DVD NOVINKY

DVD NOVINKY

článok



Letné prázdniny sú v svojej polovici, no DVD nosiče neustále zaplavujú pulty predajní či ponuku e-shopov. Prinášame vám množstvo horúcich noviniek ako i osvedčených klasík.

DVD NAKUPUJTE U NÁŠHO REKLAMNÉHO PARTNERA – MARTINUS.SK

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

KULT HÁKOVÉHO KRÍŽA
Príbeh vyrozpráva Danny Wineyard (Edwad Furlong), ktorý zbožňuje svojho staršieho brata Dereka (Edward Norton). V silnej túžbe pomstiť vraždu svojho otca a v snahe uvoľniť svoju zlosť sa Derek nedokáže ubrániť pomste a stane sa načisto posadnutý nenávisťou. Jeho podpaľačské činy namierené proti domnelým vinníkom nakoniec vyvrcholia vraždou a jeho uväznením. O tri roky neskôr, keď sa Derek vracia z väzenia, ho okrem iných čaká i mladší brat Danny, ktorý sa nevie dočkať bratovej lásky a podpory, akú môže poskytnúť len starší brat mladšiemu. Zhodou okolností, práve v deň Derekovho prepustenia z väzenia sa Danny zapletie do školskej práce o Hitlerovej knihe Mein Kampf...


VALKÝRA
Pyšný armádny muž, plukovník Claus von Stauffenberg je lojálny dôstojník, ktorý slúži svojej zemi a dúfa, že niekto nájde cestu k zastaveniu Hitlera. Čas beží a on sa rozhodne, že musí niečo podniknúť sám a pripojí sa k nemeckému odporu. Ozbrojený šikovnou stratégiou použiť Hitlerov vlastný krízový plán, známy ako Operácia Valkýra - sa rozbieha akcia s cieľom zavraždiť vodcu a zvrhnúť jeho nacistickú vládu. S dokonalým plánom a s niekoľkými odhodlanými dôstojníkmi sa z von Stauffenberga, ktorý bol dosiaľ jeden z mnohých, stane ten, ktorý musí Hitlera zlikvidovať sám...


SÚMRAK
Bella prichádza do novej školy a zamiluje sa do najkrajšieho spolužiaka - upíra Edwara, od ktorého si všetci radšej držia odstup. Zistením, že aj on ju vášnivo miluje, všetko len začína: nie je pre ňu Edward – i keď nechtiac – nebezpečný? Čo jej v jeho prítomnosti hrozí – od Edwarda a čo od jeho krvilačných nepriateľov? Podľa prvej časti knižného bestselleru Twilight Stephanie Meyerovej.

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

NA KONCI S DYCHOM
Nestarnúce kultové dielo francúzskej novej vlny a filmovej moderny je existenciálne ladeným rozprávaním na tému zločinu a trestu i lásky a zrady. Ľahkomyseľný anarchista Michel (Jean-Paul Belmondo), ktorý sa búri proti spoločenským konvenciám, ukradne v Marseille auto a na ceste zabije policajta. Stretne sa s mladou Američankou Patriciou, ktorá sa do neho zamiluje, ale chladnokrvne ho zradí v okamihu, keď ohrozí jej ctižiadostivé plány. Veľký formálny experimentátor Godard vo svojom revolučnom debute novátorsky využíva metódu maximálnej improvizácie, pohyblivú ručnú kameru, obrazové a zvukové strihy a zvraty, vsunuté rozhovory, filmové citáty a dokumentárne scény. 
       
      
DĚTI NOCI
Ofka (Martha Issová) prepadla zvláštnej letargii: zatiaľ čo väčšina ich spolužiakov zo strednej školy pokračuje v štúdiu, ona odmieta opustiť pohodlie detstva, ktoré sa však začína meniť na dusnú pascu. Predáva v nonstope svojho švagra a necháva okolo seba poletovať úlomky zmarených osudov stálych i náhodných zákazníkov i tých dávnych kamarátov, ktorí, rovnako ako ona, žijú iba v noci. Občas zaskočí za partičkou opíjajúcou sa vo vltavskom prístave, potuluje sa ulicami s čudáckym Ubrom (Jiří Mádl), ktorý z popolníc fascinovane loví odložené veci a beznádejne ju miluje, vyhýba sa Mírovi, ktorý ju naopak milovať prestal. Je jej ale stále jasnejšie, že jedného dňa sa musí rozlúčiť s detstvom, prekročiť hranice rodnej štvrte a začať niečo robiť so svojím životom...


NENARODENÍ
Casey Beldon nenávidí svoju matku pretože ju opustila, keď bola ešte dieťa. Ale keď sa jej začnú diať nevysvetliteľné veci, začína jej rozumieť. Sužovaná nemilosrdnými snami o duchovi, ktorý ju chodí navštevovať, vyhľadá pomoc. Duchový radca Sendak je jediný, komu môže veriť. So Sendakovou pomocou Casey odkrýva zdroj rodinného prekliatia. Je tu totiž niekto, kto sa nikdy nenarodil...

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

RÝCHLI A ZBESILÍ
Štvrtý diel jednoduchej akčnej auto-naháňačky, opäť pod režisérskym vedením Justina Lina má ambíciu vrátiť sériu do pôvodných koľají. Originálny názov preto nepoužíva číselné ani iné označenie. V hlavných úlohách: Vin Diesel, Paul Walker a Michelle Rodriguez.


ROBERT DE NIRO KOLEKCIA (5 DVD)
Kolekcia najobsadzovanejšieho filmového mafiána ponúka trojicu kultových diel: Špinavé ulice (1973), Vtedy v Amerike (1984) a Mafiáni (1990).


CELA 2
Predstavte si sériového vraha, ktorý svoje obete privádza do stavu klinickej smrti a potom ich opäť prebúdza k životu – znova a znova, pokiaľ nezačnú prosiť o smrť. Krásna vyšetrovateľka s paranormálnymi schopnosťami Maya Casteneda bola jeho poslednou obeťou a pred tým, než utiekla, prisahala svojmu trýzniteľovi pomstu. Teraz sa Kasp vracia a FBI zapojuje do pátrania po nepolapiteľnom monštru i Mayu. A ona čoskoro zistí, že jediný spôsob, ako môže Kaspa objaviť, je vstúpiť do jeho mysle. Je tu ale nebezpečenstvo: pokiaľ Maya vo vrahovom mozgu zomrie, zomrie aj v skutočnom živote. Rovnako ako predtým Cela, aj Cela 2 je ohromujúcou zmesou fantázie a reality, sci-fi a thrilleru, ktorý vstupuje do nevídaného priestoru strachu a sily: do myšlienok psychopata.


autor Michal Šmajda 29.7.2009
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.