodzená a nekorektná snímka nie je tradičnou romantickou komédiou, ale vskutku osobitým indie filmom.

22:50 Veľký záťah (Big Hit) USA, 1998, Komédia/Akčný/Kriminálny (Dajto)
Sympatický mladík Melvin Smiley pôsobí síce nesmelým dojmom, avšak pracuje ako nájomný zabijak. Aj keď zarába dostatok peňazí musí z finančných dôvodov brať aj menšie fušky, keďže jeho snúbenica, milenka a vlastne aj všetci ostatní od neho chcú stále ďalšie a ďalšie peniaze. Melvinov problém je, že sa nedokáže zmieriť s predstavou, že by ho niekto nemal rád a tak sa snaží všetkým vyhovieť. Práve preto sa tiež pripojil k menšej akcii svojho kolegu Cisca, ktorý naplánoval únos dcéry japonského šéfa hollywoodskeho štúdia. Ten je však blízkym priateľom mafiánskeho bossa, ktorý si pravidelne najíma Melvina a jeho partiu. Cisco tak má vypátrať a zlikvidovať samého seba. Ako najlepšie riešenie sa ponúka hodiť všetko na Melvina.

TV tipy 27.2. - 5.3. 2017 TV tipy 27.2. - 5.3. 2017 TV tipy 27.2. - 5.3. 2017

Štvrtok
02.03.

13:35 Život rýb (La Vida de los peces) Chile, 2010, Dráma (JOJ Cinema)
Alejandro sa po desiatich rokoch vracia domov do Čile. Navštívi narodeninovú oslavu svojho najlepšieho kamaráta, stretáva starých známych a zisťuje, ako sa za uplynulé roky zmenili. Priatelia ho radi vidia a zaujímajú sa o jeho život v Berlíne. Na prvý pohľad je jeho život zaujímavý a vzrušujúci, ale pod povrchom sa skrývajú komplikovanejšie pocity. Alejandrovi sa začnú pripomínať tragické udalosti, pred ktorými kedysi z Čile ušiel a zároveň stretáva dievča z jeho minulosti… Formálne zaujímavé dielo pracuje s domom a jeho miestnosťami, ako s rozličnými stavmi Alejandrovej duše a súčasne sleduje melancholické pocity dnešných tridsiatnikov.

20:35 X-Men (X-Men) USA, 2000, Dobrodružný/Sci-fi/Akčný (Plus)
Po celej planéte sa rodia deti s X-faktorom v génoch, ktorý im dáva nadľudskú silu, ale pre ľudí, ktorí takéto schopnosti nemajú, je veľmi ťažké mutantov akceptovať. Práve z toho dôvodu zriadil telepat Charles Xavier špeciálnu školu, v ktorej učí mutantov ako pracovať so svojou zvláštnou silou, mať nad ňou kontrolu a zaradiť sa do spoločnosti. Dej filmu sleduje príchod dvoch nových žiakov - osamelého Logana s adamantiovou kostrou a zvýšenou schopnosťou regenrácie a Rogue, ktorá môže prijať energiu zo všetkého, čoho sa dotkne. Proti profesorovi Xavierovi však stojí senátor Kelly, ktorý by mutantov najradšej zlikvidoval a zároveň aj obávaný Magneto a jeho skupinka neprispôsobivých mutantov. Celým filmom sa ozývajú upomienky na koncentračné tábory a tak môžeme prvých X-Menov považovať za obžalobu netolerancie a skrytého fašizmu v súčasnej spoločnosti. Zdá sa, že v dnešnej dobe film naberá na aktuálnosti.

22:30 Faunovo velmi pozdní odpoledne, Československo, 1983, Komédia (ČT2)
Groteskná moralita enfant terrible českej novej vlny Věry Chytilovej zachytáva výjavy zo života starnúceho sukničkára, ktorý sa v strachu zo starnutia a smrti zúfalo snaží užívať si život naplno. Postupne si však začína uvedomovať, že jeho konanie bolo smiešne a že sa z neho stáva tragikomická, slabošská postava zbytočného človeka.

TV tipy 27.2. - 5.3. 2017 TV tipy 27.2. - 5.3. 2017 TV tipy 27.2. - 5.3. 2017

Piatok
03.03.

20:15 Krajčírka (The Dressmaker) Austrália, 2015, Dráma/Western/Romantický/Thriller (JOJ Cinema)
Tilly sa po rokoch vracia do rodného mestečka v Austrálii, odkiaľ musela ako dieťa utiecť kvôli obvineniu z vraždy. Zo svojich ciest sa vracia len so šijacím strojom a znalosťami haute couture. Aj napriek zlobe väčšiny miestnych, ktorí ju považujú za prekliatu, zostáva v mestečku, aby odhalila pravdu o tom, čo sa v minulosti skutočne odohralo. Musí sa však vyrovnať s predsudkami malého mesta a niekoľkými negatívnymi postavami v úzadí. Snímka, ktorá absolútne netradičným spôsobom kombinuje žáner western, detektívku, romantický film, komédiu a „kostýmový“ film. Výsledný mix je prekvapivo funkčný, dramatický a zábavný a katarzným spôsobom vystihuje negatívne vlastnosti malomeštianstva.

22:10 Preč od minulosti (Out of the Past) USA, 1947, Film-noir/Kriminálny/Thriller (ČT2)
Jeff Bailey je majiteľ pumpy v malom mestečku v Kalifornii, kde sa pokúša viesť pokojný život. Jedného dňa však k nemu príde hazardný hráč Whit Sterling a Jeff sa začne obávať o svoj život. Ešte pred rokom bol totižto súkromným detektívom, ktorého si práve Sterling najal na sledovanie svojej milenky Kathie Moffatovej. Tá zmizla niekde v Acapulcu s jeho 40 000 dolármi. Jeffov život sa začal komplikovať práve v okamihu, keď Kathie spoznal. Suché, briskné dialógy, komplikovaná zápletka, kombinácia rôznych spôsobov rozprávania, ambivalentné postavy, expresívna kamera… Ďalší z mnohých kultových amerických filmov patriacich do žánru film-noir.

22:20 Votrelec (Alien) USA/Veľká Británia, 1979, Horor/Sci-Fi (Prima MAX)
Posádka kozmickej dopravnej lode Nostromo, ktorá mieri z obchodných ciest späť na Zem, je palubným počítačom predčasne prebudená zo spánku. Pasažieri zisťujú, že loď zachytila neznámy vzdialený signál. Onedlho pristanú na opustenej planéte a objavia havarované kozmické plavidlo, v ktorom sa nachádza podivná liaheň s množstvom veľkých vajec. Pri skúmaní jedného z nich sa náhle vyliahne neznámy tvor a prisaje sa členovi posádky na tvár. Akékoľvek pokusy zbaviť sa ho sú márne, a tak sa výprava vracia aj so záhadným tvorom na palubu lode. Ten po pár hodinách zmizne, ale to ešte zúčastnení netušia, že sa začína boj o prežitie. Legendárny film, na ktorom pracoval okrem Ridleyho Scotta aj výtvarník H. R. Giger uhranie nielen napínavým dejom, ale aj neuveriteľne prepracovanou architektúrou a revolučným Votrelcom.

23:10 Pulp Fiction: Historky z podsvetia (Pulp Fiction) USA, 1994, Kriminálny/Thriller (Jednotka)
Vincent Vega a Jules Winnfield sú druhotriedni gangstri v službách obávaného Marsellusa Wallaca. Pred dokončením jednej „zákazky“ prezradí Vincent Julesovi, že ho Marsellus požiadal, aby sa postaral o jeho sexy manželku Miu, kým bude na Floride. Vincent to považuje za skúšku lojality, v ktorej musí za každú cenu obstáť. Butch Coolidge je boxer, ktorého kariéra sa chýli ku koncu. Rozhodne sa prijať Marsellusovu lákavú ponuku, prehrať v piatom kole a odletieť si užívať so svojou milovanou Fabienne. Pumpkin a Honey Bunny sú pre zmenu párik mladých amatérskych zlodejov, ktorí prídu na to, že najlepším terčom lúpeže je reštaurácia. A prečo nie tá, v ktorej práve sedia? Tri na prvý pohľad nesúvisiace historky predstavujú postmodernú analýzu žánru gangsterského filmu. Nelineárne rozprávanie, prehnane exponované násilie, popkultúrne dialógy a sebareflexia je dôvodom, prečo sa film stal najväčším kultom 90. rokov.

TV tipy 27.2. - 5.3. 2017 TV tipy 27.2. - 5.3. 2017 TV tipy 27.2. - 5.3. 2017

Sobota
04.03.

13:05 Naši susedia Jamadovci (Hōhokekyo tonari no Yamada-kun) Japonsko, 1999, Anim./Kom. (ČT :D)
Jamadovci pozostávajúci z otca Takašiho, matky Macuko, stredoškoláka Noboruho, malej Nonoko, babičky Šige a psa Počiho sú na prvý pohľad obyčajnou japonskou rodinou. Na druhý pohľad až takí normálni nie sú, ale v ich každodenných problémoch sa vyjavujú všedné, hoc trochu hyperbolizované problémy, ktoré trápia všetkých ľudí a dokážu tak vyčarovať úsmev i pochopenie. Film od spoluzakladateľa štúdia Ghibli, legendárneho Isaa Takahata, je nakreslený, pre japonský animovaný film, netradičným spôsobom – vodové farby len ľahko dofarbujú skice. Animácia zároveň skvele dotvára každodennosť, humor a preháňanie žánru slice of life. Inšpiráciou pre projekt bol úspešný komiks kreslený Hisaičim Išiim.

21:10 Slávnosť v botanickej záhrade, Československo, 1969, Lyrický/Komédia (Dvojka)
Mozaikovité rozprávanie o krčmárke Márii, ktorá sa vytrvalo snaží doviesť k oltáru otca svojich ôsmych dcér Pištu, o jej najstaršej dcére Kataríne, ktorá márne čaká na to, kedy ju botanik Gašpar požiada o ruku, o obrovi s mäkkým srdcom Kováčovi, o Margarite milujúcej výšky a hlavne o Pierrovi, ktorý svojím príchodom naruší pokoj tejto vinárskej dediny. Živelná oslava hedonizmu rozpráva o potrebe zázraku a zobrazuje impresívne očarenie prírodou. Predčasne zosnulý Elo Havetta tu vytvoril jedno z najvýznamnejším diel slovenskej kinematografie, ktoré spolu s dielom Juraja Jakubiska, zadefinovalo podobu novej vlny.

21:55 Trainspotting (Trainspotting) Veľká Británia, 1996, Komédia/Dráma/Kriminálny (ČT2)
Renton a jeho škótski priatelia sú narkomani, ktorých jedinou starosťou je zohnať ďalšiu dávku. Epizodické rozprávanie sleduje ich naháňačky s políciou, rodinné problémy, abstinenčné príznaky i neschopnosť zaradiť sa do spoločnosti. V drogovom opare im uteká reálny život pomedzi prsty a stáva sa akousi bizarnou nočnou morou. Pochmúrny obraz stratenej generácie je aplikovateľný na väčšinu európskych krajín 90. rokov. Snímka nadväzuje na tradíciu britských filmov so sociálnou tematikou, ale radikálne ju inovuje pomocou psychedelických scén, dynamickej strihovej skladby a popkultúrnych hudobných skladieb. Snímka si berie na paškál aj pokrivenú stredostavovskú morálku a konzum.

22:00 Trvalá dovolenka (Permanent Vacation) USA, 1980, Dráma (ČT art)
Debut amerického nezávislého režiséra Jima Jarmuscha je portrétom mladíka menom Aloysious Christopher Parker. Allie žije svoj život na ceste od jedného miesta či človeka k druhému. Nemá otca a matka je trvalo hospitalizovaná na psychiatrii. Keď ich prebáda a neskrývajú už žiadne nové tajomstvá, musí sa pohnúť ďalej. Je vlastne dobrovoľným vydedencom, pre ktorého sa cesta stala cieľom. Jim Jarmusch na malej ploche skvelo zachytil atmosféru života na ceste, ktorý vzdoruje poriadku a pragmatizmu. Už tu predstavil svoje typické formálne postupy ako zatmievačky, nekontinuálne skoky v čase a mieste, úsporné dialógy ai.



Nedeľa
05.03.

09:20 Šepot srdca (Mimi wo sumaseba) Japonsko, 1995, Animovaný/Romantický/Rodinný (ČT :D)
Štrnásťročná Shizuko má zrovna záverečné skúšky, ale popritom nezanedbáva ani čítanie beletrie. Čitateľskú vášeň zdedila po svojom otcovi, zamestnancovi knižnice, ktorú Shizuko pravidelne navštevuje. Na výpožičných lístkoch v knihách, ktoré ju zaujímajú, sa opakuje meno Seidži Amasawa. Jedného dňa na ceste do knižnice stretne podivného kocúra a keď sa za ním vydá, objaví malý antikvariát, ktorý sa pre ňu stane miestom očarenia i inšpirácie, ale aj priateľstva a lásky. Film z produkcie slávneho animovaného štúdia Ghibli je oslavou remeselníkov, tvorivého zápalu a tvrdej práce, ktorú si každý talent vyžaduje. Štýl fantastického sveta, ktorý Šizuku vo filme rozohráva, bol inšpirovaný obrazmi japonského surrealisticko-impresionistického maliara Naohisa Inoueho.

20:00 Jeseň Čejenov (Cheyenne Autumn) USA, 1964, Western/Dráma (ČT2)
Posledný western legendárneho Johna Forda je nakrútený podľa skutočnej udalosti z rokov 1878 - 1879, kedy sa necelé tri stovky indiánov z kmeňa Čejenov vydali na 2 500 km dlhú púť z Oklahomskej rezervácie späť na svoje rodné územie v Yellowstone. Kým v predchádzajúcich Fordových filmoch boli hlavnými aktérmi bieli osadníci, tentokrát rozpráva príbeh strastiplnej cesty z pohľadu indiánov. Ide tak o akési vyrovnanie sa nielen s jednou z najväčších tragédií v dejinách, ale aj so sebou samým a s celým konzervatívnym Hollywoodom. Zánik jednej éry v dejinách ľudstva je tu znázornený so smútkom a melanchóliou.

22:25 Tajomný vlak (Mystery Train) USA/Japonsko, 1989, Komédia/Dráma/Epizodický (Dvojka)
V ošumelom hoteli kdesi na periférii mesta Memphis v Tennessee sa pretnú osudy niekoľkých postáv. Mladý pár japonských turistov sa vydal po stopách rokenrolových legiend. Okrem vzájomnej lásky ich spája aj vášeň pre Ameriku päťdesiatych rokov, ale stále sa nevedia dohodnúť, či je otcom rokenrolu Elvis Presley alebo Carl Perkins. Talianka Luisa musí v meste stráviť noc, pretože lietadlo do Ríma, kam vezie pozostatky svojho manžela, odlieta až na druhý deň. Zoznámi sa so zhovorčiovou Dee Dee, ktorá opustila priateľa a chystá sa presťahovať ku kamarátke. Angličanovi Earlovi zničenému rozchodom s Dee Dee praskli nervy a zmlátil predavača za rasistické poznámky na adresu kamaráta. Spolu s Dee Deeinim bratom Charliem sa preto musia ukryť a útočisko nájdu práve v hoteli. Všetky tri poviedky tvoria previazaný celok o Američanoch v konfrontácii s cudzincami, ktorí sú konfrontovaní s Amerikou.


Seriálové tipy:

03.03.
23:35 Miranda – Sezóna 2, Epizóda 3 (Miranda) Veľká Británia, 2009, Komédia (ČT art)
Mirande sa nedarí nič, o čo sa vo svojom živote snaží. Nedokáže si nájsť priateľa, zrušiť svoje členstvo v posilňovni, vysporiadať sa so svojou panovačnou matkou Penny a ani so spolužiačkou z internátnej školy Sloane Tillyovou, na ktorú sa snaží urobiť dojem. Jej kamarátka Stevie sa väčšinou len nečinne prizerá a zbytočne zdôrazňuje to, čo kde urobila zle. Snímka prevracia všetky zaužívané klišé o osamelých ženách, aké poznáme zo seriálov typu sex v meste. Hrdinky tohto sitcomu sú absolútne neznesiteľné, ale aj prirodzené a autentické.


autor Marcel Šedo 27.2.2017
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.