PRÁZDNINOVÉ DVD NOVINKY

PRÁZDNINOVÉ DVD NOVINKY

článok



Na DVD prichádzajú dva na Oscara nominované tituly, ktoré sa však do našej kino distribúcie nedostali. Nenechajte si ich preto ujsť na DVD. 

DVD NAKUPUJTE U NÁŠHO REKLAMNÉHO PARTNERA - MARTINUS.SK

Prázdninové DVD novinky Prázdninové DVD novinky Prázdninové DVD novinky

DUEL FROST/NIXON
30 sekúnd. Všetci na svoje miesta. 4, 3, 2 a... verbálny súboj sa môže začať. Populárny moderátor talk-show David Frost vs. exprezident, ktorý ako prvý prezident v americkej histórii rezignoval. Kým jeden vsádza do hry nemalé peniaze, renomé a slušne rozbehnutú kariéru, druhý už viac-menej nemá čo stratiť a rád by si pred celým národom vyžehlil svoju pokrivenú povesť. Tém a káuz je viacero, no iba jedna rozhodne tento súboj – Watergate. Snímka bola okrem iných oblastí nominovaná na Oscara v kategórii Najlepší film.


POCHYBY
Druhá celovečerná snímka Johna Patricka Shanleyho sa odohráva v roku 1964 v prostredí katolíckej školy v Bronxe. V popredí stojí konflikt medzi striktnou mníškou, sestrou Aloysius (Meryl Streep) a charizmatickým kňazom, otcom Flynnom (Philip Seymour Hoffman), ktorého podozrieva zo zneužívania študenta čiernej pleti. Medzi týmito dvomi osobnosťami sa pohybuje mladá sestra James (Amy Adams), ktorá sa pridáva raz na jednu, potom zas na druhú stranu. Film otvára citlivé témy náboženskej morálky, právomoci, rasizmu a sľubuje silný herecký zážitok, o čom svedčia až štyri oscarové nominácie v hereckých kategóriách.  


NIE JE Z TEBA AŽ TAK PAF
Niekoľko nezadaných dvadsať- až tridsiatnikov z Baltimore rieši problémy s láskou a snaží sa pochopiť jasné, aj nie celkom čitateľné ľudské správanie v tejto oblasti. Brodia sa všetkými podobami vzťahov - cez plytčiny randenia až po temné vody manželstva. Snažia sa pochopiť signály opačného pohlavia a tajne dúfajú, že práve oni budú výnimkou z „bezvýnimkového“ pravidla...

Prázdninové DVD novinky Prázdninové DVD novinky Prázdninové DVD novinky

SMRTIHLAV
John Murdoch (Rufus Sewell) sa prebúdza v podivnej hotelovej izbe a zisťuje, že je po ňom vyhlásené pátranie kvôli sérii brutálnych vrážd. Problém je, že on si vôbec nie nič nepamätá. John, prenasledovaný políciou i zvláštnymi tajomnými tvormi, ktoré vládnu schopnosťou zastaviť čas a meniť realitu, musí odhaliť tajomstvo svojej identity. Ale v meste, kde je realita iba ilúziou, môže mať hľadanie pravdy fatálne dôsledky. Film Alexa Proyasa (Vrana; Ja, robota).


ATRAMENTOVÉ SRDCE
Keď Mo Folchart číta príbeh, postavy priamo vystupujú zo stránok. Doslova. A to je problém. Mo musí využiť svoje zvláštne schopnosti, aby votrelcov nejako vrátil späť do ich sveta... a zachránil ten náš. To sa však ľahšie povie, ako urobí. Mo a jeho dcéra Meggie sa s pomocou skutočných aj fiktívnych priateľov vydávajú na vzrušujúcu výpravu, počas ktorej budú čeliť diabolským zloduchom, fantastickým potvorám a všadeprítomnému nebezpečenstvu. V hlavných úlohách uvidíte Brendana Frasera, Helen Mirren, či Jima Broadbenta.


PODIVNÝ PRÍPAD BENJAMINA BUTTONA (2DVD, STEELBOOK)
„Narodil som sa za neobyčajných okolností“. Presne týmito slovami sa začína film Podivuhodný prípad Benjamina Buttona, ktorý je adaptáciou poviedky F.Scotta Fitzgeralda o mužovi, ktorý sa narodil ako 80 ročný a postupne mladol. Je to človek ako každý z nás, ktorý nie je schopný zastaviť čas. Vo filme prejdeme z New Orleans v roku 1918 – na konci 1. svetovej vojny do 21. storočia. Vypočujeme si veľkolepý príbeh muža, ktorý je iný ako ostatní. Podivuhodný prípad Benjamina Buttona je o tom, akých ľudí tento neobyčajný muž stretol, ktoré miesta po svojej ceste navštívil, o láskach, ktoré našiel a stratil, o radosti zo života a smútku zo smrti a o tom, čo trvá večne.

Prázdninové DVD novinky Prázdninové DVD novinky Prázdninové DVD novinky

ZÁKLADNÝ INŠTINKT
Johnny Boz, bývalá rocková hviezda, bol brutálne zavraždený. Prípadu sa ujíma detektív Nick Curran (Michael Douglas) a nebezpečne sa zaplieta s podozrivou – hudobníkovou milenkou Catherine (Sharon Stone), spisovateľkou, ktorej knihy pojednávajú o vraždách. Zatiaľ čo Nick je stále viac pohlcovaný zhubnou vášňou, zisťuje, že Catherinine diela sa znepokojivo zhodujú s realitou a okolo nej je celá rada podivných skutočností. Je vtiahnutý do zložitej siete, ktorú bude len veľmi ťažko rozpletať...
 

ROBERT REDFORD KOLEKCIA (3 DVD)
Edícia herca a režiséra obsahuje tri tituly: Zakázaný majetok (1966), Bosé nohy v parku (1967) a Veľký Gatsby (1974). Prítomná je česká titulková podpora.


SIMPSONOVCI I. SÉRIA (3 DVD)
Prvá sezóna kultového animovaného seriálu na čele s Homerom Simpsonom a jeho rodinou ponúka 13 epizód z rokov 1989-1990. Nechýba kvalitný český dabing a titulky.


autor Michal Šmajda 15.7.2009
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.