FILMOVÉ OČAKÁVANIA ROKA 2012

FILMOVÉ OČAKÁVANIA ROKA 2012

článok



Najočakávanejšie filmy 2012 z komerčných kín

„Oscarovky“ (Hugo, Moneyball, Farba citov či Vojnový kôň), biografie (Železná lady, J. Edgar, Lincoln), Titanic 3D, komiksové adaptácie (Avengers, Amazing Spider-Man, Dark Knight Rises), Scottov Prometheus, 8.spoločný projekt dvojice Burton & Depp, herecky „vylepšení“ Expendables 2, návrat Bonda i Bournea a najmä prvý Hobit či nový Tarantino! Nejako takto vyzerá kino výhľad na nesmierne sľubný filmový mega rok 2012!


Deti moje (The Descendants)
Pohodový havajský život Matta Kinga (George Clooney) sa začne rúcať vo chvíli, keď jeho žena po nehode skončí v kóme. Otec dvoch dcér, predčasne vyspelej 10-ročnej Scottie a 17-ročnej rebelky Alexandry, ktorý doposiaľ slúžil len ako „záložný“ rodič, sa naraz musí vyrovnať s vedomím, že výchovu vlastných detí musí zvládnuť sám. A to pre človeka, ktorý doteraz výchovne nefungoval, bude ťažká úloha, ktorú mu „detičky“ rozhodne neuľahčia. Skôr naopak. Pri jednej ostrejšej výmene názorov Alexandra konšternovanému otcovi prezradí, že matka havarovala behom romantického lodného výletu s milencom. Takáto rana medzi oči môže človeka prinútiť k čomukoľvek, Matta dovedie k rozhodnutiu nájsť milenca svojej ženy, pričom vlastne vôbec nevie, čo si s ním počne, keď ho nájde. Pri tejto očistnej, zábavnej a zložitej ceste, na ktorej ho sprevádzajú jeho dcéry, si uvedomí, že to, čo zdanlivo rozbila nehoda jeho ženy, teda pevná rodina, bolo rozbité už dávno predtým. A že on jediný ju môže opraviť. Ale musí chcieť. (POZRI TRAILER)

Premiéra v SR: 19. január 2012


Nebezpečná metóda (A Dangerous Method)
Zurich, 1904. Psychiater Carl Jung (Michael Fassbender) žije so svojou tehotnou ženou Emmou v nemocnici Burgholzli a na prahu tridsiatky stojí na počiatku hviezdnej kariéry. Inšpirovaný prácou Sigmunda Freuda (Viggo Mortensen) chce na mladej pacientke, u ktorej bola diagnostikovaná hystéria, vyskúšať experimentálnu liečbu zvanú psychoanalýza. Liečba Sabiny Spielrein (Keira Knightley) je úspešná a Sabina v rozhovoroch s Jungom priznáva, že v detstve bola ponižovaná a bitá autoritatívnym otcom. Jung tak odhaľuje rušivý sexuálny element, ktorý ovplyvňuje jej disfunkciu, čo podporí jeho teóriu o prepojení sexuality a emočných porúch. O svojich poznatkoch Jung s nadšením píše Freudovi a na základe vzájomnej korešpondencie o Sabininom prípade medzi nimi postupne vzniká priateľstvo. Freud žiada Junga, aby liečil jeho priateľa, psychiatra Otta Grossa, ktorého popisuje ako celkovo nemorálneho, navyše drogovo závislého človeka. Jung je ale fascinovaný Grossovým vzdorom a logickými argumentmi, ktorými odmieta monogamiu, a ovplyvnený jeho názormi odloží vlastné morálne zásady a oddá sa milostnému vzťahu so Sabinou. Ten môže mať pre oboch fatálne následky. Ide o tretiu spoluprácu režiséra Davida Cronenberga s V. Mortensenom. (POZRI TRAILER)

Premiéra v SR: 26. január 2012


Boh masakra (Carnage)
Bitka dvoch detí na ihrisku. Napuchnuté pery, vyrazené zuby... Rodičia „obete“ pozvali na návštevu rodičov „útočníka“, aby vyplnili poistnú udalosť a všetko v pokoji vyriešili. Priateľské žartíky najprv vysoko civilizovaných ľudí sa postupne menia na masaker, ktorému nikto z nich neunikne. Príbeh odhaľuje to, čo je politicky korektné a ukazuje, že pod pozlátkou je veľa krutosti. Jedna z najhranejších súčasných francúzskych dramatičiek Yasmina Reza sa spojila so svetoznámym režisérom Romanom Polanskim, aby svoju hru predviedla na striebornom plátne. Snímku, ktorá zahajovala filmový festival v Benátkach 2011, nakrútil Polanski pol roka po prepustení z domáceho väzenia vo Švajčiarsku. (POZRI TRAILER)

Premiéra v ČR: 26. január 2012

Filmové očakávania roka  2012 Filmové očakávania roka  2012 Filmové očakávania roka  2012


Hugo a jeho veľký objav (Hugo)
Mysteriózne rodinné dobrodružstvo Martina Scorseseho je kritikmi vyzdvihované do nebies. Vďaka pocte filmu ako takému či pre svoju kvalitu 3D. Snímka je adaptáciou románu Briana Selznicka. Hlavným hrdinom je drobný zlodejíček Hugo Cabret (Asa Butterfield), ktorý žije na parížskej železničnej stanici a snaží sa odhaliť tajomstvo svojho otca. Vo filme tiež uvidíme Bena Kingsleyho, Sachu Baron Cohena, Chloë Grace Moretz, Raya Winstonea či Judea Lawa. (POZRI TRAILER)

Premiéra v SR: 2. február 2012


Jeden musí z kola von (Tinker Tailor Soldier Spy)
Píše sa rok 1973 a britská tajná služba MI6 sa pokúša vo svojom vnútri nájsť sovietskeho špióna a udržať Spojené kráľovstvo v bezpečí. K odhaleniu „krtka“ je povolaný z predčasného dôchodku George Smiley (Gary Oldman). Zoznam podozrivých zo zrady je zúžený na štyroch a Smiley ma jedinú úlohu – označiť, kto z nich kompromituje britskú tajnú službu. Je to ambiciózny Percy Alleline (Toby Jones), ktorému pridelili krycie meno „Obuvník“, zdvorilo sebavedomý Bill Haydon (Colin Firth), prezývaný „Krajčír“, statočný Roy Bland (Ciarán Hinds), zvaný „Vojak“, Toby Esterhase (David Dencik) vystupujúci pod menom „Chudák“ alebo samotný Smiley, zapísaný ako „Žobrák“? Len tomu najlepšiemu špiónovi je možné veriť. Ale kto ním je a na koho strane stojí? Špionážny triler v réžii Tomasa Alfredsona (Nech vojde ten pravý) a s hudbou geniálneho Alberta Iglesiasa. (POZRI TRAILER)

Premiéra v SR: 2. február 2012


Moneyball 
Športová dráma nakrútená podľa skutočného príbehu Billyho Beana (Brad Pitt) - bývalého nádejného baseballového hráča, ktorý sa po tom, čo nedokázal splniť sľubné očakávania, zameral na manažérsku stránku tohto športu. Na začiatku sezóny v roku 2002 sa Billy ocitne v zložitej situácii: jeho zle financovaný tím Oakland Athletics prišiel o päť svojich najlepších hráčov. Tí sa nechali zlákať veľkými klubmi s lepšími platovými podmienkami a on je nútený dať svoj ​​tím znovu do poriadku a začať sezónu len s tretinou pôvodného rozpočtu. S túžbou po víťazstve sa Billy rozhodne ísť proti klasickým zvyklostiam, ktoré v baseballe platia. V snahe zmeniť systém, ktorý dlhé roky fungoval, najme Petera Branda (Jonah Hill), inteligentného ekonóma, ktorý je čerstvým absolventom univerzity Yale. Spoločne sa postavia proti sedliackemu rozumu vyzbrojení odhodlaním všetko prehodnotiť a vybavení počítačovou štatistickou analýzou, ktorú baseballová administratíva dlhodobo ignoruje... (POZRI TRAILER)

Premiéra v SR: 2. február 2012


Farba citov (The Help)
Adaptácia rovnomenného bestselleru americkej autorky Kathryn Stockett v réžii Tatea Taylora patrí medzi hity tohtoročnej sezóny filmových cien, pričom dominuje nomináciám na ceny Združenia americkej hereckej asociácie (SAG) a má najväčšiu šancu získať cenu za Najlepšie herecké obsadenie na čele s Violou Davis, Jessicou Chastain a Octaviou Spencer. Hlavnou postavou je začínajúca spisovateľka Eugenia „Skeeter“ Phelan (Emma Stone), ktorá sa rozhodne napísať knihu o bielych amerických rodinách z pohľadu ich čiernych slúžok. (POZRI TRAILER)

Premiéra v SR: 9. február 2012

Filmové očakávania roka  2012 Filmové očakávania roka  2012 Filmové očakávania roka  2012


Deň zrady (The Ides of March)
Idealistický hovorca Stephen Meyers (Ryan Gosling), ktorý pracuje pre nádejného prezidentského kandidáta Mikea Morrisa (George Clooney), čelí dileme s veľmi lákavými možnosťami. Musí si vybrať, či zvolí cestu lojality alebo vlastných ambícií, realizovaných bez ohľadu na následky. Jeden z najvážnejších kandidátov na Oscara v réžii G. Clooneyho. (POZRI TRAILER)

Premiéra v ČR: 9. február 2012


Vojnový kôň (War Horse)
Vojnová dráma Stevena Spielberga je adaptáciou detského románu Michaela Morpurgoa a divadelnej hry Nicka Stafforda. Príbeh mladíka Alberta a jeho koňa menom Joey, ktorých nečakane rozdelí Prvá svetová vojna. Joeyho predajú do vojenskej jazdeckej jednotky – kavalérie. Navzdory mladému veku sa Albert rozhodne narukovať a smerujúc s armádou do Francúzska tak zachrániť svojho priateľa. (POZRI TRAILER)

Premiéra v SR: 23. február 2012


Železná lady (The Iron Lady) 
Oscarová latka spojila režisérku Phyllidu Lloyd a ostrieľanú herečku Meryl Streep v hlavnej úlohe. Životopisná snímka o Margaret Thatcher, ktorá dokázala, že vysoká politika nie je len výsadou mužov a ako prvá žena sa stala britskou premiérkou. A vyslúžila si prezývku „Železná lady“. (POZRI TRAILER)
 
Premiéra v SR: 1. marec 2012


J. Edgar
Ďalšia biografická záležitosť. Tento raz novinka od Clinta Eastwooda, ktorá sleduje osudy kontroverzného zakladateľa a dlhoročného šéfa FBI J. Edgara Hoovera. Očakávaná „oscarová“ spolupráca Clinta Eastwooda so scenáristom Dustinom Lanceom Blackom (Milk) láka najmä na výkon Leonarda DiCapria v titulnej úlohe. Bude Eastwood prvým filmárom, ktorý privedie DiCapria k zlatému plešivcovi? (POZRI TRAILER)

Premiéra v ČR: 1. marec 2012

Filmové očakávania roka  2012 Filmové očakávania roka  2012 Filmové očakávania roka  2012


Titanic 3D
Už tohtoročnú jar uvidí filmový svet svojho času veľkolepý, 11 Oscarmi ocenený veľkofilm Jamesa Camerona v 3D šate. A to symbolicky pri príležitosti 100. výročia od potopenia Titanicu vo vodách Atlantického oceánu. Pripomíname, že „nepotopiteľný“ parník šiel ku dnu v noci zo 14. na 15. apríla 1912. Pôjdete na trojrozmerný Titanic do kina? (POZRI TRAILER)

Premiéra v SR: 5. apríl 2012


The Avengers
Marvel Studio uvádza „Marvelovských pomstiteľov“ – super hrdinský tím všetkých dôb, ktorý predstaví ikonických superhrdinov – Iron Mana, Neuveriteľného Hulka, Thora, Captaina Americu, Hawkeyea či Čiernu vdovu. Keď sa objaví nečakaný nepriateľ, ktorý ohrozuje svetovú bezpečnosť, Nicky Fury, riaditeľ medzinárodnej mierovej agentúry známej ako S.H.I.E.L.D., zistí, že potrebuje tím, aby odvrátil svetovú katastrofu. A začína uskutočňovať nábor po celom svete. (POZRI TRAILER)

Premiéra v SR: 3. máj 2012


Snehulienka a lovec (Snow White and the Huntsman)
Príbeh pojednáva o vzťahu medzi lovcom (Chris Hemsworth) a Snehulienkou (Kristen Stewart). Lovec musí na želanie zlej kráľovnej (Charlize Theron) vojsť do temného lesa, aby našiel a zabil „tú najkrajšiu“ – Snehulienku. Ak kráľovná zje jej srdce, bude žiť naveky. Lovec sa však nakoniec rozhodne ísť inou cestou a Snehulienku nechá na žive. Zisťuje, že sú k sebe niečím spútaní. (POZRI TRAILER)

Premiéra v SR: 31. máj 2012


Temné tiene (Dark Shadows) 
Celovečerná adaptácia hororového seriálu Dark Shadows (1966-1971) je už ôsmou spoločnou spoluprácou plodného tandemu Tim Burton a Johnny Depp! Depp stvárni 175-ročného upírskeho rodinného patriarchu – Barnabasa Collinsa, ktorý sa ženie za čerstvou krvou a svojou stratenou láskou. Okrem Deppa sa v snímke predstaví aj Eva Green, Jackie Earle Haley, Michelle Pfeiffer, Christopher Lee, Chloë Grace Moretz, Helena Bonham Carter, Jonny Lee Miller či Alice Cooper.

Premiéra v SR: 10. máj 2012

 

Prometheus
Ridley Scott sa vracia k žánru, z ktorého na prelome 70tych a 80tych rokov nakrútil dva zásadné žánrové tituly: Votrelca (1979) a Blade Runnera (1982). K Sci-fi! O príbehu Promethea sa však veľa nevie. Je označovaný ako prequel k prvému Votrelcovi a trailer je veruže skvostný. V hl. úlohách uvidíme Noomi Rapace, Charlize Theron a Michaela Fassbendera. (POZRI TRAILER)
 
Premiéra v SR: 7. jún 2012

Filmové očakávania roka  2012 Filmové očakávania roka  2012 Filmové očakávania roka  2012

Amazing Spider-Man
Študentovi Petrovi Parkerovi (Andrew Garfield) zomreli rodičia, keď bol ešte malý a preto žije od detstva so svojou jedinou tetou Mary v Queense. Pracuje v školských novinách ako fotograf, túži po láske a veľa času trávi so svojím kamarátom Harrym. Počas jedného pokusu ho v škole uhryzne geneticky upravený pavúk a Peter čoskoro zistí, že má neuveriteľnú silu a schopnosti. Najskôr sa ich snaží využiť na získanie peňazí, ale keď sa stane súčasťou tragédie, ktorá  sa odohrá neďaleko jeho domova, rozhodne sa bojovať proti zločinu. O reštart filmovej série o jednom z najobľúbenejších komiksových superhrdinov – Spider-Manovi, sa postaral režisér Marc Webb. (POZRI TRAILER)

Premiéra v SR:  5. júl 2012


The Dark Knight Rises
Tretia a údajne posledná batmanovka režiséra Christophera Nolana, ktorý na scenári spolupracoval s bratom Jonathanom. V úlohe Brucea „Batmana“ Waynea sa naposledy predstaví Christian Bale, proti ktorému sa postavia Anne Hathaway ako Catwoman a Tom Hardy ako Bane. Dej sa bude odohrávať 8 rokov po skončení Temného rytiera. Prvé plagáty aj prvý trailer sú úžasné! Otázka ale znie: je vôbec možné prekonať kvality predošlého dielu? (POZRI TRAILER)

Premiéra v SR: 26. júl 2012


Odvážna Merida (Brave)
Už od starých čias sa po mnoho generácií šíria príbehy o epických bitkách a legendách v drsnej a tajomnej škótskej vysočine. K legende sa pridáva nová povesť, keď sa odvážna Merida vzoprie tvárou v tvár tradícii, osudu a najkrutejšej beštii. Merida je skúsená lukostrelkyňa a impulzívna dcéra kráľa Fergusa a kráľovnej Elinor. Je odhodlaná ísť si v živote vlastnou cestou a vzoprie sa starému zvyku zasväteniu pánom zeme. Silnému lordovi MacGuffinovi, mrzutému Macintoshovi a podliackemu Dingwallovi. Meridine činy v kráľovstve nechcene rozpútajú chaos a besnenie. Keď sa obráti o pomoc k podivnej starej čarodejnici, dostane prekliate prianie. Merida, ktorá nasleduje nebezpečné sily, objaví význam skutočnej odvahy, aby zlomila príšernú kliatbu, než bude neskoro. Nová vecička z dielne Pixar!

Premiéra v SR: 30. august 2012


Bourneov odkaz (The Bourne Legacy)
„Bourneovka“ bez jej hlavného hereckého predstaviteľa Matta Damona a režiséra Paula Greengrassa, ktorý stál za druhou a treťou časťou. Akčná snímka, ktorá si sľubuje spustenie ďalšej, relatívne nezávislej trilógie. Na režisérsku stoličku sa tentoraz posadil scenárista prvých troch filmov Tony Gilroy a aj tentokrát (spolu)pracoval na scenári. V hlavných úlohách sa predstavia: Jeremy Renner (ako nový agent), Rachel Weisz a Edward Norton (v úlohe záporáka).

Premiéra v SR: 30. august 2012


Expendables 2
Pokračovanie hviezdne obsadenej akčnej snímky Sylvestra Stallonea z roku 2010 s ešte viac vylepšeným ansámblom. Ten opustil akurát Mickey Rourke, ktorému sa málil honorár. Režisérovi Simonovi Westovi a duchovnému otcovi all-star projektu Stallonemu sa však k „starej partii“ (Stallone, Jason Statham, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Liam Hemsworth, Dolph Lundgren, Jet Li či Randy Couture) podarilo ukecať aj už dlho skloňovanú dvojku Chuck Norris a Jean-Claude Van Damme! A aby toho nebolo málo, pred kamerou uvidíme aj aktuálnu mužskú svetovú tenisovú jednotku - Novaka Djokoviča. (POZRI TRAILER)

Premiéra v SR:  6. september 2012


Cloud Atlas
Šesť príbehov šiestich rôznych ľudí, odohrávajúcich sa v rôznych dobách na rôznych miestach, ktoré sú spolu navzájom zložito prepojené. Nedobrovoľný cestovateľ plaviaci sa v roku 1850 cez Tichý oceán; vydedený skladateľ hľadajúci neisté živobytie v Belgicku medzi 1. a 2. svetovou vojnou; ambiciózna novinárka píšuca v Kalifornii v dobách, keď bol guvernérom Ronald Reagan; ješitný vydavateľ ukrývajúci sa pred veriteľmi z kriminálneho prostredia; geneticky modifikovaná žena čakajúca na smrť a Zachry, mladý ostrovan zažívajúci súmrak vedy a civilizácie – to sú rozprávači Atlasu mrakov, ktorý odniekadiaľ z pochmúrnych chodieb dejín počuje dozvuky ostatných príbehov. Každý záchvev ozveny viac či menej pozmeňuje ich vlastné osudy. Nový sci-fi počin súrodencov Wachowskích (trilógia Matrix) a Toma Tykwera (Lola beží o život)!

Premiéra v USA: október 2012




Gangster Squad
Hviezdne obsadená policajná sága sleduje boj polície LAPD (Los Angeles Police Department) s losangeleským podsvetím v 40tych rokoch 20. storočia na čele s Mickeym Cohenom. Ten začínal ako Al Caponeho pobočník, neskôr ovládol ulice v L A. Kým Sean Penn sa predstaví ako gangster, na strane zákona budú stáť Josh Brolin, Ryan Gosling, Giovanni Ribisi, Robert Patrick, Nick Nolte či Michael Pena. Kriminálnu snímku nakrútil Ruben Fleishler (Zombieland). Scenár vznikol na základe série dobových článkov uverejnených v LA Times od Paula Liebermana. (POZRI TRAILER)

Premiéra v SR: 18. október 2012


Skyfall 
V poradí už 23. bondovka nebude priamym pokračovaním príbehu, ktorý odštartoval v Casino Royale a pokračoval v Quantum of Solace, ale vydá sa vlastnou cestou. O príbehu sa veľa nevie, snáď len toľko, že Bondovi (po tretí raz Daniel Craig) sťaží situáciu záhadná a nečistá minulosť M (Judi Dench). Bond girl stvárni Francúzka Bérénice Marlohe, hlavnú zápornú postavu oscarový Javier Bardem. Režíruje oscarový Sam Mendes (Americká krása, Núdzový východ).

Premiéra v SR: 25. október 2012


Gravity
Astronauti, opravujúci Hubblov vesmírny teleskop, sú zasiahnutí troskami satelitu. Nehodu prežije iba jedna žena a jej jediným cieľom je dostať sa späť na Zem za svojou dcérou. V hl. úlohách sa predstavia George Clooney a Sandra Bullock. Réžia: Alfonso Cuarón (Mexická jazda, Harry Potter a väzeň z Azkabanu, Potomkovia ľudí), ktorí sa po šiestich rokoch vracia na scénu. (POZRI TRAILER) 

Premiéra v SR: 22. november 2012


Hobbit: Neočakávaná cesta (The Hobbit: An Unexpected Journey)
Asi najočakávanejší film roka 2012 sa odohráva 60 rokov pred prvým dielom Pána prsteňov – Spoločenstvo prsteňa. Veľkofilm sleduje Bilba Bublíka (Martin Freeman) na výprave s 13 trpaslíkmi, ktorým má pomôcť poraziť zlého draka Smauga a získať späť stratené trpasličie kráľovstvo Erebor. Dvojdielnu adaptáciu fantasy románu Hobit J.R.R. Tolkiena nakrúca režisér Peter Jackson v 3D formáte. Pod scenárom sú podpísaní Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens a Guillermo del Toro. Svoje úlohy si z prsteňovej trilógie zopakujú Ian Holm (starší Bilbo), Ian McKellen (Gandalf), Cate Blanchett (Galadriel), Orlando Bloom (Legolas), Elijah Wood (Frodo), Andy Serkis (Glum), Christopher Lee (Saruman) či Hugo Weaving (Elrond).  (POZRI TRAILER)

Premiéra v SR: 13. december 2012


Life of Pi
Príbeh nakrútený podľa románu Yanna Martela sa sústreďuje na Pi Patela z Indie, syna majiteľa ZOO. Pi jedného dňa vyrazí na lodi na Tichý oceán, no loď stroskotá. Dostáva sa na záchranný čln, na ktorom s ním cestujú hyena, samica orangutana, zebra a tiger indický. Celý tento príbeh je o viere, nádeji a šanci prežiť túto nešťastnú udalosť. Réžia: Ang Lee (Tiger a drak; Túžba, opatrnosť).

Premiéra v SR: 20. december 2012


Veľký Gatsby (The Great Gatsby)
V adaptácii známeho rovnomenného románu od F. Scotta Fitzgeralda uvidíme pod režisérskym vedením Baza Luhrmanna (Moulin Rouge, Austrália) túto zostavu: Leonarda DiCapria ako Jaya Gatsbyho, Carey Mulligan ako Daisy Buchanan a Tobeyho Maguirea ako Nicka Carrawaya. V ďalších úlohách sa predstavia Joel Edgerton, Isla Fisher či Jason Clarke.

Premiéra v USA: 25. december 2012


Django Unchained
Príbeh najnovšej tarantinovky hovorí o oslobodenom americkom otrokovi (Jamie Foxx), ktorý spojí svoje sily s nemeckým lovcom ľudí (Christoph Waltz), aby vyslobodil svoju manželku Broomhildu (Kerry Washington) z rúk krutého plantážnika Calvina Candieho (Leonardo DiCaprio). Hviezdnu hereckú zostavu dopĺňajú Samuel L. Jackson, Joseph Gordon-Levitt, Kurt Russell, Sacha Baron Cohen či Don Johnson. Film má byť poctou špagety westernu Sergia Corbucciho z roku 1966 s názvom Django ako aj filmu Sukiyaki Western Django (2007) režiséra Takashiho Miikeho.

Premiéra v USA: 25. december 2012
Premiéra v ČR: 10. január 2013


Lincoln
Snímka Stevena Spielberga o slávnom 16. americkom prezidentovi Abrahamovi Lincolnovi, ktorého stvárni dvojnásobný držiteľ Oscara Daniel Day-Lewis (Čierna krv). Nepôjde však o klasický filmový životopis. Scenár, založený na knihe Team Of Rivals od držiteľky Pulitzerovej ceny Doris Kearns Goodwin, sa zameriava na posledné mesiace Lincolnovho života, jeho aktivity v oblasti zrušenia otroctva a samozrejme na koniec občianskej vojny. V ďalších úlohách uvidíme Sally Field, Tommy Lee Jonesa, Josepha Gordon-Levitta či Jackieho Earle Haleyho.

Premiéra v USA: december 2012 (po tohtoročných amerických prezidentských voľbách)


Poznámka: Klubovej distribúcii bude venovaný samostatný prehľad.


autor Michal Šmajda 10.1.2012
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.