LETNÉ DVD NOVINKY

LETNÉ DVD NOVINKY

článok



Našej dnešnej ponuke velí charizmatický Vincent Cassel alias Jacques Mesrine, najväčší francúzsky gangster všetkých čias. Čítajte ďalej...

DVD NAKUPUJTE U NÁŠHO REKLAMNÉHO PARTNERA – MARTINUS.SK

Letné DVD novinky Letné DVD novinky Letné DVD novinky

VEREJNÝ NEPRIATEĽ Č.1
Jacques Mesrine, najväčší francúzsky gangster všetkých čias, bol vo svojej vlasti známejší než akákoľvek celebrita. Jeho avantúry boli neskutočne ľahkomyseľné, neuveriteľne drzé a jeho úmysly absolútne nepredvídateľné. Na každú novú „fušku“ sa pomocou plastických operácií a najrôznejších masiek menil na nepoznanie a preto dostal prezývku „muž tisícich tvárí“. Národ ho uctieval, ženy ho zbožňovali a pre štát bol nepriateľom číslo jedna. Jeho odvážne skutky, početné úteky z väzenia, milostné romániky, nad ktorými ostával stáť rozum, jeho bájne dobrodružstvá, obrovský cynizmus a výsmech polícii, z toho všetkého vznikol pre Francúzov skutočne národný epos. Epos o človeku, ktorý bol skutočným hrdinom alebo antihrdinom... Filmy Verejný nepriateľ č. 1 a Verejný nepriateľ č. 1: Epilóg sa natáčali súbežne celých deväť mesiacov, na troch kontinentoch a s rozpočtom 80 miliónov Eur. Ide o najdrahšiu francúzsku produkciu všetkých čias.


VEREJNÝ NEPRIATEĽ Č.1: EPILÓG
Verejný nepriateľ č. 1: Epilóg je zakončením dvojdielnej ságy o Jacquesovi Mesrinovi. Jacques Mesrine, najväčší francúzsky gangster všetkých čias, bol vo svojej vlasti známejší než akákoľvek celebrita. Jeho avantúry boli neskutočne ľahkomyseľné, neuveriteľne drzé a jeho úmysly absolútne nepredvídateľné. Na každú novú „fušku“ sa pomocou plastických operácií a najrôznejších masiek menil na nepoznanie a preto dostal prezývku „muž tisícich tvárí“. Národ ho uctieval, ženy ho zbožňovali a pre štát bol nepriateľom číslo jedna. Jeho odvážne skutky, početné úteky z väzenia, milostné romániky, nad ktorými ostával stáť rozum, jeho bájne dobrodružstvá, obrovský cynizmus a výsmech polícii, z toho všetkého vznikol pre Francúzov skutočne národný epos. Epos o človeku, ktorý bol skutočným hrdinom alebo antihrdinom...


DVANÁSŤ (12)
Veterán filmovej réžie Nikita Michalkov servíruje vlastnú verziu 12 rozhnevaných mužov. Dej je zasadený do prostredia Čečenska sužovaného vojnou. Obvineným je mladík, ktorý mal údajne zabiť svojho ruského otca. Režisér navyše stvárnil jedného z porotcov... Michalkovov film vyvolal v Rusku rozporuplné reakcie, na západných festivaloch si vydobyl celý rad nominácií (vrátane tej na Oscara) a prestížnych ocenení.

Letné DVD novinky Letné DVD novinky Letné DVD novinky

VOJVODKYŇA
Film Vojvodkyňa nás prenesie do 18. storočia a priblíži nám príbeh šľachtičnej Georgiany (Keira Knightley), praprapratety princeznej Diany. Paralela medzi ich životmi je viac než zrejmá. Podobne ako princezná Diana, tak i Georgiana, vojvodkyňa z Devonshiru, bola oslňujúca, charizmatická a verejnosťou milovaná. V osobnom živote jej ale šťastie neprialo.. Mladučká Georgiana vstúpila do manželstva s vojvodom z Devonshiru (Ralph Fiennes), jedným z najbohatších mužov v Anglicku, bez lásky.


JAR, LETO, JESEŇ, ZIMA... A JAR
Fascinujúci lyrický príbeh o plynutí ročných období a ľudského života a hľadaní harmónie. Jar - V budhistickom chráme uprostred horského jazera vychováva starý mních malého chlapca ako svojho nástupcu. Učí ho neubližovať živým bytostiam. Leto - Chlapec dospieva a zamiluje sa do chorej dievčiny, ktorá prichádza do chrámu, aby sa vyliečila. Keď ho chce starý mních vrátiť k svojim povinnostiam – utečie. A tak plynie postupne jedno ročné obdobie za druhým... Film oceňovaného kórejského režiséra a scenáristu Kim Ki-Duka.


ČESŤ A SLÁVA
Odniesli to štyria policajti: dvaja sú mŕtvi, dvaja takmer mŕtvi. Záťah newyorskej polície proti priekupníkom drog sa desivo zvrtol a detektív Ray Tierney má na starosti vyšetrovanie. Má už k prípadu určité väzby: jeho brat napadnutým policajtom velil, jeho švagor, tiež policajt, s nimi často spolupracoval. Čím viac toho Ray objavuje, tým viac sú tieto rodinné väzby podrobované skúške. A tým viac sa rodinná lojalita začína kaziť. Hlavnú rolu v tomto drsnom a napínavom príbehu o multigeneračnej rodine policajtov, čeliacej tvrdej realite a ťažkopádne voľbám, hrajú Edward Norton, Colin Farrell, Jon Voight a Noah Emmerich. Česť a sláva sa odohráva v manhattanskej štvrti Washington Heights a vtiahne vás do strhujúceho obrazu surovej reality... a do rozpoltenej rodiny.

Letné DVD novinky Letné DVD novinky Letné DVD novinky

INTERNATIONAL
V strhujúcom thrillere sú agent Interpolu Louis Salinger (Clive Owen) a manhattanská zástupkyňa štátneho návladného Eleanor Whitman (Naomi Watts) odhodlaní doviesť k spravodlivosti jednu z najsilnejších svetových bánk. Odhaľujú celú radu pochybných a ilegálnych praktík a sledujú pri tom tok peňazí medzi Berlínom, Milánom, New Yorkom a Istanbulom. Pátrajú po celom svete a zaplietajú sa do veľmi vysokej hry. Kvôli svojej neústupnosti a vytrvalosti riskujú vlastné životy, pretože ich protivníci sa nezastavia pred ničím – dokonca ani pred vraždou – len aby mohli naďalej financovať teror a vojny.


SAW 5
V štvrtom pokračovaní kultovej hororovej série sa dozvedáme, že napriek smrti sériového vraha, ktorého všetci poznali pod menom Jigsaw, hrôzostrašná hra nekončí...V jeho krvavej práci niekto pokračuje. Agent FBI Strahm pokračuje vo vyšetrovaní, ktoré začal v predchádzajúcej časti. Má podozrenie, že ďalších vrážd je nejakým spôsobom zapletený aj detektív Hoffman. Medzitým je ďalšia skupina ľudí podrobená sérii brutálnych testov a ex-manželka Jigsawa dostane tajomnú krabicu obsahujúcu jeho poslednú vôľu...


STAR TREK KOLEKCIA (20 DVD)
Kolekcia obsahuje prvých 10 filmov Star Treku s českými titulkami. Čo sa týka najnovšieho jedenásteho dielu, ten vychádza na lisovanom médiu koncom tohto roka.


autor Michal Šmajda 8.7.2009
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.