DVD NOVINKY A PÁR VIANOČNÝCH TIPOV

DVD NOVINKY A PÁR VIANOČNÝCH TIPOV

článok



Vianočný DVD trh sa len tak hemží kvalitnými blockbustermi: Hellboy 2, Temný rytier, Wall-E, Wanted a kompletná kolekcia slávneho dobrodruha – Indiana Jonesa. Nezabúdajte, Vianoce sú tu presne o dva týždne...

DVD novinky a pár vianočných tipov DVD novinky a pár vianočných tipov DVD novinky a pár vianočných tipov

HELLBOY II: ZLATÁ ARMÁDA (2 DVD) (KÚPIŤ DVD)
O tri Oscary bohatší režisér Guillermo del Toro (Faunov labyrint) sa po 4 rokoch vrátil k tomu najdiabolskejšiemu zo všetkých komiksových hrdinov. Pekelne dočervena rozpálený Hellboy (Ron Perlman) zbožňujúci dobré cigary a ohnivú krásku Liz, bude znovu drviť záporné postavy a k tomu dávať jednu drsnú hlášku za druhou. Najproblematickejšieho zamestnanca prísne tajného Úradu pre paranormálny výskum a obranu tentokrát čaká naozaj náročná úloha. Syn vládcu podsvetia, princ Nuada, totiž porušil krehké prímerie, ktoré panovalo medzi ľuďmi a jeho ríšou, čím naštartoval peklo na Zemi. A má byť ešte horšie... (recenzia filmu)


TEMNÝ RYTIER (2 DVD) (KÚPIŤ DVD)
V pokračovaní úspešného hitu Batman začína opäť spojili svoje sily výnimočný režisér Christopher Nolan (Memento, Dokonalý trik) a skvelý herec Christian Bale, ktorý sa vrátil ako Batman/Bruce Wayne. V Temnom rytierovi Batman zvyšuje stávku v boji so zločinom. S pomocou poručíka Jima Gordona (Gary Oldman) a štátneho žalobcu Harveyho Denta (Aaron Eckhart), sa snaží zničiť posledné kriminálne živly v uliciach mesta. Toto spojenectvo spočiatku funguje efektívne, ale čoskoro všetci zistia, že to bola iba pasca a oni sa stali obeťami nevypočítateľného zločinca, ktorého všetci obyvatelia Gothamu poznajú ako Jokera. K hereckým esám z filmu Batman začína (okrem už spomínaných ešte Michael Caine a Morgan Freeman) pribudli Aaron Eckhart, Maggie Gyllenhaal a famózny Heath Ledger, ktorý si strihol svoju poslednú rolu - šialeného klauna Jokera. (recenzia filmu)


WALL-E (2 DVD) (KÚPIŤ DVD)
Čo ak ľudstvo muselo narýchlo opustiť Zem a niekto zabudol vypnúť posledného robota? Budúcnosť. Zem je beznádejne zanesená odpadom. Podmienky sú neznesiteľné, a tak ľudstvo opúšťa planétu a zanecháva tu len armádu robotov, ktorých úlohou je poupratovať. Po stovkách a stovkách osamelých rokov nekonečnej práce pri triedení a nakladaní odpadu nachádza posledný fungujúci robotík Wall-E nový zmysel života. Stretáva elegantnú robotku Evu, ktorá prichádza z vesmíru a zisťuje, že Wall-E náhodou narazil na kľúč k budúcnosti planéty. Ponáhľa sa preto späť, aby mohla nedočkavo čakajúcich ľudí informovať o tom, že už je bezpečné vrátiť sa domov – na Zem. Wall-E sa vyberie za Evou krížom cez celú galaxiu a dobrodružstvo môže začať... Jeden z úplne najlepších počinov z dielne spoločnosti Pixar! (recenzia filmu)

DVD novinky a pár vianočných tipov DVD novinky a pár vianočných tipov DVD novinky a pár vianočných tipov

INDIANA JONES KOLEKCIA (5 DVD) (KÚPIŤ DVD)
Kompletná kolekcia jednej z najslávnejších postáv strieborného plátna obsahuje filmy: Indiana Jones a chrám skazy, Indiana Jones a dobyvatelia stratenej archy, Indiana Jones a posledná križiacka výprava, Indiana Jones a kráľovstvo krištáľovej lebky (2 DVD). Nechýba hŕba bonusov ako i český dabing a titulky. (recenzia filmu)


WANTED (2 DVD - STEELBOOK) (KÚPIŤ DVD)
Wes (James McAvoy - Pokánie) je nikto, no jeho otec patril medzi najlepších nájomných zabijakov na svete. To mu oznámi tajomná Fox (Angelina Jolie), ktorá ho zároveň privedie do prostredia organizácie s názvom "Bratstvo" a odhalí mu jeho skryté schopnosti. Z Wesa sa postupne pod patronátom Sloana (Morgan Freeman) stáva vykonávateľ spravodlivosti a túži pomstiť otcovu smrť... Wanted je hollywoodsky debut kazašského rodáka Timura Bekmambetova, ktorý sa v Rusku preslávil fantasy filmami Nočná a Denná hliadka. (recenzia filmu)


CASINO ROYALE (3 DVD) (KÚPIŤ DVD)
21. bondovka v réžii Martina Campbella s Danielom Craigom v hlavnej úlohe a umiernenejšími a realistickejšími scénami. Príbeh sa točí okolo Casina Royale – najvyhlásenejšieho gamblerského „doupě“ vo francúzskej Riviére, kam sa vydal ruský zlosyn Le Chiffre za účelom 50 miliónovej výhry. Na to sa musí agent 007 samozrejme pozrieť... Kritikmi zbožňovaný reštart série vychádza v špeciálnej zberateľskej edícii plnej bonusového materiálu. (recenzia filmu)  

DVD novinky a pár vianočných tipov DVD novinky a pár vianočných tipov DVD novinky a pár vianočných tipov

AKTY X: CHCEM UVERIŤ (2 DVD) (KÚPIŤ DVD)
Keď v mrazivých kopcoch vidieckej Virginie dôjde k únosu skupinky žien, jedinými stopami k ich zmiznutiu sú groteskné ľudské pozostatky, objavujúce sa v snehových závejoch pozdĺž diaľnice. Úrady zúfalo potrebujú nejakú stopu, a tak sa spoľahnú na sporné vízie istého kňaza, ktorý miestnych vyšetrovateľov posiela do divokého vyšetrovania, vedúceho priamo k bizarnému tajnému lekárskemu experimentu. Ten môže, ale i nemusí súvisieť so zmiznutím žien. Je to prípad priamo z Akt X. FBI však pred rokmi toto vyšetrovanie zastavila. A najlepším tímom pre tento prípad sú bývalí agenti  Fox Mulder (David Duchovny) a doktorka Dana Scullyová (Gillian Andersonová), ktorí vôbec netúžia znova sa vrátiť k svojej tajomnej minulosti. Pravda o týchto strašných zločinoch je ale stále tam vonku... a k ich nájdeniu bude treba Muldera a Scullyovú. (recenzia filmu)


MÁJ (KÚPIŤ DVD)
Filmový projekt s názvom Máj režiséra a kameramana F. A. Brabca je koncipovaný ako celovečerný hraný film pre celú rodinu. Tento projekt v mnohých ohľadoch nadväzuje na film Kytice, ktorý v dobe svojho uvedenia slávil s návštevnosťou cez 600 000 divákov na české pomery výrazný divácky úspech. Podobne ako Kytice je aj Máj predovšetkým odvážnym autorsko-režisérskym nápadom. Aj keď túto látku pozná každý zo školských lavíc, doposiaľ nikto sa ju neodvážil spracovať filmovo... (recenzia filmu)


AKO UKRADNÚŤ NEVESTU (KÚPIŤ DVD)
Tom (Patrick Dempsey) si užíva život: je sexi, je úspešný a vie, že sa môže kedykoľvek spoľahnúť na Hannah (Michelle Monaghan), svoju očarujúcu najlepšiu kamarátku, ktorá je jediným nemenným prvkom v jeho živote. Všetko dokonale funguje až do chvíle, keď Hannah odíde na šesť týždňov pracovne do Škótska... a Tom si s úžasom uvedomí, aký prázdny je jeho život bez nej. Rozhodne sa, že akonáhle sa vráti, požiada ju o ruku – ale je ohromený, keď sa dozvie, že sa zasnúbila s bohatým a príťažlivým Škótom a plánuje sa k nemu presťahovať. Keď Toma Hannah požiada, aby jej šiel „za družičku“, rozpačito súhlasí... ale iba preto, aby sa mohol pokúsiť Hannah získať pre seba a prekaziť svadbu, kým nie je neskoro. (recenzia filmu)


autor Michal Šmajda 10.12.2008
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.