BONTON FILM UVÁDZA NA DVD

BONTON FILM UVÁDZA NA DVD

článok



Prinášame vám horúce novinky, ktoré sa nachádzajú v ponuke distribučnej spoločnosti Bonton. Na svoje si prídu najmä milovníci akčných a historických snímok.

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

STREET KINGS  (Kúpiť DVD)
V los Angeles už žiadny policajt nie je čistý a Tom Ludlow (Keanu Reeves) je toho príkladom. Dôkazy sa objavujú iba tam, kde sa to jeho tímu hodí a korupcia je na dennom poriadku. Problémy začnú vo chvíli, kedy sa jeho partner, detektív Terrance Washington (Terry Crews) rozhodne bez Tomovho súhlasu so všetkým skoncovať a stať sa pre zmenu poctivým policajtom. Washington je zavraždený priamo pred Ludlowovými očami a ten, prenasledovaný pocitom viny sa púšťa ešte spolu s mladým detektívom (Chris Evans) do pátrania po vrahoch. Pravda môže byť horšia, ako si dokázal predstaviť a isté je iba to, že ulicami potečie krv.


TERMINÁTOR  (Kúpiť DVD)
V roku 2029 vládcovia tejto planéty vymyslia konečne plán, ako zachovať budúcnosť tým, že zmenia minulosťou. Potrebujú k tomu niekoho, kto nepozná zľutovanie, necíti bolesť a nevie, čo je strach. Niekoho, koho človek nemôže zastaviť. A tak je stvorený Terminátor. Robot, ktorý je nesmrteľný a stáva sa nekonečnou nočnou morou. Budúcnosť ľudstva leží v jeho rukách. Kultové sci-fi nakrútil v roku 1984 James Cameron. 


BLÍZKE STRETNUTIE TRETIEHO DRUHU  (Kúpiť DVD)
Názov kultového sci-fi diela Stevena Spielberga z roku 1977 predstavuje ufologický termín na úrovni, pre ufológa najlepšej, pre obyčajného človeka najhoršej. Ide totiž o stretnutie tvárou v tvár. Film je udalosťou určenou zásadným nepochopením hraničiacim s násilným chovaním mimozemšťanov a absenciou akéhokoľvek citu alebo pochopenia. Dve existujúce verzie filmu sa líšia práve v tejto pasáži, pretože neskorší režisérsky zostrih obsahuje veľmi zaujímavé zábery z vnútra lode. Film je fantastickou kolekciou perfektného deja a trikových a umeleckých efektov. Možno práve tvrdá možnosť deja zodpovedajúceho veľmi pravdepodobnej realite akéhosi fiktívneho stretnutie je tým, čo z filmu tvorí niečo, čo ani po 20 rokoch nestráca na kúzle a chuť film znovu a znovu sledovať. Ľudia sa vo filme cítia a správajú ako malé deti, naopak mimozemšťania sa správajú veľmi dospelo, cieľavedome a vo väčšine prípadov chladne – ich vizuálny vzhľad je pritom viac detský než čokoľvek iné. Využitie hudby pre začiatok komunikácie medzi ľuďmi a návštevníkmi je taktiež rozhodne zaujímavý prvok. Film zároveň maximálne využíva všetky dovtedy známe prejavy stretnutia s UFO – svetlá, vynechávajúce motory, fantastické pohyby UFO telies, nerovnomerné opálenie, zvláštne správanie ľudí. Rovnako využil niekoľko prípadov zmiznutia ľudí a dokonca celých predmetov k tomu, aby každého ufológa doslova prišpendlil k stoličke v očakávaní ďalších objavných odkazov. 

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

SMRTONOSNÁ PASCA  (Kúpiť DVD)
Newyorský policajt John McClane (Bruce Willis) sa rozhodne počas vianočných sviatkov navštíviť svoje dcéry a manželku, ktoré sú v Los Angeles. Netuší však, že namiesto dovolenky si bude užívať zachraňovanie účastníkov večierka vo výškovej budove pred teroristami ...


HORY MAJÚ OČI 2  (Kúpiť DVD)
Jednotka vojakov Národnej gardy má namierené na základňu v Novom Mexiku, kam majú v rámci rutinnej misie priviezť vybavenie pre skupinu jadrových vedcov. Keď však prídu na odľahlé výskumné pracovisko, nájdu ho celkom opustené. Zachytia tiesňový signál zo vzdialených hôr a rozhodnú sa vydať do kopcov na záchrannú výpravu, pretože si myslia, že by sa tam mohli ukrývať stratení vedci. No netušia, že kráčajú priamo do náručia ľudožrútskych mutantov, ktorých vražednému besneniu kedysi podľahla rodina Carterovcov. Tentoraz je hrozba ešte desivejšia. Patriarcha mutantov Papa Hades má v pláne nechať nažive všetky chytené ženy, aby svojmu kmeňu zabezpečil prežitie. Skupina vojakov, ktorej členmi sú i ženy, sa musí pevne zomknúť, aby dokázala obstáť v boji proti nepriateľovi, odhodlanému nedať votrelcom najmenšiu šancu.


SÁM DOMA  (Kúpiť DVD)
„Mám pocit, že sme doma zabudli niečo dôležité,“ hovorí pani McCallisterová svojmu manželovi na palube lietadla smerujúceho cez Atlantik do Paríža. To ešte netuší, že to, čo zabudli je najmladší syn ich početnej rodiny - Kevin. Tak začína najúspešnejší film roku 1990, vianočná komédia o zabudnutom synovi a dvoch nešikovných lupičoch. Kevin vôbec neprepadne panike, práve naopak. Konečne môže robiť to, čo za iných okolností robiť nemôže. Jazdiť po koberci na kolieskových korčuliach, prejedať sa zmrzlinou alebo sledovať neprístupné filmy. Jeho šťastie však netrvá dlho. Objavia sa totiž dvaja zlodejíčkovia, ktorí si na dom McCallisterových robia zálusk. Ani tentoraz však Kevin nestratí rozvahu a poriadne s lupičmi zacvičí. Dom premení v hotovú smrtonosnú pascu. Aj napriek úplnej voľnosti a zábave s lupičmi mu však počas najkrajších sviatkov v roku začína chýbať jeho rodina.

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

MARIE ANTOINETTA  (Kúpiť DVD)
Vo veku 15 rokov sa stala nevestou, ako 19-ročná  kráľovnou a v 20tke sa stala legendou. Strhujúci pohľad na život teenagerky na tróne, francúzskej kráľovnej Marie Antoinette (Kirsten Dunst), ktorá sa stala kľúčom k mieru Viedne a Francúzskeho dvora, skrz dohodnutý sobáš, roky plné nešťastia, luxusu a nudy, no v prvom rade stratenosti vo francúzskej šľachte. Sex, intrigy, klamstvá. To všetko prináša tretí počin režisérky filmov Smrť panien a Stratené v preklade, Sofii Coppolovej. Príbeh stratenej existencie i krehkej duše človeka, ktorá nenachádza vo svete svoje miesto.


LÁSKA V ČASE CHOLERY  (Kúpiť DVD)
Adaptácia jedného z najslávnejších románov klasika svetovej literatúry dvadsiateho storočia. Florentino Ariza (Javier Bardem) sa ako mladík zamiluje do nádhernej Ferminy (Giovanna Mezzogiorno). Tá však jeho lásku odmietne a jej otec ju vzápätí donúti vydať sa za váženého lekára Urbina (Benjamin Bratt). S tým sa ale Florentino nezmieri. Zatiaľ čo Ariza je romantický rojko, ktorý z nešťastnej lásky padá do náruče 622 iných žien, Urbino reprezentuje zmysel pre poriadok a pokrok. Je systematický, cynický a jeho najväčším cieľom je zbaviť obyvateľov Kolumbie devastujúcich epidémií cholery. Fermina si vzápätí uvedomí, že jej manželstvo síce zaručuje bezstarostný život, ale túžbu po láske nezasýti. Keď sa o päťdesiatjeden rokov po tom, čo jej Florentino po prvý raz vyznal lásku konečne znovu stretnú, Urbino je už mŕtvy. A oni tak stoja pred finálnym rozhodnutím, či svoj fatálny vzťah konečne naplnia.


ZLOČINEC  (Kúpiť DVD)
Wade Porter (Stephen Dorff) miluje svoju rodinu a má pred sebou sľubnú budúcnosť. Zrazu ale prichádza o všetko, keď náhodne zabíja lupiča, ktorý sa vlúpal do ich domu. Po obvinení z neúmyselného zabitia musí stráviť tri roky za múrmi prísne stráženého väzenia, kde sa spoločenské pravidla príliš nenosia. Celu zdieľa s neslávne známym masovým vrahovom (Val Kilmer) a čoskoro sa stáva obeťou brutálneho týrania riadeného sadistickým hlavným dozorcom (Harold Perrineau). Wade si uvedomuje, že ho čaká boj o holé prežitie. Ako víťaz z neho vyjde len v prípade, že pristúpi na ich hru. Hovorí sa, že čo človeka nezabije, to ho posilní. V tomto väzení to platí dvojnásobne.


autor Michal Šmajda 15.10.2008
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.