BONTON FILM UVÁDZA NA DVD

BONTON FILM UVÁDZA NA DVD

článok



V dnešnej rôznorodej ponuke rezonuje 9 horúcich DVD titulov od distribučnej spoločnosti Bonton. Najväčším ťahákom je rozhodne štvrté akčné dobrodružstvo Johna McClanea.  

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

VEĽKOFILM  (Kúpiť DVD)
Príbeh najnovšej paródie rozpráva o štyroch nie až tak malých sirotách – prvú z nich vychováva kurátor v Louvri (kde sliedi aj vraždiaci albín), druhej sa podarilo utiecť z mexických wrestlingových zápasov, tretia práve len tak-tak prežila útok hadov v lietadle a štvrtá je „normálnym“ príslušníkom „X-mutantej“ komunity. Film si berie na mušku filmy ako Charlie a továreň na čokoládu, X-Men, Narnia, Piráti z Karibiku či Da Vinciho kód.


HEZKÉ CHVILKY BEZ ZÁRUKY  (Kúpiť DVD)
Psychologička Hana sa snaží riešiť najrôznejšie životné situácie svojich klientov – mladých i starých, bohatých a chudobných (aj duchom), do ktorých zložitých osudov sa zapája tiež jej vlastný životný príbeh. Vo výrazných epizódach útržkovitého zachytenia jednotlivých emocionálnych príbehov lásky opätovanej i neopätovanej, žiarlivej i posesívnej, zvrátenej i altruistickej, túžbou po láske riadených osudov, ktoré na seba narážajú a vzájomne sa prepletajú aj so životným príbehom samotnej psychologičky. Sú to všetci tí, ktorých trápia problémy spojené so zamestnaním, ktorí trpia pocitom strachu, že neobstoja, vďaka najrôznejším tlakom, konfliktom okolo neistoty pracovného miesta, depresiami z pocitu preťaženia, jednotvárnosti a nudy. Autori postihujú celý register súčasnej problematiky tak, aby v ich zložitej kumulácii vynikla smiešnosť i hrôza žabomyšej existencie mnohých z nás.


FANTASTICKÁ ŠTVORKA A SILVER SURFER  (Kúpiť DVD)
V druhom pokračovaní čaká na štvoricu superhrdinov dosiaľ najťažší protivník – tajomný posol Silver Surfer, ktorý priletel z hlbín vesmíru, aby našu planétu pripravil na jej zánik. Zatiaľ čo križuje celý svet a zanecháva za sebou spúšť, musia Reed Richards (Ioan Gruffudd), Susan Storm (Jessica Alba), Johnny Storm (Chris Evans) a Ben Grimm (Michael Chiklis) odhaliť jeho veľké tajomstvo a zvrátiť situáciu skôr, než sa stane celkom beznádejnou.

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

HORY MAJÚ OČI 2  (Kúpiť DVD)
Pôvodom francúzsky režisér Alexandre Aja sa minulý rok podpísal pod úspešný remake hororovej klasiky Wesa Cravena z roku 1977, Hory majú oči. Po krátkom čase na ňu nadväzuje voľné pokračovanie, ktoré ma na svedomí debutujúci nemecký režisér Martin Weisz. Jednotka vojakov Národnej gardy má namierené na základňu v Novom Mexiku, kam majú v rámci rutinnej misie priviesť vybavenie pre skupinu jadrových vedcov. Keď však prídu na odľahlé výskumné pracovisko, nájdu ho celkom opustené. Zachytia tiesňový signál zo vzdialených hôr a rozhodnú sa vydať do kopcov na záchrannú výpravu, pretože si myslia, že by sa tam mohli ukrývať stratení vedci. No netušia, že kráčajú priamo do náručia ľudožrútskych mutantov, ktorých vražednému besneniu kedysi podľahla rodina Carterovcov. Tentoraz je hrozba ešte desivejšia. Patriarcha mutantov Papa Hades má v pláne nechať nažive všetky chytené ženy, aby svojmu kmeňu zabezpečil prežitie. Skupina vojakov, ktorej členmi sú i ženy, sa musí pevne zomknúť, aby dokázala obstáť v boji proti nepriateľovi, odhodlanému nedať votrelcom najmenšiu šancu.


SMRTONOSNÁ PASCA  4.0  (Kúpiť DVD)
Ameriku počas osláv Dňa nezávislosti napadne veľmi rafinovaný útočník, ktorý využíva tie najmodernejšie technológie, aby napáchal čo najväčšie škody na americkej infraštruktúre a uvrhol krajinu do chaosu. Jeho premyslený plán však má jednu trhlinu. Nepočíta s tým, že existuje John McClane (Bruce Willis), ktorý je v prekliato dobrej forme. Jeden z najlepších akčných počinov tohto roka.


SPLÁCHNUTÝ  (Kúpiť DVD)
Roddy, trochu snobský myšiak z lepšej spoločnosti, sa nešťastnou náhodou ocitne v odpadovom potrubí, ktoré vedie do drsného sveta, kde neprežije každý – a najmä nie taká „bábovka“. Stretáva však, našťastie, myšaciu amazonku Ritu, ktorá mu pomôže postaviť sa znova na nohy a napokon i stať sa hrdinom. Minuloročný CGI animák z dielne Dreamworks animation. 

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

KRÁĽOVNÁ ALŽBETA  (Kúpiť DVD)
Historický príbeh zachytáva jedno z najkľúčovejších období v histórií Anglicka a nástup Alžbety na kráľovský trón v roku 1558. Horný časový rámec tvorí rok 1573, kedy panovníčka po upevnení moci dospieva k rozhodnutiu zostať „panenskou“ kráľovnou a obetovať všetky sily pre rozkvet ríše. V centre pozornosti stojí tiež kráľovnin súkromný život, najmä jej vzťah k milencovi grófovi z Leicesteru. Dráma získala 7 nominácií na Oscara, vrátane nominácií za najlepší film a najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe (Cate Blanchett).


SHREK TRETÍ  (Kúpiť DVD)
Shrek, zelený obor so srdcom zo zlata, prichádza na DVD nosiče v treťom pokračovaní úspešnej animovanej série pre celú rodinu! Už sa nevie dočkať, až bude môcť konečne opustiť rušný život v kráľovstve Za siedmimi horami a vrátiť sa spolu s manželkou Fionou a so svojimi priateľmi – Kocúrom v čižmách a Oslíkom – k prostému vidieckemu životu v bažine. V najnovšom príbehu však zistí, že vziať si za ženu princeznú so sebou prináša aj patričnú dávku kráľovskej zodpovednosti.


MOTEL SMRTI  (Kúpiť DVD)
Predstavte si, že ste práve pohádaný so svojou polovičkou, počas cesty vám dôjde benzín a rozhodnete sa núdzovo stráviť noc v blízkom moteli. Čoskoro však zistíte, že ste sa ocitli v svojej najhoršej nočnej more. Tunajší majitelia vás totiž sledujú na každom kroku prostredníctvom skrytých kamier a vy ste sa stali súčasťou ich hry... V hlavných úlohách sa vám predstavia Kate Beckinsale a Luke Wilson. 


autor Michal Šmajda 31.10.2007
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.