DVD NOVINKY

DVD NOVINKY

článok



Máj, lásky a skúšok čas, je tu. A s ním aj výber nových DVD titulov, ktorý vám prinášame pravidelne každý druhý týždeň. 

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

PRÁZDNINY
Amandu (Cameron Diaz), bohatú a sympatickú Američanku, práve podviedol jej priateľ. Nechce o chlapoch ani počuť a potrebuje čo najskôr zmeniť prostredie. Spojí sa teda cez internet s Iris (Kate Winslet), chudobnou, ale úplne totožne sklamanou dedinčankou, ktorej najväčšia láska sa práve bude ženiť a ani jej to nepovedala. Vydajú sa teda naprieč kontinentmi. Na ceste ich čaká fatálne zistenie: I keď sa pred nimi človek snaží utiecť cez pol sveta, chlapi sú proste všade. Nie náhodou sa obe proti svojej vôli zamilujú: Tými šťastnými do milostného štvoruholníka sú uhladený, úspešný a podnikavý Graham (Jude Law) a trochu ťažkopádny, ale za všetkých okolností ukecaný a vtipný Miles (Jack Black). Réžia: Nancy Meyers (Po čom ženy túžia). (recenzia filmu)


KRVAVÁ HOSTINA
Schválne neoriginálny horor, plný tradičných žánrových zákonitostí a klišé – rôznorodá skupinka ľudí, miesto odrezané od okolitého sveta, záhadný cudzinec, potoky krvi, obtiahnuté tričká ženských predstaviteliek a najmä neidentifikovateľné monštrum. Za produkciou filmu stoja Ben Affleck, Matt Damon a tvorca kultových hororov Wes Craven (Nočná mora v Elm Street, Vreskot 1-3). (recenzia filmu)


NIKDY TO NEVZDÁVAJ
Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanásť do tucta, Popoluškin príbeh) je dievča z malého mestečka. Po veľkej rodinnej tragédií – smrti brata, sa aj napriek nesúhlasu svojho otca rozhodne stráviť horúce leto na hudobnej akadémií v Los Angeles, kde by chcela pretaviť svoj nespochybniteľný talent. Okrem nových ľudí, priateľov a výborného učiteľa, spoznáva i svoju prvú veľkú lásku. (recenzia filmu)

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

KRÁČAJÚCA SKALA 2
Nickovi (Kevin Sorbo) za záhadných okolností zomiera pri autonehode vlastný otec a miestny šerif v jednej osobe. To ho prinúti vrátiť sa do svojho rodiska, v ktorom prežil príjemné detstvo. Miesto, na ktoré si však pamätá nahodilo trošku iný šat. Vidiecke mestečko je totiž v rukách gangu, ktorý miestnym obyvateľom znepríjemňuje život. S prispením jeho starých priateľov a agenta FBI preberá po zosnulom otcovi post šerifa. Nick je pripravený urobiť všetko preto, aby v svojom rodisku zobral spravodlivosť do vlastných rúk a nastolil poriadok. Pokračovanie akčného filmu Kráčajúca skala.    


MÁŠ PADÁKA!
Život môže naruby zmeniť navonok zanedbateľná situácia či zlomok sekundy. David (Matt Dillon) prežíva v uplynulých dňoch samé negatívne situácie a zlomové okamihy svojho života. Nielenže bol prepustený z práce v banke, ale aj jeho priateľka Sara mu povedala zbohom. Vlna problémov berie zo sebou ešte aj jeho auto (ktoré ukradnú) a to je posledná kvapka jeho trpezlivosti a príčetnosti. Vzniknutý katastrofický stav sa rozhodne riešiť priamočiaro. Jeho plán začína pištoľou a cestou do práce na svoj posledný pracovný deň. 


TRANSAMERIKA
Transsexuál Bree (Felicity Huffman) netúži po ničom viac, ako po vysnenej operácií, ktorá by z neho raz a navždy urobila ženu. Pre uskutočnenie svojho sna starostlivo šetrí každučký dolár. Osud mu však do cesty zasadí veľkú prekážku. Zdvíha telefón a trpko sa dozvedá, že jeho syn Toby sedí vďaka mládežníckej nerozvážnosti v newyorskom väzení. Bree sa znechutene vydáva do New Yorku a časť ušetrených peňazí dáva na kauciu. Po prepustení nasadajú do jedného auta, pričom Toby vôbec netuší, že podivná žena je vlastne jeho otec. Oceňované road-movie bolo nominované na dvoch Oscarov v kategóriách najlepšia herečka v hlavnej úlohe a najlepšia pieseň.   

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

ŽENSKÝ ZÁKON
Televízna inscenácia klasickej veselohry J. G. Tajovského. Ľúbostný príbeh Miška a Aničky, ktorí musia vo svojej láske prekonávať prekážky v podobe mamonárstva a malomeštiactva rodičov.  


KAPITÁN ALATRISTE
17. storočie, Španielsko. V krajine panuje kráľ Filip IV., slabý a ľahko manipulovateľný panovník. Alatriste (Viggo Mortensen) mu počas vojny slúži ako vojak a v čase mieru ako nájomný šermiar. Keď jeho otec umiera, sľubuje mu, že si pod svoje ochranné krídla zoberie mladého Iniga Balboa (Unax Ugalde). Nedarí sa mu ho však uchrániť pred vojenskou službou a tiež hysterickou Angelicou Alquézar (Elena Anaya). Historický film plný intríg, zrady, krvavých súbojov, víťazstiev a prehier, lásky a nenávisti.


KONTRAKT
Ray Keene (John Cusack) je otec, ktorý sa chce v synových očiach vyšvihnúť tým, že zabijaka Franka Cordella (Morgan Freeman) dolapí a pošle tam, kam patrí – do väzenia. Avšak dvaja protivníci musia nečakane spojiť svoje sily a ťahať za rovnaký povraz. V nebezpečnej divočine si na nich totiž robí zálusk skupinka vrahov. Réžiu mal pod taktovkou Bruce Beresford, režisér 4-oscarovej trpkej komédie Šofér slečny Daisy.   


autor Michal Šmajda 9.5.2007
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.