DVD NOVINKY

DVD NOVINKY

článok



Dnešná ponuka je neobvykle pestrá. Nájdete v nej umelecké filmy Ingmara Bergmana, sociálnu a rodinnú drámu, komédiu, romantiku, „akčňák“, anime či východoázijský epos. Výber je len na vás. 

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

DVANÁSŤ (12)  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Veterán filmovej réžie Nikita Michalkov ponúka vlastnú verziu 12 rozhnevaných mužov. Dej je zasadený do prostredia Čečenska sužovaného vojnou. Obvineným je mladík, ktorý mal údajne zabiť svojho ruského otca. Režisér navyše stvárnil jedného z dvanástich porotcov. Michalkovov film vyvolal v Rusku rozporuplné reakcie, no na západných festivaloch si vydobyl celý rad nominácií a prestížnych ocenení, vrátane nominácie na Oscara.


INGMAR BERGMAN – KOLEKCIA (5 DVD)  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Filmový velikán a predstaviteľ európskeho umeleckého filmu - švédsky režisér Ingmar Bergman. Kolekcia obsahuje jeho nasledujúce snímky: Siedma pečať, Mlčanie, Šepoty a výkriky, Persona a 4-oscaroví Fanny a Alexander.


MAČKA NA ROZPÁLENEJ PLECHOVEJ STRECHE (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Keď sa úspešný plantážnik vracia domov z liečebného pobytu, rodina ho už čaká s oslavou narodenín. V radách jeho blízkych však prekvitá alkoholizmus, nevera a ďalšie neduhy. Ukáže sa, že ich vzťahy sú veľmi narušené. Korunu tomu všetkému nasadí vyzradená pravda o otcovi rodinného klanu. Hrajú: Paul Newman a Elizabeth Taylor.

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

MAX PAYNE  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Max Payne je individualistický policajt, ktorý neuznáva pravidlá hry, pretože už nemá čo stratiť. Vyšetruje sériu záhadných vrážd, ktoré by mohli súvisieť so smrťou jeho ženy a dieťaťa. Maxov svet je temný New York, ale ten je tu mestom v rozklade, mestom rozloženým zločinom a drogami. Na svojej ceste naráža na mocné sily – skutočné i nadprirodzené, ktoré sa snažia skryť zdrvujúcu pravdu a Maxa navždy umlčať. V roku 2001 bola svetu predstavená počítačová hra Max Payne. Temnota, ostré scény a spomalené strieľačky spolu pôsobia ako obrazový román s prvkami filmu noir. Je len pár počítačových hier, z ktorých je možné urobiť dobrý film. V prípade Maxa Payna sa zdalo, že bol od začiatku určený na to, aby sa objavil na veľkom plátne. A teraz prichádza aj na DVD.


TROPICKÁ BÚRKA + SOUNDTRACK  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Najnovší film Bena Stillera, na ktorom pracoval ako herec, režisér, scenárista a producent, si berie na paškál predovšetkým Hollywood. Pri nakrúcaní „najlepšieho“ vojnového filmu všetkých čias (o vojne vo Vietname) sa zídu vyhasínajúca akčná hviezda Tugg Speedman (Stiller), komik Jeff Portnoy (Jack Black) známy predovšetkým plynnými výlučkami svojho hrubého čreva a svojou drogovou závislosťou, charakterový herec a 5-násobný držiteľ Oscara Kirk Lazarus (Robert Downey Jr.), ktorý podstúpil procedúru pigmentácie, aby mohol hrať černošského seržanta Osirisa a černošský raper Alpa Chino (čítaj, ako počuješ). Keď má film po pár dňoch vyše mesačný skĺz v nakrúcaní a dávno prešvihol rozpočet, rozhodne sa režisér spolu s veteránom a autorom knižnej predlohy seržantom „Štvorlístkom“ (Nick Nolte) a filmovým pyrotechnikom, že rozmaznaným hviezdam pripravia pekelnú prekážkovú dráhu, aby zachytili ich autentické pocity.


ZÁMOK V OBLAKOCH  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Dievča Sofia bola zlou čarodejnicou zakliata do podoby starenky. Jej jedinou nádejou je mladý čarodejník Howl, ktorý vo svojom zámku na murovaných nohách obchádza krajom. Sofii sa u neho podarí získať prácu. Je tak vtiahnutá do jeho sveta záhad, že sa do pohľadného čarodejníka zamiluje. Jej láska však bude vystavená ťažkej skúške!

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

CASH  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Len jedna vec je istá. Výsledok bude jasný. Odplata bude za smrť priateľa a brata. Niekto prehrá. Ale kto to bude? V jednej z hlavných úloh sa vám predstaví Jean Reno.


TIGER A DRAK  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Li Mu Bai je najlepší majster bojového umenia svojej doby. Požiada priateľku, aby predala jeho meč, legendárny Zelený osud, pánovi Tche v Pekingu. Meč ukradne kriminálnička Nefritová Líška. Sám Li Mu Bai je ochotný položiť život za to, aby ho získal späť a pomstil všetkých mŕtvych. Film sleduje životy troch hrdých bojovníkov, z nich sa každý snaží vyrovnať so svojimi vnútornými pocitmi: statočného bojovníka, ktorý nie je schopný prejaviť naozajstnú lásku; ženy, ktorej pokojné chovanie je v rozpore s vnútorným zmätkom jej túžob a mladej aristokratky, ktorá sa búri proti uzavretiu manželstva bez lásky. Cesta, ktorou sa každý z nich vyberie, poznamená ich životy navždy... Film Anga Leeho získal 4 Oscary.


LEGENDA O VÁŠNI  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Plukovník Ludlow bol otcom troch synov a Tristan (Brad Pitt) bol z nich ten najdivokejší. Ochrániť svojich bratov ale nedokázal a vyslal tak celú svoju rodinu na cestu zrady a sebadeštrukcie. Film sleduje Tristanove búrlivé životné osudy od dôb detstva cez dospelosť až po chvíle, keď sa z neho stáva legenda. Vo filme Legenda o vášni, ktorý vás zavedie na európske vojnové fronty i do najvzdialenejších kútov civilizácie, sa vo vedľajších rolách objavujú Anthony Hopkins, Aidan Quinn, Julia Ormond a Henry Thomas.

 


autor Michal Šmajda 11.3.2009
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.