BONTON FILM UVÁDZA NA DVD

BONTON FILM UVÁDZA NA DVD

článok



Letné prázdniny sú v plnom prúde a voľné chvíľky si môžete krátiť aj sledovaním DVD titulov, ktoré pre vás pripravil Bonton. Do pozornosti dávame filmy ako Než diabol zistí, že si mŕtvy, Pokánie a reedíciu Nezvratného osudu. 

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

NEŽ DIABOL ZISTÍ, ŽE SI MŔTVY  (Kúpiť DVD)
Bratia Andy a Hank majú problém – ťaživý nedostatok financií. Jeden si užíval, ale za cenu daňových únikov, na ktoré mu práve prišiel auditor. Druhý nemá prácu, a tým pádom ani peniaze na výživné pre svoje dieťa a svoju bývalú ženu. Andy dostal trochu zvrátený nápad ako sa z toho dostať a jeho realizáciou poveril Hanka. Rozhodnú sa vylúpiť klenotníctvo svojich rodičov. Veci sa však vymknú kontrole a obaja sa dostanú ešte do šialenejších situácií, aké si kedy dokázali predstaviť. Pri lúpeži bola totiž zavraždená ich matka a otec sa sám púšťa do pátrania po vrahoch.


TAJNÁ DOHODA  (Kúpiť DVD)
Val Kilmer sa spoločne s Jennifer Esposito (Crash) a Gary Coleom predstavuje v napínavom a akciou nabitom filme o bývalom vojakovi, s ktorým prichádza do malého pohraničného mestečka spravodlivosť. MacPherson (Kilmer) bol zranený pri bojovej akcii v Iraku a trochu neochotne súhlasí s ponukou, aby prišiel na arizonský ranč navštíviť svojho kamaráta z vojny. Keď ale do mesta prichádza, po jeho priateľovi akoby sa zľahla zem, a nikto ho tu vraj ani nikdy nevidel. S takým vysvetlením sa bývalý vojak neuspokojuje a odhaľuje, že miestny komunista sa každého cudzinca snaží zbaviť všetkými možnými spôsobmi. MacPherson chce zistiť pravdu o priateľovom osude a je odhodlaný v meste zostať tak dlho, pokiaľ nepotrestá všetkých, ktorí majú s jeho zmiznutím niečo spoločného.


LÁSKA KRVÁCA  (Kúpiť DVD)
Peniaze zmôžu všetko. Duke (Brian Geraghty) s Amber (Jenna Dewan) by tomu aspoň radi verili. Zvlášť po tom, čo sa ilúzií zbavený veterán z vojny v Iraku Duke stane náhodným svedkom nepodareného drogového obchodu a v rukách sa mu ocitne vrece plné špinavých peňazí. Duke a Amber organizujú rýchlu svadbu a vydávajú sa na cestu za životom, o ktorom vždy snívali. Ich sen sa ale čoskoro mení v nočnú moru, keď sa na scéne objaví skorumpovaný agent Pollen (Christian Slater), ktorý prichádza po to, čo považuje za svoje. Začína súboj plný napätia a vzrušenia, v ktorom musia Duke a Amber prejsť šialenému Pollenovi cez rozum a bojovať doslova o holé životy. 

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

P2  (Kúpiť DVD)
Nastal Štedrý večer. Ambiciózna karieristka Angela (Rachel Nichols) práve zišla výťahom z kancelárie do opustených podzemných garáží a zisťuje, že jej neštartuje auto. S útechou preto prijíma pomoc od na pohľad priateľského člena bezpečnosti. Keď sa ale ani jemu nedarí auto naštartovať, navrhne Angele, aby si s ním dala štedrovečernú večeru. Angela ho s úsmevom odbije, ale rýchlo je jej jasné, že situácia k smiechu vôbec nie je. Psychopatického Thomasa jej odmietnutie rozzúri a zatvára ju v svojej kancelárii. Angele dochádza, že ak sa chce dožiť rána, nezostáva jej nič iné, ako nájsť únik z poschodia P2.


ACROSS THE UNIVERSE  (Kúpiť DVD)
V 60. rokoch cestuje lodný robotník Jude do Ameriky, aby našiel svojho odcudzeného otca. Tam sa zaľúbi do teenedžerky Lucy. Keď jej brat Max musí odísť bojovať do Vietnamu, obaja sa angažujú v mierových aktivitách... Originálny muzikál vznikol podľa piesní legendárnej skupiny The Beatles a jeho dej sa odohráva v Anglicku, USA a vo Vietname 60. rokov. Film a jeho hlavné postavy Lucy a Jude nesú názvy rôznych piesní od The Beatles, ich ľúbostný príbeh je prepletený s protivojnovým hnutím a sociálnymi protestmi. Do príbehu je zakomponovaných približne tridsať „beatlesáckych“ piesní s vizuálnymi odkazmi na filmy Pomoc!, Ťažký deň, Žltá ponorka a Let It Be.


POKÁNIE  (Kúpiť DVD)
Ak sa vám páčilo filmové spracovanie Pýchy a predsudku, bezpochyby rovnako intenzívne prežijete i Pokánie. Pod obe snímky sa totiž podpísal rovnaký tím, a to ako na strane realizačnej, tak čiastočne medzi hercami (Keira Knightley a Brenda Blethyn). Iba príjemnú atmosféru gregoriánskeho Anglicka vystriedala pochmúrnejšia éra tej istej krajiny na prahu a uprostred druhej svetovej vojny. Príliš bujná fantázia dvanásťročnej „budúcej spisovateľky“ Briony Tallisovej odštartuje tragický príbeh, ktorý nenapraviteľne zmení osudy troch ľudí. Vinou vlastnej nezrelosti a série nedorozumení obviní mladého záhradníka Robbieho Turnera (James McAvoy) zo znásilnenia neplnoletej sesternice. Nadaný chlapec, ktorý mal pôvodne namierené na lekársku fakultu, končí vo väzení. Toto obvinenie ale ničí život aj jej sestre Cecílii (Keira Knightley), ktorá Robbieho bezhlavo milovala. Keď si potom už o niečo staršia Briony (Brenda Blethyn) uvedomí, čo spôsobila, je už neskoro...

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

CHYŤTE DOKTORA  (Kúpiť DVD)
Michal Goldberg je nádejný gynekológ, žije so svojou ženou a má malé dieťa. Jedného dňa sa však zobudí, vyrazí do práce a ako prvý narazí na svoju milenku, ktorá je tehotná. Zatiaľ čo ju chce poslať priamo na sál, ona zavolá jeho žene a Michalove preteky s časom sa môžu začať. Do toho všetkého musí ešte stihnúť zápas v rugby a televízny program o výhodách a nevýhodách monogamných vzťahov. Vo filme sledujeme spolu 3 varianty tohto dňa, keď v tej prvej sa Michal vracia k manželke, v tej druhej zostáva u milenky a nv tej tretej neurobí ani jedno ani druhé... Komédia Chyťte doktora sa opiera predovšetkým o výrazné herecké výkony a hlavne sympatický výkon neherca a speváka Michala Malátného zo skupiny Chinaski.


NEZVRATNÝ OSUD  (Kúpiť DVD)
Alex má letieť so svojou triedou na výlet do Paríža. Tesne pred odletom má predtuchu, že lietadlo havaruje. Snaží sa dostať von, až je nakoniec so zopár spolužiakmi a učiteľkou vysadený z lietadla, ktoré po štarte naozaj vybuchne. Zdá sa, že unikli osudu. Reedícia úspešného teenagerskeho hororu s českým dabingom.


DR. DOOLITLE 4  (Kúpiť DVD)
Maya Dolittle (Kyla Pratt) a jej oddaný psí priateľ Lucky sa vracajú v milom dobrodružnom príbehu s prezidentskými proporciami. Maya by si veľmi priala študovať na škole pre zverolekárov, ale na to si bude musieť ešte chvíľku počkať, pretože jej telefonuje samotný prezident Spojených štátov. Zdá sa, že Prvý pes prestal byť ovládateľný a prezident neodvratne potrebuje Mayinu pomoc. Len Maya a jej Lucky môžu zastaviť psiu katastrofu skôr, než prerastie do veľkej národnej krízy!


autor Michal Šmajda 2.7.2008
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.