DVD NOVINKY

DVD NOVINKY

článok



Dnešný prehľad oplýva komerčnou pestrosťou. Čakajú na vás dvojdiskovky Harryho Pottera, Star Treku, Terminátora, či lahôdky ako Stiahni ma do pekla alebo Verejní nepriatelia. 

POHODOVÝ NÁKUP DVD U NÁŠHO PARTNERA MARTINUS.SK

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

HARRY POTTER A POLOVIČNÝ PRINC (2 DVD)
Voldemortova sila stále rastie a nad svetmi čarodejníkov aj Muklov získava čoraz väčšiu moc. Rokfort už nie je ani zďaleka taký bezpečný ako predtým. Dumbledore je odhodlaný Harryho pripraviť na neodvratný súboj, ktorý sa blíži závratnou rýchlosťou. Spoločne hľadajú kľúč k nabúraniu Voldemortovej ochrany, k čomu Dumbledore najíma svojho starého priateľa, vplyvného svetáka Horacea Slughorna. Dumbledore sa naňho spolieha, pretože verí, že Slughorn má dôležité informácie, ktoré im pri náročnom súboji môžu byť užitočné. Akoby toho nebolo málo, študenti sa musia vyrovnať aj s protivníkmi v podobe pubertiackych hormónov zúriacich medzi hradbami. Harryho stále viac a viac priťahuje Ginny, ktorá nie je ľahostajná ani Deanovi Thomasovi. Lavender Brownová sa pre zmenu rozhodla, že Ron je pre ňu ten pravý, no nerátala s čokoládkami Romildy Vaneovej! A potom je tu aj Hermiona zožieraná žiarlivosťou, no za každú cenu pevne odhodlaná svoje city skrývať. Hoci ľúbostné romániky prekvitajú, neodvratne sa schyľuje k tragédii, po ktorej Rokfort už nikdy nebude ako predtým.


VEREJNÍ NEPRIATELIA
I keď sa tento príbeh odohral bezmála pre 80timi rokmi, je až nebezpečne aktuálny. Rozpráva o mužovi, ktorý mal obrovské sympatie verejnosti, navzdory tomu, že páchal tie najväčšie zločiny. Podľa štátnych inštitúcií vykrádal banky. Podľa ľudí trestal tých, ktorí zavinili hospodársku krízu. John Dillinger má v Amerike podobnú povesť ako Václav Babinský v Čechách. Jeho život a dielo boli tak neuveriteľné, že sa stali živnou pôdou pre množstvo mýtov, ktoré sa na nich nabalili tak pevne, že pravdu od fikcie už niekto ťažko rozozná. V hl. úlohách Johnny Depp a Christian Bale. Režia: Michael Mann (Neľútostný súboj, Miami Vice).


BATHORY (DVD + 2 CD) – limitovaná darčeková edícia
Okrem štandardného DVD vychádza tiež táto limitovaná darčeková edícia, ktorá obsahuje DVD, knihu a dve hudobné CD (doteraz nevydaný soundtrack k filmu a CD Hudba, ktorú ste vo filme nepočuli). Súčasťou knihy sú fotografie, texty Juraja Jakubiska a Deany Jakubiskovej, množstvo zaujímavostí, text piesne Môj Bože a herecké obsadenie. 

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

TERMINATOR SALVATION (2 DVD)
V post-apokalyptickom roku 2018 bojuje kopa preživších ľudí, pod vedením Johna Connora, proti terminátorom a počítačovej sieti Skynet, ktorá kedysi zapríčinila vyhubenie takmer celého ľudstva. Zatiaľ, čo Skynet pripravuje posledný úder a totálne víťazstvo, Connor plánuje protiofenzíve za pomoc podivného cudzinca Marcusa Wrighta, ktorého poslednou spomienkou je čakanie na popravu. Connor musí zistiť, či je Marcus vyslaný z budúcnosti alebo zachránený z minulosti. Spolu sa snažia zasiahnuť Skynet priamo v jeho centre a odhaľujú desivé tajomstvo stojace za možným vyhynutím ľudstva.


VO ŠTVORICI PO OPICI
Režisér filmu Starsky a Hutch prichádza s komédiou o rozlúčke so slobodou, ktorá dopadla veľmi, veľmi zle. Dva dni pred svadbou sa Doug (Justin Bartha) s dvoma najlepšími kamošmi Philom a Stuom (Bradley Cooper a Ed Helms) a budúcim švagrom Alanom (Zach Galifianakis) vyberie do Las Vegas na poslednú divokú a nezabudnuteľnú party. Ale keď sa traja družbovia nasledujúce ráno zobudia s exemplárnou opicou, ani jeden z nich si nič nepamätá. Ich luxusná hotelová izba je úplne zdemolovaná a nikto nevie, kam zmizol ženích. Majú len málo času a zatiaľ nijakú predstavu o tom, čo sa vlastne stalo. Musia sa pokúsiť kúsok po kúsku poskladať mozaiku predchádzajúcej noci, aby zistili, kde je Doug a dopravili ho včas na jeho svadbu do L.A. Ale čím viac zisťujú, tým viac si uvedomujú, do čoho sa to vlastne namočili...


STAR TREK 11 (2 DVD)
Film je príbehom mladej posádky na palube hviezdnej lode U.S.S. Enterprise, ktorá sa vydáva na svoju prvú výpravu. Nováčikovia musia nájsť spôsob, ako zastaviť odpadlíka, ktorého pomstychtivosť ohrozuje ľudstvo. Osud Galaxie spočíva v rukách dvojice úhlavných nepriateľov – Jamesa T. Kirka, vidieckeho chlapca a milovníka života na hrane, a Spocka, vychovaného logicky a bez emócií. Divoký inštinkt sa tak stretne s chladným rozumom, ale iba ich spojenie môže posádku ochrániť pred nebezpečenstvom, ktoré predstavuje zločinec Nero.

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

STIAHNI MA DO PEKLA
Hororový príbeh sa pohráva s myšlienkou, že nahnevať starú cigánsku čarodejnicu sa nevypláca. Mladá banková úradníčka Christine (Alison Lohman) sa pokúša jednej takej pomôcť s nesplácanou hypotékou. Nadriadený však jej snahu stopne, aj z dôvodu, aby zistil, aké následky to pre Christine bude mať. Tú však postihne smrtiaca kliatba! Od tejto chvíle začína zbesilá snaha mladej dievčiny o záchranu svojej duše, po ktorej sa naťahujú pekelné spáry starej, hypotékou zaťaženej čarodejnice... Žeby symbolika celosvetovej finančnej krízy? Sam Raimi sa po Spider-Manoch vracia ku svojim hororovým koreňom.
 

ZRADCA
Keď sa agent FBI Roy Clayton (Guy Pearce) vrhne do vyšetrovania nebezpečnej medzinárodnej konšpirácie, zdá sa, že všetky dôkazy vedú k bývalému členovi špeciálnych jednotiek Samiru Hornovi (Don Cheadle) - tajomná osoba s kontaktmi v teroristických organizáciách. Horn má šťastie objaviť sa na scéne tesne predtým, ako sa stane nepekná udalosť. Horn je neskôr obvinený z úteku z väzenia v Jemene, bombového útoku v Nice a udalostí v Londýne. Nedostačujúce dôkazy však nútia Claytona zamyslieť sa, či je Horn iba vzbúrenecký militant, alebo niečo ďaleko komplikovanejšie. Posadnutý zistením pravdy, prenasleduje Horna po celom svete.


SIMPSONOVCI III. SEZÓNA (4 DVD)
Úplne nezostrihaná, tretia sezóna kultového seriálu so všetkými vtipmi, titulkami a neporušenou pôvodnou animáciou. Pokračujeme v komentároch autorov, animátorov a hercov u každého dielu – nakoľko na konci série sami pocítite, že už sme povedali takmer všetko, čo sme chceli a zvyšok vyplnili iba šušťaním a jakotom. V tejto sezóne našli Simpsonovci lásku. Môžeme vidieť Homera a Marge pri ich svadbe.  Pozrieme sa na Homerov skoro uskutočniteľný románik so speváčkou country Lurleen Lumpkinovou. Zľakneme sa pri svadbe Selmy s darebákom Ľavákom Bobom. S neveriackym úžasom budeme sledovať Milhouseovo milostné vzplanutie k niekomu inému než k Líze. Najviac zhliadneme osvetový film o sexualite z roku 1971 a už vôbec nemôžeme zabudnúť na Homerovu psychedelickú jazdu na masážnom kresle SpineMelter 2000 alebo jeho rapsódiu v Zemi čokolády. Nezdá sa to ako zlá dávka dielov. V skutočnosti si myslím, že schová do vrecka prvú aj druhú radu. (Matt Groening)


autor Michal Šmajda 2.12.2009
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.